Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond met oneffenheden stucen:

Plafond met oneffenheden stucen

Plafond in de woonkamer heeft een aantal oneffenheden. Ik wil het plafond graag weer glad hebben. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond met oneffenheden stucen uit heel Nederland:

Plafonds en wanden nieuwbouwwoning spuiten

We hebben dus een nieuwbouwwoning wat opgeleverd wordt rond 1 juni. We zullen dan stookschema moeten doorlopen eerst. De woning wordt behangklaar opgeleverd. Woning zal nagelopen dienen worden op oneffenheden, schuren, plamuren misschien? We zien graag een offerte tegemoet. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Renovlies behang aanbrengen en sausen

Ik wil graag een offerte (incl. Alle materialen en BTW) voor het aanbrengen van glad renovlies behang en latex sausen (afgewerkt in RAL9010) van mijn nieuwbouwwoning (behangklaar) in Sassenheim. Het gaat om ongeveer 335 m2 in totaal: • Begane grond woonkamer, open keuken (inclusief trappengat) en gang; • 1e verdieping; • 2e verdieping. Werkzaamheden begin januari 2019 - Je schuurt de muren glad (kleine oneffenheden worden dichtmaken) en er wordt een laag glad renovlies behang aangebracht. Eventuele naden tussen de banen worden geplamuurd. - Dekkend wit sausen (RAL 9010) met professionele muurverf; - Afkitten van randen en hoeken (ook naad tegen het plafond en de inwendige hoeken). Daarnaast moeten de plafonds worden gespoten. Kan hier 1 prijs voor gegeven worden?

Oude woning stucen

De woning is uit 1908 en wordt volledig opnieuw betimmerd. Er zijn veel oneffenheden en beschadigingen in het oppervlak. Indien mogelijk kan de vakman een keer langskomen om een exactere prijsberekening te maken. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuken en texen

Dit is een spack plafond en volgens mij moet die eerst gestuukt worden want daar zitten oneffenheden in en de muren zit ook spack op en latex maar denk ook dat die geïsoleerd moeten worden en dan afspuiten met latex. wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Latex spuitwerk op wanden en plafond

Wij hebben toen alle muren laten stucen en zelf gewit en de plafond zijn allemaal stucplaten en is gestuct. Er zijn een paar oneffenheden die weggewerkt moeten worden. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Woning laten stucen

Wij willen graag de muren en plafonds van onze gehele woning laten stucen. Geschatte oppervlakte muren en plafonds is 250 m2. Het betreft een oude woning met butsen, oneffenheden en gesausde muren. Bij een van de plafonds (2.40/ 2.50 meter hoog) hangen schilfers. Geen rozetten in de plafond, maar wel ringen.

Spack op het plafond aanhelen

Onlangs heb ik een huis gekocht dat dateert uit 1987. De plafonds waren afgewerkt met spackspuitwerk. Door het verplaatsen van twee muurtjes zijn er oneffenheden in het plafond ontstaan. We willen alles graag weer netjes van spackspuitwerk voorzien. Plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spackspuitwerk

Badkamer, keuken, muren laten schilderen

Ik zoek iemand die de muren van de badkamer en het plafond van de badkamer (6 m2) en de keuken (9 m2) schildert, zodanig - met speciale verf - dat het niet meer gaat bladderen. In de woonkamer is één muur met veel oneffenheden. Er zitten een aantal lagen behang op, die eraf gestoomd zouden moeten worden en daarna kan de muur opnieuw geschilderd worden. Muurtje in hoek woonkamer: in een hoek van de woonkamer, is een smal stuk muur (1 m2 breed). We hebben waterschade als gevolg van een lekkage. Er zitten grote vochtkringen, en de muur is hier en daar gebobbeld. Graag laten we dit stuk muur opnieuw schilderen. In de kinderkamer zit een lange scheur in de muur. We willen de scheur graag laten vullen en de muur opnieuw laten schilderen.

Muren stucen in bestaande woning

Ik heb een bestaande woning gekocht en de muren verdienen wat stucwerk zodat ze weer strak en egaal zijn. Daarnaast is er ooit van 2 kamers 1 kamer gemaakt, dit is nog lichtelijk te zien. De muren en plafon zijn niet egaal in het midden van de woonkamer. Daarnaast moet er op het plafon een paar plekken netjes bijgewerkt worden, er zitten een paar scheurtjes en oneffenheden. Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden en plafond stuken

Alle gaten en oneffenheden zijn al weggewerkt. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius