Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor schade aan stucwerk muur herstellen:

Schade aan stucwerk muur herstellen

Voor het verleggen van leidingwerk in de keuken is een stuk uit de muur weg gefreesd. Dit moet dicht gestuct worden en netjes worden afgewerkt. Zie de bijgevoegde foto voor een gedetailleerde weergave voor de te verrichten werkzaamheden. Het gaat om maximaal 10 m2.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade aan stucwerk muur herstellen uit heel Nederland:

Trapgat en gang stucen

Ik heb schade aan de wanden in het trapgat, die ik wil laten herstellen. Het gaat om 7 m2 met een gladde afwerking inclusief latex, wit. Deze kosten worden vergoed voor de verzekering. Hiervoor heb ik op voorhand een offerte nodig, welke goed gekeurd moet worden voordat de klus gegund kan worden. Tegelijkertijd wil ik de wanden op de aansluitende gang laten stuken. Hier zal ik zelf de lambrisering en behang verwijderen. Ik verwacht dat achter de lambrisering, een gladde muur zit. Dit gaat om ongeveer 35 m2. Graag wil ik een gladde afwerking, sauzen zal ik zelf doen. Hiervoor hoeft geen offerte of goedkeuring van de verzekering voor te zijn, omdat ik dit zelf betaal. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Schade herstellen

Zowel in de slaapkamer als woonkamer is er schade wat hersteld moet worden. Gaat om een gat in de muur en een barst. En door vochtvlekken moet de hele muur opnieuw gespachteld worden. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Lekkage badkamer repareren/herstellen

Er is lekkage geconstateerd vanuit de badkamer. Waarschijnlijk doordat er gaten zijn geboord in het tegelwerk om een rekje op te hangen. Het douchewater is achter de tegels gekomen en een groot gedeelte van de tegels zit los. Ook is de lekkage doorgedrongen aan de andere zijde van de muur van de badkamer. De woonkamer muren hebben vochtplekken en het stucwerk is op meerdere plekken los. Minimaal 2 m2 stucwerk. Werkzaamheden waar ik graag een vrijblijvende offerte voor wil aanvragen zijn : 1. Onderzoeken tot hoe ver de schade aan het stucwerk in de woonkamer is doorgedrongen. 2. Afbikken van het aangetaste stucwerk en repareren tot schilderklaar. 3. Vervangen van de tegels in de badkamer en opnieuw afkitten(ongeveer 16 m2)lekkage vrijmaken. Het betreft hier een klein appartement in Loosduinen. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Schade na een lekkage opnemen

Ik heb na de storm van sept 2017 lekkage gehad in de slaapkamer waardoor er vochtplekken in het plafond zitten en stucwerk is losgekomen. Lekkage zelf is inmiddels verholpen. Daarnaast op een andere plek (3e verdieping net onder het dak) ook lekkage ontstaan na dezelfde storm. Gipsplaat dient vervangen te worden evenals de lekkage zelf waarvan ik de oorzaak niet kan vinden. Voor de verzekering is een offerte gewenst en daarna eventueel de werkzaamheden zelf.

Lekkage bij een plat dak / balkon herstellen

Er is een lekkage ontstaan via een balkon boven onze voordeur. Het stucwerk op het plafond is al behoorlijk nat en beschadigend. Ik zoek iemand die de lekkages en schade aan plafond kan herstellen. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Schade aan muur binnen herstellen

Het stucwerk van de muur in onze hal is beschadigd doordat er een stofzuiger van de trap gevallen is. Om de schade te herstellen is het nodig om ongeveer 5 putjes in de muur van elk een paar mm diep en met een doorsnede van ongeveer 1 centimeter dicht te smeren en de gehele muur opnieuw te schilderen (afmeting: 10m2). Graag ontvang ik daarvoor een offerte.

Renovatie gehele appartement voor bewoner en VvE

Wij wonen sinds kort in een appartement waar we zowel in onze eigen woning als voor de VvE diverse werkzaamheden willen laten uitvoeren. Voor de VvE betreft dit: - 3 balkons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) - stucwerk in het trappenhuis herstellen i.v.m. schade In ons appartement: - muur doorbreken en afwerken/stuken (ook oude waterschade herstellen) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbrengen. - Verwijderen van de cv-installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn en elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer vervangen en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per onderdeel, omdat een gedeelte door de VvE betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak.

Plafond herstellen na waterschade

Oud plafond met riet en stucwerk met ornamenten ernstig beschadigd na lekkage, verzekeringswerk. Voor- tussen en achterkamer in Amsterdam. In eerste instantie met spoed schade opnemen en offerte uitbrengen voor verzekering.

Vaststelling schade aan en herstel van stucwerk gevel

Heer/mevrouw, Mevrouw slaagt er moeizaam in een geschikt bedrijf te vinden dat het stucwerk aan de buitengevel kan herstellen. Het betreft een grove stucwerk dat door een buurjongen bekrast is geraakt. Wij hebben mevrouw de optie gegeven de schade vast te stellen op basis van waardevermindering maar mevrouw wenst de schade graag te laten herstellen. Graag contact opnemen met mevrouw en ons uw opgave doen toekomen ter nadere beoordeling. Buitenwerk: 60 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden om de gevel te beoordelen.

Schade aan de muur en plafond herstellen

Ik heb schade aan mijn stucwerk aan de muur en de plafond is op meerdere plaatsen afgebrokkeld. De schade zit nu aan de muren en het plafond in woonkamer. Waarschijnlijk komt de schade door heien in de grond naast mijn woning. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Eerder heb ik schade gehad vanwege lekkage, dit is inmiddels verholpen.

Partners

Partners van Casius