Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden bepleisteren:

Wanden bepleisteren

Het keukenblok wordt verwijderd maar daarachter is het nog niet gestuukt. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden bepleisteren uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning laten bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolderkamer bepleisteren

Voor de zolderkamer waar ook weer een keuken en douche in komt zoeken wij een stucadoor. Er is ook een doorgang en een hoek die slecht zijn en een wand waar meer stukwerk vanaf is en waar een tegelwand zat van het oude keukenblok. Onze vraag is of het op korte termijn kan . Ik hoor het graag wat betreft de offerte en wat het verschil dan is in stukken en spuiten. Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie van stucwerk

Bij werken van reeds gedane pleisterwerken en afwerken gyproc, tevens enkele oude wanden bepleisteren. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden en plafonds bepleisteren en sauzen

Ik zit in een voorbereidende fase voor de mogelijke aankoop van een nog te bouwen woning. Ik weet nog niet of dat allemaal door zal gaan. Ik ben nu het grotere financiële plaatje aan het bekijken, alle kosten die een nieuwbouwwoning met zich mee brengt. Zo wil ik ook weten wat het kost om de wanden en plafonds glad te stuken en met latex af te spuiten. Ook wil ik weten of dit al direct na de bouw kan worden uitgevoerd en of er dan garantie is op het optreden van scheurtjes in het stucwerk. Ook heb ik nog meer technische vragen.

Overloop en trapgat bepleisteren

Graag de overloop en de wand langs de trappen stuken. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wanden bepleisteren en spuiten

Nieuwbouw woning word behangklaar opgeleverd. Wanden ongeveer 135m2 stucen met pleisterwerk en dan spuiten met latex wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden in de woning bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw laten bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Badkamer laten bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwe woning laten bepleisteren

Wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius