Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden met strepen glad stucen:

Wanden met strepen glad stucen

Woning uit 2010. Muren zijn geverfd, alleen met veel strepen. Wil dat het glad wordt. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden met strepen glad stucen uit heel Nederland:

Nieuwbouw met latex laten afspuiten

Nieuw appartement van 60 m2. De muren zijn reeds gewit met RAL 9010 en moet nog 1 keer snel gespoten worden om strepen weg te halen. Appartement is leeg, enkel de kozijnen dienen afgeplakt te worden. wanden Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spachtelwerk herstellen

We zijn beheerder van 350 studenten woningen in Utrecht waarbij overal spackwerk op de muren en plafonds zit. We moeten hier tussen de wisselingen door vaak wat strepen of krassen op de muur bij werken en zoeken hier een bedrijf voor die dat kan doen. We hebben nu een klusje liggen waarbij een huurder posters op de spackmuur heeft geplakt. Hierdoor zijn er nu een soort kale plekken op de muur ontstaan die we bij willen laten werken. Wanden: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Latex spuiten plafond en muren

Woning 12 jaar oud. Gespoten plafond, schilder durft niet aan in verband met strepen, dus spuiten is goed alternatief. Eventueel ook muren met latex spuiten. Liefst (muren en plafond) helemaal glad maar dat hangt van de kosten af. Bij vragen kunt u mij bellen. Wanden: 70 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 45 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Stucwerk op wand herstellen

De wand is beschadigd doordat onze kast in elkaar gestort is. Je ziet meerdere strepen en putjes in de wand. Graag willen we de wand opnieuw stucen en laten verven. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning van binnen schoonmaken

Halverwege april wil ik een nieuw appartement betrekken. Het moet echter grondig schoongemaakt worden. Ik wil graag de muren en plafonds schoongemaakt hebben. Er is gerookt in het huis. Sommige wanden hebben meer vuil (vet en strepen). Het is met de hand goed schoon te maken -de kwaliteit van de onderliggende verflaag etc is goed- , maar een professional moet dat beter en sneller kunnen. Als er toch een ploeg bezig is, zou het fijn zijn als ook de keuken, badkamer en de ramen schoongemaakt worden. Dezen zijn niet bijzonder smerig, maar alles in een keer helemaal schoon is fijn. Het gaat om een appartement met 2 slaapkamer, een woonkeuken, een woonkamer en een studeerruimte op zolder. Deze bevat veel houtwerk, wat ook een sopbeurt mag hebben. Graag ontvang ik een offerte of nader overleg hierover.

Spackspuitwerk na lekkage

Wij hebben lekkage gehad en daardoor op 2 wanden lelijke strepen van het lekwater op het spackspuitwerk. Wij willen die wanden graag opnieuw laten spuiten, het gaat om 11 m². We ontvangen uw offerte graag voor onze verzekeringsclaim en willen het werk graag op korte termijn met u inplannen.

Muren in een werkplaats spuiten

Het gaat om 2 muren van 6meter hoog in een werkplaats waar een aantal zwarte strepen op de muren zitten. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Wanden in kleur spuiten

De wanden zijn voorzien van brander diamant. Het sauzen van de wanden heeft strepen achtergelaten. Graag een prijs voor het spuiten van de wanden. De donkergrijze wanden in de kleur cyber (grijs) de lichtkleurige wanden in een lichtere kleur grijs. Het gaat om ongeveer 70 m2.

Daklekkage opsporen en oplossen

Op de wanden vanaf het plafond hebben wij zwarte strepen. Dit komt waarschijnlijk door een lekkage vanaf het dak. Graag laten wij de lekkage opsporen en oplossen.

Muur latexspuiten

Op de te behandelen muur heeft kurk geplakt gezeten. Heb alles er wel afgeschrapt maar je ziet nog bruine strepen van de lijm wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex