Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 buitenmuren stucen en eventueel isoleren, buitenkant woning stucen & Isoleren, buitengevels woning + garage stucen, woning stucen, 470 m2 binnen- en buiten stucwerk realiseren, 440 m2 stucen, nieuwbouwwoning behangklaar stucen 330m2 wanden 120m2 plafonds, oude woning stucen met isolatie 125 m2, complete woning stucen en latex spuiten, buitenmuren nieuwbouw woning stuken, hoekwoning stucen + isoleren, gevel nieuwbouwwoning stucen, bestaande gevel 85 m2 isoleren en stucen, woning stucen, wanden en plafonds stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam Zuidoost:

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Woonkamer stucen en plafond verlagen

De werkzaamheden betreffen het stucen van een woonkamer. In totaal gaat het om 35 m2 aan wanden en 20 m2 plafond. We twijfelen nog over het verlagen van het plafond, we zouden hierin graag spotjes en speakers willen verwerken.

Ik zoek een stucadoor

Ik zoek een stukadoor voor diverse projecten in de omgeving van Amsterdam

Stucen kale muren van appartement

We hebben een appartement en het behang is al verwijderd. Het is klaar om gestuct te worden. Het gaat om totaal 145 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwbouwwoning spackspuiten 400 m2

Nieuwbouwwoning spackspuiten in simpel wit. plafond zijn al gedaan, dus betreft de wanden.

Wanden stucen na lekkage

Ik had een lekkage aan de plafond in mijn slaapkamer en de muren aan de bovenkant van de plafond zijn een beetje afgebrokkeld en die moeten weer in orde gemaakt worden. Gaat om een verzekeringskwestie.

Nieuwe opbouw van woning stucen

Wij hebben een opbouw op onze bestaande woning laten plaatsen die gestuct moet worden. Het gaat om de wanden 45 m2 en om het plafond 35 m2.

Binnenwanden van een appartement filmen

Ik wil muren in de woonkamer, gang, keuken en 2 slaapkamers laten filmen. Het moet behangklaar zijn. Het betreft een appartement van 63 m2 dat net is aangekocht. Ik wil graag een offerte ontvangen zodat ik enig idee heb wat het gaat kosten.

Serre uitbouw stuken

Graag zou ik de wanden en het plafond van mijn uitbouw serre laten stuken. Het gaat om ongeveer 20 m2 wanden en 20 m2 plafond. Het materiaal heb ik al besteld.

Plafond en muren stucen na waterschade

Wij willen 160 m2 aan wanden laten stucen afspuiten met latex en 80 m2 aan plafonds ivm waterschade.

Woning spackspuiten

Ik heb een bestaand huurhuis dat ik weer fris en mooi gemaakt wil hebben. Volgens mij hebben wij eerder spack laten spuiten en dit is gewoon toe aan een renovatie/vervanging. Het gaat om 50 m2 wanden en 20 m2 plafond. Het grote gedeelte zal wit worden maar er zijn 2 muurtjes die we graag in een kleurtje willen laten maken.

Plafonds stucen en afspuiten met latex

Ik zoek een stukadoor voor het stucen en latexspuiten van mijn plafond in de woonkamer, hal en keuken. Het gaat om 35 m2 met een maximale werkhoogte van 270 cm. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit oud spackspuitwerk.

Nieuwbouw plafond stucen

Ik wil de wanden (75 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen.

Stucen van alle plafonds en wanden bovenetage en hal

Betreft stucwerk op alle plafonds (woning 97 m2), wanden boven plus hal beneden. Woning uit 2011. Wanden 160 m2.

Woonkamer stucen

Stucen bestaande woning over spackspuitwerk. Ongeveer 60 m2.

Wanden spachtelputzen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Slaapkamer stuken

De slaapkamer dient te worden opgeknapt. De totale ruimte van de kamer is 25 m2. Er zal ongeveer 22 m2 plafond gestuukt moeten worden en 12.5 m2 wand. Eventueel zal er ook nog schilderwerk gedaan moeten worden, dit is in overleg.

Wanden latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Woning laten stucen

Ik wil graag mijn woning late stucen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag! De woonoppervlakte van mijn woning is +/- 74 m2. Ik wil de woonkamer, hal, overloop en 2 slaapkamers laten stucen. Ook plafonds. De trap, 6 binnendeuren met kozen moeten ook geschilderd worden.

Spackspuiten nieuw woning Amsterdam zuidoost

Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 160 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Appartement wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw stucen en latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Schilderklaar stucwerk

Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)