Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keukenplafond en gang stucen:

Keukenplafond en gang stucen

Plafond keuken en gang (gipsplaten) stucen, ca. 15m2. Vanwege aanleg nieuwe elektra leidingen en inbouwspots. Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenplafond en gang stucen uit heel Nederland:

Diverse kleine klussen in huis

Ik wil graag een aantal dingen in mijn huis laten ophangen: tl-buis aan keukenplafond, tl-buis boven het aanrecht, lamp aan plafond boven de eethoek, schilderij aan de muur bij eethoek, 1 kruisje in de kamer, 1 kapstok en 2 losse haken in de gang, 1 schilderij ophangen in de gang, 3 planken op steunen aan de muur bevestigen en 1 kastje met 2 schroeven ophangen. Schroeven en pluggen zijn niet aanwezig.

Keuken en kleine gang stuken

Keuken en kleine gang stuken. Keukenplafond is ongeveer 9 vierkante meter. De gang is 4 vierkante meter. Keukenplafond is goed glad, dus heeft maar een dunne laag nodig.

Witten plafond en muren

Het witten van plafond in appartement; te weten woonkamer-, slaapkamer, gang- en keukenplafond. En het witten van muur in keuken, halletje en woonkamer. Offerte inclusief verf/latex, arbeidsloon en btw. Aantal m2 vindt ik lastig in te schatten. Woonkamer is ongeveer 3,5 bij 9 meter.