Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor gerenoveerde woning stuken:

Gerenoveerde woning stuken

Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gerenoveerde woning stuken uit heel Nederland:

Gerenoveerde woning stuken

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Isoleren van het plafond

Wil graag mijn plafond verlaagd hebben in 2 (twee) kamers en een kleine gang. Totale oppervlakte ongeveer 33 m2. Het gaat om een uit de jaren '50 gerenoveerde woning met dunne betonnen lagen. Dit naar aanleiding van vooral luid door dreunend contactgeluid (lopen), maar ook normale gesprekken van mijn bovenburen zijn helaas hoorbaar. Daarom wil ik de plafonds geïsoleerd hebben.

Waterleiding, gas en CV aansluiten

Wij willen dat er in een gerenoveerde woning de waterleiding, het gas en de cv laten aansluiten. Waterleiding: Bij de hoofdleiding een aansluiting van koper naar flex en aansluiting van de cv. Gas: Aansluiting van meterkast naar cv. CV: Aansluiting van cv (installatiepakket aanwezig) en 6-tal radiatoren. Alle gas, water en cv leidingen zijn al getrokken.

Afvoer voor afwasmachine maken

Ik wil een afwasmachine plaatsen in mijn keuken. Het gaat om een net gerenoveerde woning met een nieuw keukenblok alleen zit er geen afvoer voor de afwasmachine in. Afvoer van de gootsteen ziet er standaard uit. Kan alleen op zondagen en maandagen.

Sierlijsten afwerken in een gerenoveerde woning

Het gaat om een kleine jaren '30 hoekwoning die recentelijk volledig gerenoveerd is, nieuw stucwerk is dus aanwezig. Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Sierlijsten in de hoeken

Gerenoveerde woning pleisteren

Wij hebben een oud huis gekocht en dit is volledig gerenoveerd. Wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schuurwerk aanbrengen

Graag wil ik mijn keukenplafond laten schilderen in halve maantjes, dat hebben we nu ook wij hebben een gerenoveerde woning. Ik wil dus mijn plafond schilderen in halve maantjes en mijn muur het is een halve muur dat ook geschilderd moet worden er zit nu spachtelputz op en daar wil ik over heen. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Volledig gerenoveerde woning stuken en spuiten

Wij zijn een woning uit 1964 volledig aan het renoveren. Daarbij is alles nieuw en moet dus gestuukt worden. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden sauzen

Ik wil mijn muren in mijn nieuwe huis laten sausen. Een gerenoveerde woning. De wanden zijn gestuct. Kunt u de verf of dekkende latex mee aanbieden?

Muren stuken met fijne spachtelputz

Voor een gerenoveerde woning uit 1951 ben ik op zoek naar een stukadoor die alle binnenmuren af kan werken met fijne spachtelputz. Het gaat hier om een kale woning met 55 m2 bestaande muren en 20 m2 nieuwe muren. Op sommige plekken heeft het bestaande pleisterwerk reparatie nodig, bv hoekprofiel plaatsen. Ik ben op zoek naar een vakman aangesloten bij NOA die garantie geeft en die de klus liefst voor 6 januari kan klaren. Wanden: 75 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Partners

Partners van Casius