Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor kapot stucwerk plafond repareren/vervangen:

Kapot stucwerk plafond repareren/vervangen

Stucwerk plafond heeft waarschijnlijk door vocht losgelaten en is deels afgescheurd. Moet worden afgestoken en opnieuw gestuct. Ruimte van 20-25 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapot stucwerk plafond repareren/vervangen uit heel Nederland:

Herstellen stucwerk

Een monteur van verwarmingsketels heeft een muur beschadigd,waardoor een stuk muur van 15 bij 15 cm nu los zit en dit volgens mij er zo uit kan vallen. Het totale oppervlakte is 5m2 met oud kapot stucwerk, dit wil ik met spachtelputz korrel laten afwerken. De verzekering van deze monteur vraagt nu om een offerte om dit te kunnen herstellen. Kunt u voor mij een offerte opstellen die ik naar hun kan opsturen. Als we dan akkoord zijn krijgt u van mij ook de opdracht om het volgens uw specificaties te herstellen.

Reparatie na waterschade

Ik heb last van vochtproblemen. Oorzaak: lekkage afvoer wasbak in badkamer (2e verdieping). Schade 2e verdieping: - stucwerk muur buitenkant badkamer bol - inbouwmeubel kapot moeten zagen om bij afvoer te kunnen komen Schade 1e verdieping: - stucwerk plafond zichtbare waterschade. Bolling en scheuren op naden in plafond. - koof met spotjes (boven keuken) scheuren in naden aansluiting + bolling stucwerk. Gipsplaten zichtbaar door verf wat 'opgelost' lijkt te zijn.

Plafond glad stuken

Door lekkageschade in mijn keuken is het stucwerk en schilderwerk kapot gegaan. Dat moet hersteld worden. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Corrigeren van huidig (schuin) stuukwerk

We hebben een keuken besteld begin dit jaar. En een aannemer ingeschakeld voor de verbouwwerkzaamheden. Uiteindelijk is het werk dat opgeleverd is niet goed afgerond: - Het zijmuurtje van de keuken is tijdens het frezen voor stopcontacten kapot gegaan. Ze hebben een nieuw muurtje in de plaats hiervan opgezet maar die is niet loodrecht gestuukt zoals afgesproken; - De stopcontacten zijn slecht bevestigd; - De achterwand (die we inmiddels maar hebben laten betegelen want het duurde veel te lang) is ook schuin. Graag zouden wij een offerte ontvangen; voor het corrigeren van de schuine muurtjes, inclusief het verwijderen van de tegels op de huidige achterwand en het herbevestigen van tegels (wij zorgen zelf voor nieuwe tegels). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wand stuken en afwerken met latex

Wij wonen sinds een maand in een nieuwbouwwoning. Er is tijdens de bouw een ring verkeerd geplaatst in een afvoerleiding. Er is daardoor waterschade ontstaan aan de wand van onze berging/wasruimte van ongeveer 5 tot 6 m². Aan de onderzijde is het stucwerk kapot, dat moet hersteld worden. De hele wand moet daarna een nieuwe afwerklaag krijgen en worden gesausd. We ontvangen graag uw offerte. Als de hoofdaannemer akkoord gaat, wil ik dit werk graag zo snel mogelijk laten uitvoeren. U kunt de klus hier ook even komen bekijken, dat zou ik op prijs stellen.

Glad stucwerk over spachtelputz

Ongeveer 40 m2 stucwerk wanden, Ondergrond is spachtelputz (helft) en ongeveer 7 m2 gipsen voorzetwand en ongeveer 10 m oud kapot stucwerk. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Sierpleister met waterschade herstellen

Het sierpleisterwerk is door waterschade en vocht kapot gegaan. De muur is droog en dient te worden hersteld in de oude staat. Wanden: 15 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15

Uitbouw stucen en bestaande bouw gedeeltelijk

Wij hebben een stuk aangebouwd, binnenmuren zijn van thermoplus steen. Plafond stucplaten. Bestaande woning is stucwerk, die gedeeltelijk kapot is gegaan door het breken. Wanden: 125 m2 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 70 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Plafond geluidsarm, geur- en luchtdicht isoleren

Ik wil graag een plafond van een snackbar (ongeveer 40 m2 ) geïsoleerd hebben tegen geluid, warmte en geur. Dit om de bovenbewoners niet tot last te zijn. Er zit nu stucwerk op steengaas (veelal kapot met gaten), daarboven vloerbalken. Graag in het aanbod verwijderen oud materiaal apart specificeren (doe ik mogelijk zelf). Graag reacties via mail , niet bellen !.

Kachelpijp van houtkachel veranderen

Onze houtkachel heeft een rechte pijp naar het plafond en doordat er veel warmte ontstaat, gaat het stucwerk kapot. wij zoeken naar een vakman die de pijp kan installeren met een knik zodat de afstand van muur naar pijp groter wordt.