Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor keukenmuur afwerken met stucwerk:

Keukenmuur afwerken met stucwerk

Twee keer de zijmuur in de keuken gladpleisteren (deels tegels weggehaald, deels oud pleisterwerk). Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmuur afwerken met stucwerk uit heel Nederland:

Keukenmuur met betonlook afwerken

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: betonlook

Recirculatie afzuigkap voorzien van afvoer naar buiten

Momenteel beschikken we over een recirculatie afzuigkap in de keuken, die enkel de kooklucht filtert en weer uitblaast binnen de keuken. Daardoor beslaan bij ons alle ramen tijdens het koken en het zorgt ervoor dat kooklucht lang blijft hangen. Om dit op te lossen willen we de huidige recirculatie afzuigkap voorzien van een luchtafvoer naar buiten. De afvoer moet door de keukenmuur (spouwmuur) naar de aangrenzende garage en van daaruit naar boven worden geleid door het platte garagedak met kiezel. Indien je recht door de muur gaat boren stuit je op de ophangarm van de garagepoort. De ventilatiebuis zal daarom een stukje via de spouw daaromheen geleid moeten worden. Voor op het garagedak willen we graag een ventilatiepijp met terugslagklep laten installeren. Samenvatting van uit te voeren werkzaamheden: - demonteren/monteren afzuigkap - boren van gat door spouwmuur tussen keuken en garage - aanleggen ventilatiebuis en plaatsen koof - boren gat door plat garagedak - installeren ventilatiebuis op plat dak - alles netjes afwerken

Zijwand in de keuken betegelen

De zijwand van mijn keukenmuur wil ik door laten betegelen. De afmeting van de wand is 1.50 meter hoog en 65 cm breed. Het gaat om 40 tegels van 15 x 15 cm. Materiaal zelf meebrengen en inclusief afwerken, zoals kitten.

Aanbouw plaatsen en afwerken

Wij willen een aanbouw plaatsen, verwachte werkzaamheden zijn: - Keukenmuur doorbreken en latei plaatsen; - (NW) Keuken leidingwerk voorbereiden; - Aanbouw 9 meter en 2.5 meter diep (Achter) aanbouwen (is geen vergunning voor nodig); - Stucen; - Muur en houtwerk verven; - Kozijn plaatsen in schuur voor nieuwe doorgang naar achtertuin; - Schuurdak voorzien nieuwe bitumen; - Dakkapel verven; - Voordeur nieuw kozijn plaatsen; - Kachels/Vloer verwarming aanbrengen in verband met aanbouw en keuken.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Wij willen onze keukenmuur naar de woonkamer doorbreken. De muur die er staat is ongeveer 2 meter breed en 2.50 meter hoog. Hierna zal er een steunbalk geplaatst moeten worden en het puin worden afgevoerd. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn voor het afwerken. Graag zouden wij dit in de eerste week van september willen laten uitvoeren.

Keukenmuur half doorbreken en keuken verwijderen

De muur is geen draagmuur. Het betreft een kleine keuken van 5,5 m². De muur moet over de breedte van 1.90 meter worden verwijderd. Het plafond en vloer e.d. na verwijdering afwerken. Er moet een radiator worden verwijderd. De oude keuken verwijderen en afvoeren. De apparaten worden hergebruikt. Wat klein stucwerk. Wateraansluiting voor vaatwasser moet worden verlegd. Wat stopcontacten geplaatst. Boven bij de afzuigkap moet een soort strook worden geplaatst over de muur om iets weg te werken. Na inbouw van de nieuwe keuken moet wat tegelwerk op een muur worden uitgevoerd over ongeveer 4,5 m².

Keukenmuur met tegelwerk afwerken

Gezocht: tegelzetter voor keuken en badkamer. De gehele keukenmuur is 2.80 meter bij 2. 60 meter. Daarnaast moeten er nog 3 lagen tegels voor een badkamermuurtje gezet worden.

Keukenmuur decoratief afwerken

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Deel keukenmuur uitbreken

!Wij overwegen een deel van onze keuken open te breken in onze jaren '30 woning (dus niet de hele muur, zie foto). Het gaat wel om een draagmuur. Wij zijn benieuwd naar de kosten inclusief afwerken en btw. Kunt u ons een indicatie geven?

Keukenmuur wegbreken en afwerken

Het gaat om de muur tussen de achterkamer en de keuken die we willen weg breken. Nou is het breken niet zo'n probleem maar het netjes afwerken wel. Ook zou er voor de vorm even een specialist naar moeten kijken of het niet opgevangen moet worden met een latei. Ik weet bijna zeker van niet maar beter het zekere voor het onzekere. Er is dus geen berekening gemaakt. Mogelijk kan ik een deel van het breekwerk zelf doen, dit in overleg met u. Uitvoering in de eerste helft van september.