Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam of directe omgeving.

16591 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: isoleren en stucen buitenzijde woning, afwerking nieuwbouwwoning met spachtelputz, complete woning stucen, 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren, nieuwbouw stucen en dekvloer realiseren, muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouw buitengevel stucen, muren stucen, stucen van een woning 320m2, woning stucen en afspuiten met latex, buitenmuren van 150 m2 pleisteren, nieuwbouw appartement afwerken met spachtelputz, nieuwbouw appartement stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam:

Uitbouw + bestaande woning

Wij hebben krijgen een uitbouw en kleine interne verbouwing en zijn op zoek naar de een goede stucadoor. De wanden zijn ongeveer 95m2 en ongeveer 30m2 aan plafonds, beide willen wij met glad pleisterwerk.

Verfklaar stucen van betonnenwanden

Appartement waar na het afsteken van het behang 3 beton wanden tevoorschijn kwamen die we graag glad en verfklaar gestuct willen hebben. Het gaat om ongeveer 20 m2 aan wanden.

Drie wanden stucen

Wij hebben afgelopen jaar een huis gekocht, er zat makkelijk verwijderbaar behang op drie wanden (een wand in de slaapkamer, een wand op de overloop en een wand in de studeerkamer). Dit hebben we verwijderd. Deze wanden hebben nu wat licht afbladderende verf en we zouden graag alledrie de wanden gestuct willen hebben. Het totaal oppervlakte van de muren is ongeveer 20m2.

Verfen plafond en een paar wanden

Wij hebben lekkage gehad en er moet opnieuw worden geverfd. Het gaat om het plafond van ongeveer 25m2, dit willen wij met latex laten afspuiten.

Stucen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad en er is een deel van het stucwerk losgekomen. De oppervlakte is veel minder dan 5m2 maar ik kon niet minder aangeven. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstel hiervan (oude stucwerk dat los zit verwijderen en egaliseren met nieuw stucwerk). Het gaat in het totaal om een oppervlak van max 2m2.

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.

Muren stucen en het plafond repareren

Ons flat is nu 20 jaar oud en moet opgeknapt worden. Wij willen het behang in de gang vervangen door stucwerk. De muren zijn van zowel betonplaten als gasbetonblokken. De gang is bij 5.5 x 1.5 m2. Deze willen wij met schuurwerk vlammen afgewerkt hebben. Verder dient het plafond in de voorkamer gerepareerd te worden. Èr is een plek van circa 2 m2 waar het oude stucwerk heeft losgelaten.

Nieuwbouw appartement stucen

Onze nieuwbouwwoning wordt in 2022 opgeleverd en voor de financiering voor de hypotheek hebben we offertes nodig. Er zit zeker een uitvoer intentie achter, maar voor nu hebben we in ieder geval een prijs indicatie nodig voor het stucen van de wanden. Het appartement wordt opgeleverd met behang klare muren, totaal 260 m2 stucwerk. Keuken en woonkamer, drie maal hal/overloop, drie slaapkamers. We willen graag glad stucwerk.

Badkamer stucen

We willen onze badkamer graag laten stucen met micro cement. Een gedeelte van de wand heeft tegels de rest van de ruimte is oud stucwerk wat er nog helemaal gaaf uitziet. Het gaat om ongeveer 5 m2 aan wanden en 20 m2 aan plafonds.

Kamer muren afstomen en behangen

Wij zijn opzoek naar een vrijblijvende offerte voor afstomen en behangen kamer van 35 m2. Het behang zelf heb ik al voorhanden, de rest niet.

Wanden van nieuwbouwstudio stucen

Ik wil graag de wanden laten stucen. 50 m2.

Herstellen waterschade stucwerk

In ons appartement is vorig jaar waterschade opgetreden. Het gaat om 2 wanden (een hoekje) bovenin, ongeveer 5 m2. We denken dat het helemaal droog is want de lekkage is verholpen, alleen het stucwerk is aangetast en willen we graag laten herstellen. Het heeft geen haast, wel graag in dec/jan als dat lukt.

Wanden woning stucen

Ik wil de wanden van mijn woning laten stucen. Het gaat om ongeveer 174 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Betonnen latei

Buien boeven de voordeur ligt een betonnen latei die is gebarsten wegens betonrot. Dit wil ik laten pleisteren. Het gaat om 5 m2. Graag een offerte.

2 badkamerwanden met beton ciré toepassen

In 2 badkamers in een nieuwbouwwoning op kale onafgewerkte muur met gipsblokken/gasbeton beton ciré aanbrengen. Het gaat om 1 muur per badkamer (de rest is betegeld). De kleur helder wit. (ca RAL 9016)

Stucwerk

Ik wil de wanden (35 m2) en het plafond (10 m2) van mijn woning laten stucen en ik ben benieuwd wat dit kost. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Herstel plafond met stucwerk

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: ik heb een probleem met mijn plafond van 45 m2. Er was mij een stukadoor aangeraden door een interieurzaak. Ik ben met deze man in zee gegaan, maar het is uitgelopen op een drama. U begrijpt mijn probleem al : is het mogelijk dat u bij mij langskomt, de situatie bekijkt en mij een offerte uitbrengt mbt het te verrichten herstel. Er is gestuct, maar het ziet er niet uit. Misschien in uw ogen een fluitje van een cent, maar dat weet ik dus niet. PS U begrijpt dat de samenwerking met zowel de interieurzaak als de stukadoor beëindigd is.

Stucen nieuwe woning

Nieuw huis gekocht, willen muren glad maken en verven. Ik ben benieuwd hoe duur deze offerte is met en zonder verfwerk. Hoe lang duurt dit ongeveer in werktijd en droogtijd? Daarbij moet de vloer geschuurd worden, maar ik weet niet of jullie dat ook aanbieden. Ik zie jullie offerte graag tegemoet, alvast bedankt! wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Entree pand herstellen door stucwerk en plaatsen gipswanden

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden: Twee gipsplaten (90 bij 95 cm) plaatsen in het plafond en bij stucen. Onderste deel (28 bij 34 cm) koof standleiding herstellen. Afstellen/sluitend maken buitendeur plus bijwerken beschadigd stuc werk plm 0.5 m2.

Binnenwanden van een appartement filmen

Ik wil muren in de woonkamer, gang, keuken en 2 slaapkamers laten filmen. Het moet behangklaar zijn. Het betreft een appartement van 63 m2 dat net is aangekocht. Ik wil graag een offerte ontvangen zodat ik enig idee heb wat het gaat kosten.

Muren stucen en schilderen

Nieuwbouw woning stucen (dun laagje) en verven (kleur: wit). Huis oppervlakte. is 56 m2. Plafond is al gedaan, dus alleen de wanden.

Afspuiten met latex van een plafond

Bestaande woning 6 jaar oud plafond is geschilderd maar niet mooi geworden, het is de bedoeling dat het plafond van 55m2 opnieuw wordt afgespoten met latex spuitwerk. Daarnaast wil ik 55m2 aan vloeren laten afplakken.

Stucwerk cementgebonden specie

Wij hebben ons souterrain laten injecteren afgelopen jaar en dit is inmiddels opgedroogd. Zodoende nu tijd voor het stucen. Aangezien het een vochtige muur betrof (niet meer maar blijft souterrain) is het verstandig waarschijnlijk om met cementgebonden specie af te werken. Oppervlakte is ca. 12m2. Wellicht dat we dan ook direct nog een tussenwand willen laten stucen met reguliere stucspecie. Dit gaat om ca. 12m2. Graag ontvangen we een gespecificeerde offerte. Gaat om een vve kwestie

Bestaande muur glad stucen in keuken en slaapkamer

Met strijklicht in de keuken en slaapkamer zie ik nu hoe slecht het stucwerk is, dit wil ik opnieuw laten stucen. Het zou gaan om ongeveer 15 m2 aan wanden, ik wil dit met glad pleisterwerk strak laten afwerken.

Toilet beton cire

Onze toilet willen wij renoveren. Er moet een nieuw inbouwreservoir komen en toilet. De wanden zijn momenteel voor de helft betegeld met oude tegels. Deze kunnen waarschijnlijk niet verwijderd worden ivm brose muur die erachter zit. Er moet dus overheen worden gestuct (25 m2).