Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitenmuur op het dakterras stucen:

Buitenmuur op het dakterras stucen

Muur dakterras stuken. Buitenwerk Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur op het dakterras stucen uit heel Nederland:

Buitendeur naar het dakterras plaatsen

Op de 1e verdieping het realiseren van een deur, van de overloop, naar het dakterras toe. Betreft uitbreken van de stenen buitenmuur en plaatsen van het kozijn met deur. Optioneel is afvoeren van de oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Buitenmuur dakterras laten stuken

De buitenmuur van mijn dakterras wil ik graag laten stuken. Afmeting van de muur is ongeveer 6.5 meter bij 3 meter hoog. Geen haast maar als het snel kan mag dat wel.

Deuropening in de buitenmuur maken

Er staat een appartement te koop waarin wij interesse hebben. Er moet echter e.e.a. aan gebeuren en we willen een beetje inzicht krijgen in de kosten voordat we besluiten tot een bezichtiging. Er is daar een dakterras en een vergunning om in de buitengevel een opening te maken voor een kozijn met een deur. We willen daarvoor graag een prijsindicatie ontvangen. Het gaat dan om een kunststof deur met een bovenruit.

Opbouw op de 2e verdieping bouwen

Opbouw 2e verdieping op bestaande woning structureel al ontworpen voor de extra verdieping. Huidig dak is beton bedekt met bitumen. Voorbeeld foto is inclusief dakterras maar dit is niet nodig. - Vaste trap naar 2e verdieping (trapgat al aanwezig en groot genoeg, afgedekt met een plaat), - 2 (liefst) houten dakramen, - 2 (liefst) houten vaste ramen, - Buitenmuur baksteen, - Binnenmuur Kalkzandsteen, - Oplevering Casco. Ik krijg 15 september de sleutel, vanaf dan zou het plaats kunnen vinden in onderling overleg.

Dakopbouw / -aanbouw op de garage bouwen

Kenmerken voor opbouw 13 m2: - 2 dubbelglas HR++ ramen in een hoe, draaikiep - 1 buitendeur naar terras, half HR++ glas - 1 binnendeur - 1 radiator - aanleg electra (4 stopcontacten en 1 plafond electrapunt) - alles verfklaar maken - aftimmeren met antraciet platen zoals rest van het huis Aangrenzend dakterras 17. 5 m2: - hardhouten vlonders of alternatief -in overleg - modern antraciet metalen hekwerk- in overleg Vergunning is verleend. Graag gespecificeerde prijsopgave van arbeid en materialen en verwachte duur als volgt: 1) van casco prefab bouw alleen incl ramen, ondervloer en aanhechting aan buitenmuur 2) volledig afgwerkte opbouw+dakterras zoals beschreven

Metselwerk aan buitenmuur herstellen

Ik heb op mijn dakterras een gemetseld hokje staan. Zie foto linkerkant. Deze wil ik van de buitenkant, toegankelijk vanaf het dakterras, opnieuw laten voegen en herstellen. Wellicht ook de binnenkant bewerken, veel voegwerk laat namelijk los. Het hokje is 6 meter rond en bijna 2 meter hoog. Het dakterras is makkelijk toegankelijk.

Deuropening maken naar een dakterras

Ik wil op mijn schuur een klein dakterras aanleggen, hiervoor is het wel nodig om een deuropening in de buitenmuur te maken die naar dit terras lijdt.

Uitbouw met kelder maken aan een tussenwoning

Wij hebben plannen om onze tussenwoning aan de achterzijde uit te bouwen over de breedte van 550 cm en een diepte van 180 cm. Onder die uitbouw willen wij mogelijk ook een kelder van 250 x 550 cm. Onze beide buren hebben reeds uitgebouwd, hun buitenmuur is al mijn binnenmuur qua maatvoering. Ik wil op de uitbouw een beloopbaar plat dak, omdat ik daar in de toekomst een dakterras op wil maken. Ik wil een afspraak maken om de verbouwing hier te bespreken en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Wij willen deze klus mogelijk in 2018 laten uitvoeren.

Aanbouw met dakterras maken

Het maken van een aanbouw van ongeveer 35 m2 (5 meter lang en 7 meter breed) met dakterras en een tuinafscheiding (stenen muur - verlenging van de aanbouw). Daarbij het slopen van een buitenmuur en terugplaatsen van een nieuwe pui. Ik heb een huis met een plat. Onder het huis heb ik een grote kelder. Het wordt een uitbouw van de kelder, de kelder is niet helemaal ondergronds. Er zal wel een deel afgegraven moeten worden.

Deuropening maken naar het dakterras

We hebben een woning in Amsterdam met via een raam toegang tot het dakterras. We willen graag het raam laten vervangen door openslaande deuren die in het kozijn passen. Voor wat betreft het breekwerk betekent dit dat er 2/3 lagen van de buitenmuur weggebikt moeten worden. Ook moet de radiator een kwartslag gedraaid worden, zodat de toegang naar het dakterras vrij is, afvoer naar de vloer kan intact blijven.