Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keukenmuur afwerken met stucwerk:

Keukenmuur afwerken met stucwerk

Twee keer de zijmuur in de keuken gladpleisteren (deels tegels weggehaald, deels oud pleisterwerk). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmuur afwerken met stucwerk uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen onze keukenmuur naar de woonkamer doorbreken. De muur die er staat is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en het puin worden afgevoerd. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken. Graag zouden wij dit in de eerste week van september willen laten uitvoeren.

Keukenmuur half doorbreken en keuken verwijderen

De muur is geen draagmuur. Het betreft een kleine keuken van 5,5 m². De muur moet over de breedte van 1.90 meter worden verwijderd. Het plafond en vloer e.d. na verwijdering afwerken. Er moet een radiator worden verwijderd. De oude keuken verwijderen en afvoeren. De apparaten worden hergebruikt. Wat klein stucwerk. Wateraansluiting voor vaatwasser moet worden verlegd. Wat stopcontacten geplaatst. Boven bij de afzuigkap moet een soort strook worden geplaatst over de muur om iets weg te werken. Na inbouw van de nieuwe keuken moet wat tegelwerk op een muur worden uitgevoerd over ongeveer 4,5 m².

Keukenmuur met tegelwerk afwerken

Gezocht: tegelzetter voor keuken en badkamer. De gehele keukenmuur is 2.80 meter bij 2. 60 meter. Daarnaast moeten er nog 3 lagen tegels voor een badkamermuurtje gezet worden.

Keukenmuur decoratief afwerken

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Deel keukenmuur uitbreken

!Wij overwegen een deel van onze keuken open te breken in onze jaren '30 woning (dus niet de hele muur, zie foto). Het gaat wel om een draagmuur. Wij zijn benieuwd naar de kosten inclusief afwerken en btw. Kunt u ons een indicatie geven?

Keukenmuur wegbreken en afwerken

Het gaat om de muur tussen de achterkamer en de keuken die we willen weg breken. Nou is het breken niet zo'n probleem maar het netjes afwerken wel. Ook zou er voor de vorm even een specialist naar moeten kijken of het niet opgevangen moet worden met een latei. Ik weet bijna zeker van niet maar beter het zekere voor het onzekere. Er is dus geen berekening gemaakt. Mogelijk kan ik een deel van het breekwerk zelf doen, dit in overleg met u. Uitvoering in de eerste helft van september.

Draagmuur slopen, balk plaatsen, deur dichtmaken en afwerking

We willen graag een keukenmuur laten verwijderen. Het is een draagmuur omdat erboven een dakterras zit. Het gaat om een muur van circa 2 meter breed en 2,7 meter hoog. Het slopen van de muur willen we eventueel zelf doen. De afwerking willen we graag laten doen. Verder is er een deur die we dichtgemetseld willen hebben. Aan beide kanten willen we deze laten afwerken, zodat er niet meer te zien is dat er ooit een deur heeft gezeten. Overzicht: - steunbalk laten plaatsen circa 2 meter - eventueel de hele muur laten verwijderen circa 2 bij 2,7 meter - afwerken van de muur - deur dicht metselen - deze dichtgemetselde deur aan beide kanten afwerken - eventueel een verwarmingselement verwijderen Graag op prijsopgave als we het slopen zelf doen en wanneer we het laten doen. Begin maart krijgen we de sleutel van de woning. Het is wel mogelijk om in overleg vooraf nog een keer te gaan kijken.

Draagmuur uitbreken en volledig afwerken

Ik wil graag een deel van de keukenmuur door laten breken, staalconstructie aanbrengen, en daarna weer afwerken/stukken, er zou elektra in de muur kunnen zitten. De totale muur is 3.20 meter, het deel dat uitgebroken dient te worden is ongeveer 2 meter. Er zit een ingebouwde kast aan de muur. Ik wil het ook graag laten afwerken na de doorbraak.

Dragende keukenmuur verwijderen

Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen voor de berekening, eventueel vergunning, voor het verwijderen van een draagmuur. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden. Het betreft geen betonnen muur en hij is ongeveer 2.40 hoog en 3.50 meter lang inclusief deuropening. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken van de wand.

Gaten in de muur vullen en afwerken

Ik wil graag reparaties aan mijn gestuukte muren laten verzorgen. In mijn appartement zitten 20 tot 30 kleine gaten in de muren die zijn ontstaan door het verwijderen van allerlei zaken, zoals een tv-beugel of een kast. Verder is er in de keukenmuur een grote beschadiging van 20 x 10 cm. Ik wil ook 2 tot 4 meter kabelgoten gaan verwijderen, waardoor de muur daar ook gerepareerd moet worden. Het gaat om kleine reparaties. Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie.