Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor badkamer pleisteren in betonlook:

Badkamer pleisteren in betonlook

Gaat om onze huidige badkamer, vloer en muren. Alle tegels die erop zitten, zitten er strak op. Het gaat om het gedeelte waar het bad uitgehaald is. Dat moet namelijk geheeld worden. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer pleisteren in betonlook uit heel Nederland:

Onderhoudsklussen in huis

1. Ik wil een verrotte raamdorpel buiten verwijderen en pleisteren. Verrotte buitenste raamlijsten bij het raam vervangen 2. Ik wil in de woonkamer een gedeelte van de houten plafonddelen vervangen aangetast door lekkage badkamer 3. Ik wil in de badkamer de douchebak verwijderen en de betonvloer door laten lopen en daarin de afvoer verwerken. En betegelen 4. De doucheruimte waterdicht maken. Afgebrokkelde voegen herstellen 5. In de badkamer kieren en naden netjes kitten. Netjes afwerken.

Plafond glad pleisteren

Het gaat om het plafond in de badkamer. Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer glad pleisteren

Renoveren badkamer Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden in badkamer pleisteren

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer en keuken plafond pleisteren

Twee plafonds glad stuken, allebei circa 9 vierkante meter. In een ruimte moet de vloer worden afgeplakt in de andere niet. De ondergrond is van stucplaten (40 cm) en het moet met glad pleisterwerk worden afgewerkt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plafond pleisteren over oud pleisterwerk

Ik heb 31 m2 plafond met spachtelputz dat aangetast is door een lekkage. Dit wil ik nu geheel herstellen en het volgende moet er gebeuren: 1- huidige stuc werk verwijderen in badkamer 7m2 en slaapkamer 24 m2 2- nieuw spachtelputz aanbrengen in badkamer 7m2 en slaapkamer 24m2 3-schilderen van badkamer en slaapkamer plafond Graag wil ik aangeven dat ik verwacht dat je zelf alles afplakt en elektra van ventilator (loopt via lamp in badkamer naar ventilator over 1,25m) ook weer terugzet. Ik verneem graag. Met vriendelijke groet, Jamal el Andichi plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Diverse ruimtes pleisteren

Graag een offerte voor het volgende: Het gaat om een woonkamer + keuken, 26 m², de badkamer, 10 m² + toilet, 5 m². Alle muren zijn 2.50 meter hoog. In totaal ongeveer 100 m². Ik zal de muren kaal opleveren. Wat zou het kosten om deze te laten stucen door jullie? Alvast bedankt! Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Uitvoering liefst 15, 16 of 17 mei.

Plafond en muurtje in de badkamer stucen

Ik ben de badkamer aan het opknappen in de woning van mijn schoonouders. Er wordt een plafond van 6 m² in gemaakt met stucplaatjes. Als dat klaar is wil ik het graag laten glad pleisteren. Verder is er nog een muurtje van 3 m² dat ook glad gepleisterd moet worden. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Nieuwbouwwoning pleisteren

Nog op te leveren nieuwbouw woning. Wanden behangklaar. Maatvoering indicatief. Svp. Ook halve wanden badkamer mee nemen in stucwerk offerte. Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer pleisteren

Het betreft een renovatie van de badkamer. Wanden Vierkante meter: 21 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius