Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen:

Nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen

Nieuwbouwwoning voorstrijken en schilderen. Ik wil graag meer informatie winnen hierover. Wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning voorstrijken en stucen uit heel Nederland:

Trapgaten spackspuiten en voorbereiden op muurverven

In onze nieuwbouwwoning willen we de trapopgangen, hal, overloop 1e verdieping en overloop 2e zolder laten spackspuiten. 1) De keuken en woonkamer wordt behangklaar opgeleverd. Deze willen we laten voorbereiden inclusief voorstrijken, geschikt voor muurverven. 2) Optioneel de schuine zoldering. Zie ook bijlage.

Binnenmuren nieuwbouw laten stuken/schilderen

Graag een offerte aangaande het voorstrijken en schilderen, danwel stuken met spachtelputz of spackspuiten van een gang, woon- en slaapkamer. In de gang zijn de lange zijden 8 meter, aan beide kanten. In de woonkamer zijn de lange zijde muren ook 8 meter, de korte kanten hoeven niet gedaan niet in verband met de keuken en ramen. In de slaapkamer zijn de lange zijden ongeveer 6 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning en het project zal ergens medio het eerste kwartaal 2018 van start gaan.

Spuiten van een nieuwbouwwoning met spack

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht die in december wordt opgeleverd. Wij zitten er aan te denken om onze muren te laten spuiten. Nou hebben wij nog wel wat vragen over wanneer het spuitwerk op de muren zit. Is het spuitwerk waterafstotend? Kunnen we over het spuitwerk heen stuken over een paar jaar? Kan je de gespoten muren overschilderen? Hoe makkelijk kun je scheuren in de muur herstellen? Zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden als jullie bij ons komen spuiten? Onze muren worden behangklaar opgeleverd. Is er voorwerk dat moet gebeuren wanneer jullie komen spuiten, zoals bijvoorbeeld afplakken of voorstrijken. Wij zitten eraan te denken om de begane grond te laten spuiten dit is ongeveer 90 m2. Over de hal en trappengat zitten wij nog te twijfelen. Zou u kunnen aangeven hoeveel dagen u bezig bent met het spuiten? Aangezien wij nog niet precies weten wanneer onze woning wordt opgeleverd, hebben wij ook nog de vraag hoe ver van te voren wij bij jullie moeten aangeven dat we van jullie diensten gebruik willen maken. Wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Mozaiek tegels plaatsen, voegen en afwerken

In een nieuwbouwwoning moet een muur in de woonkamer van mozaïek tegels voorzien worden. De werkzaamheden betreffen het plaatsen, voegen en afwerken van de hele muur. Het gaat om een oppervlak van minder dan 10 m2. De muur is kaal en voorstrijken is waarschijnlijk nodig. De werkzaamheden worden bij voorkeur voor uiterlijk 4 augustus uitgevoerd.

Muren voorstrijken en met latex behandelen

Ik wil mijn nieuwbouwwoning (houtskeletbouw) met afgewerkte gladgestreken gipsplaten wanden en gestuukt plafond laten behandelen met latex (en voorstrijk is dus nodig). Totaal plafond = 62m2 Totaal wanden = 386 m2. (151016 000293)

Divers schilderwerk in een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen we een gespecificeerde offerte voor de volgende werkzaamheden voor onze nieuwbouwwoning in Woerden, die in week 37-38 dienen te worden uitgevoerd: 1. Aflakken + kitten plinten benedenverdieping: 30 m1 2. Kitten plinten bovenverdieping: 60 m1 3. Aflakken binnendeurkozijnen: 17 stuks 4. Voorstrijken en sausen badkamerwanden + plafond (sausklaar): circa 25 m2 + 15 m2 5. Gronden en aflakken groen mdf meter- + schoenenkast: circa 5 m2 6. Aflakken + kitten trappen + betimmering: 1 dichte (17 treden) + 1 open (15 treden) 7. Aflakken aftimmer latten raamkozijnen: 2 schuifpuien (circa 28 m) en 8 ramen (circa 65 m) 8. Stalen kolommen woonkamer tbv achterpui: 2 x 2.60 meter hoogte x 6 cm doorsnee 9. Gronden en aflakken koof tbv screen bij raam: 4 x Het grootste deel staat bij oplevering in de grondverf. De verf wil ik door u laten verzorgen.

Nieuwbouw woning behangen en sauzen

Voor onze nieuwbouwwoning in Leeuwarden zijn we op zoek naar een bedrijf dat het gehele huis kan behangen met glasvlies of renovlies. We willen graag dat jullie in elk geval - de wanden voorstrijken - het glasvlies aanbrengt - de wanden saust in de gewenste kleur - de naden afkit. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 330m2. Waarschijnlijk krijgen we de sleutel half juli en we willen het dan ook graag vlot behangen hebben. Is dit voor jullie mogelijk? Wat zou het kosten?

Slaapkamers en technische ruimte behangen

Op 11 december wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar 2 slaapkamers en een technische ruimte laten behangen. Er moeten in totaal 24 rollen behang worden aangebracht. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het aanbrengen per rol inclusief lijm, mét en zonder patroon, voor een goede prijsvergelijking. Er zijn twee wanden met patroon, de overige zonder. Wij zullen zelf de muren voorstrijken, zodat de muren behangklaar zijn. Eerst moeten er nog enkele wanden worden glad gepleisterd, dus we denken dat het behangen in januari kan plaatsvinden.

Voorbereiden van plaatsing keuken

Voor onze nieuwe keuken zijn wij op zoek naar een offerte voor de volgende werkzaamheden in onze nieuwbouwwoning. * Plaatsen van een dubbele wandcontactdoos voor algemeen gebruik op bestaande groep; * 4 x verplaatsen enkele wandcontactdoos bestaande groep; * 4 x verplaatsen enkele wandcontactdoos nieuwe groep; * Schakelpunt maken t.b.v. de verlichting onder de bovenkasten; * Uitbreiden groepenkast met 4 groepen en een aardlekschakelaar; * Verplaatsen van het koud water en voorzien van nieuwe stopfilterkranen; * Aansluiting vaatwasser voorzien van een nieuwe wasmachinekraan; * Het voorstrijken en stuken van de wand achter het kookdeel tot aan de deur om de hoek (minder dan 4 meter). Let op: de keuken word 13 juli geleverd maar de vloer word al op 30 juni gelegd. Omdat er een loze leiding door de keukenvloer heen getrokken moet worden heeft deze klus spoed. De afmetingen van de keuken zijn 2.94 x 3.56 meter. Plattegronden beschikbaar.

Glasvliesbehang in de nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouw woning Wanden zijn van beton moet vlies behang op Oppervlakte van de wanden bedraagt ongeveer 80 m2 Voorstrijken is al gebeurd.