Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor studio stucen en schilderen:

Studio stucen en schilderen

Graag zou ik de wanden en het plafond in mijn studio in Amsterdam laten stucen en daarna ook verven. Het betreft een studio van 30m2 in het voormalige GAK-gebouw in Amsterdam. In 2014 is het gebouw volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt. Mijn studio is destijds door de eigenaresse afgewerkt met spachtelputz. Dit wil ik graag laten vervangen door strakke witte muren. De wanden zijn bij elkaar net iets minder dan 50 m2. Het plafond is 25 m2. Daarnaast wil ik in de keuken coating aanbrengen op het stucwerk tegen vuil en vet. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor studio stucen en schilderen uit heel Nederland:

Stucen van een studio

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Studio pleisteren met kalkstuc

Het betreft een studio stucen in Kalk stuc. De ruimte is voor 95% beplaat met AK gipsplaat. 5% is beton. Het afrapen moet nog gebeuren. Afmetingen: Muren - circa 88 m2 Plafond - circa 45 m2, 26 m2 op 350-410 cm, 19 m2 op 220 cm. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Plafond stuken en met latex afspuiten

Ik woon in een studio-appartement waar ik de plafonds wil laten glad stucen en daarna met latex wil laten afspuiten. Het gaat om 55 m² plafonds met oude gipsplaten van 60 cm met naden. De naden moeten eerst worden gedicht. Graag laat ik de situatie hier eerst beoordelen en ontvang een offerte. Er staan meubels in het appartement en de vloeren moeten worden afgeplakt.

Studio stucen en sauzen

Woon in een studio en denk erover om de wanden glad te laten maken ook evt nog het plafond, heb er echter geen kijk op wat er moet gebeuren. Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40

Stucen van een studio

Het is een bestaande studio in centrum van Amsterdam waarvan de wanden dienen te worden overgetrokkken met glad stucwerk geschikt om daarna door de schilder afgewerkt te worden. Nieuwe gipsplaten plafonds, 120 cm platen - ook afwerking door schilder. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Begin juni willen we dit laten doen.

Ik wil graag: 1) Doorbreken van een ...

Ik wil graag: 1) Doorbreken van een dragende muur naar een studio (20m2) gelegen naast de woonkamer + slopen van houten/ gipsen muren in die studio + verwijderen van huidige wc en wastafel in de studio. Doorbraak moet een openslaande deur krijgen (ca. 2-3 meter), daarna afwerken, stucen etc. 2) Primer voor de huidige tegelvloer in woonkamer (70m2) als basis voor een houten vloer er overheen 3) Verwijderen tegels, bad, wastafel in huidige badkamer van ca.6m2, en vergroten badkamer met 0,5m in lengte door het verplaatsen van de korte muur + plaatsen nieuwe badkamer 4) Stucen van enkele muren in woonkamer (ca 25m2) op een niet-gestucte muur 5) Stucen van plafonds in woonkamer (70m2) en 1e verdieping (50m2) 6) Verwijderen van huidige keuken (4m in lengte)

Het betreft een bovenwoning bestaand uit ...

Het betreft een bovenwoning bestaand uit 2 verdiepingen. Eigenlijk dient alles te worden aangepakt, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, schroten en steenstrips en verlaagde plafonds slopen, alles opnieuw stucen en betegelen. Nieuwe CV-instalatie, electriciteit vernieuwen. Op de zolder een studio maken, dakkapellen maken (nog geen vergunning voor aangevraagd), dak isoleren. De trappen opknappen. 1 muur doorbreken waardoor een open keuken ontstaat. De keuken, badkamer en cv komen min of meer op dezelfde plek als waar ze nu zitten. Op de zolder dient ook een douche-ruimte te worden gemaakt (boven het toilet op de verdieping daaronder).

Wij wonen in een zogenaamde ...

Wij wonen in een zogenaamde 'drive-in'woning. Waarbij de begane grond bestaat uit: garage, studeerkamer hal, toilet. Nu willen wij de begane grond verbouwen tot studio. D.w.z. een gevel i.p.v. garage deur. Badkamer i.p.v. toilet. Vloerverwarming. Tevens willen we hier (en op de overige verdiepingen parket vloer aanleggen). De muren en plafond opnieuw stucen. En ten slotte de woning voorzien van rolluiken.