Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor muren glad strijken en spuiten:

Muren glad strijken en spuiten

Ik heb 2 beton muren en 2 gipsmuren. Deze moet glad getrokken worden en dan wit spuiten. En plafond moet ook gespoten worden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muren glad strijken en spuiten uit heel Nederland:

Muren glad strijken

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Binnen spuitwerk aanbrengen

Zoals aangegeven volgt deze aanvraag na die van een tafel eerder verstuurd. Het gaat om wit (welke kleur wit nog te bepalen) binnen schilderwerk voor een nieuw appartement in Amsterdam waar de muren sausklaar zijn. Eigenlijk wilde ik verschillende kleuren gaan gebruiken, maar omdat het in één kleur veel simpeler is, omdat het dan in zijn geheel gespoten kan worden inclusief plafond, vind ik dat een beter idee. De kleuren kan ik dan eventueel later door jullie laten opbrengen. Het gaat om een maisonnette waar de verhuurder adviseert om de muren eerst stofvrij te maken en voor te strijken. Vanaf 1 september krijgen we waarschijnlijk de sleutel en dan willen we het gelijk die maandag gedaan hebben. Er zijn geen plinten in het appartement wat het spuiten ook makkelijker maakt. Het betreft hier nieuwbouw. De plafondhoogte is 2.60 meter.

Stucen, schilderen, toilet opknappen en trap renoveren met laminaat

Ik wil een 5 tal binnendeuren en kozijnen schilderen van de hal. De deuren moeten wit worden en hebben nu een zandkleurige tint. Daarnaast zou ik de muren van de hal willen glad strijken met 'Alasbastine muurglad'. Renovatie toilet hal: Verder bevindt zich een toilet in de hal. Ook daar de muren en plafond gladstrijken met 'Alasbastine muurglad' of betonlook verven, het plaatsen van een nieuw wasbak en betegelen met grote witte tegels met een zwarte voegkleur, spelen met hout accenten. Trap: Traprenovatie met laminaat. Graag op korte termijn. Het liefst afspraak maken om de klus te bezichtigen. Dat praat wat makkelijker en men heeft een beter prijsindicatie.

Wanden en plafond sauzen

Keuken, kamer, hal het huidige sauswerk hecht niet overal dus voor strijken lijkt mij nodig. De totale oppervlakte is ongeveer 110 m2. Er zit nu kleur op te muur, waar ze nu overlopen in het wit zit het niet vast. We houden één muur van 4.60 bij 2.60 meter in de donker grijze muur. De rest van de muren willen we weer wit hebben. Het plafond ook wit. In de keuken alles wit en in de hal is het een stuk plafond en een stuk naar de trap toe. Daar zit een muur bij waarop een stuk van 20 cm bij 20 cm zit, waar het latex loslaat. Ik heb geen haast, volgend jaar uitvoeren mag ook.

Muren gladstrijken

Glad laten strijken, en overheen laten schilderen. Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Betonstuc strijken in keuken

Ik heb een appartement gekocht en wil nu de oude keuken eruit is gesloopt de muren laten betonstucen. Graag starten op 13 of 14 juni! De keuken heeft een opp van 2,3 x 1,70 en er komt een lage keuken in. Hooguit 9m2 wat gestuct moet worden?

Keuken plaatsklaar maken

Ik wil mijn keuken uit de woning laten halen en de muren glad laten strijken. Eventueel nog wat leidingen omleggen voor de nieuw te plaatsen keuken. De nieuwe keuken komt op 5 februari.

Washok op zolder laten maken

We zijn op dit moment met de architect de mogelijkheden aan het bespreken van onze nieuwbouw woning die eind 2017 opgeleverd zal worden. We willen op de zolder een washok plaatsen dat afgeschermd is. Het gaat om 2 muren, het raam zit er al, en een deur. De afmeting zal ongeveer 3 bij 3 meter worden. Het gaat erom dat er een hoge kast erin past, wasmachine en dat we daar kunnen strijken.

Wanden glad strijken en spachtelputzen

In twee slaapkamers 40 m2 aan wanden voorsmeren en spachtelputzen. Het zijn rechte muren en de onderste 10 cm van de betonwanden zijn wat ruw. Er moet dus circa 15 strekkende meter x 10 cm glad strijken.

Muur opvullen en stucen

Ik wil graag de muren van de slaapkamer glad hebben. Helaas trok ik het behang met beton eraf. Eerst opvullen dan glad strijken, als dat kan. De muur is aan de onderkant beschadigd geraakt, een meter lang en 20 tot 30 cm hoog. De muur opvullen en glad maken om daarna weer te kunnen behangen. De hele muur is 7 meter lang. Graag een vrijblijvende en kosteloze offerte.