Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam of directe omgeving.

16555 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: betonlook voor de openhaard, gevel stucen, gevel isolatie te Lunteren, stuken en isoleren vrijstaande woning, stucwerk nieuwbouwwoning 380 m2 wanden 270 m2 plafond, jaren 30 huis stucen en isoleren, buitenmuur stucen, nieuwbouw woning stucen Leidschendam, bestaande woning binnen en buiten leemstucen, stucen buitengevel tennisclub, gerenoveerde woning buitenom isoleren en stucen, stucen buitengevel, zeven buitenplafonds realiseren voor luxe villa's, buitenmuur stucen, nieuwbouwwoning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam:

Vliesbehang repareren

Wij gaan binnenkort onze huurwoning in Amsterdam verlaten, echter heeft de kat het vliesbehang op sommige plekken kapot gemaakt. In totaal zouden ongeveer 10 stroken behang vervangen moeten worden (op verschillende plekken in het huis). Is dit iets wat jullie zouden kunnen repareren en zo ja, wat zouden de kosten hiervan zijn als wij voor het behang zorgen?

Plafond bewerken in slaapkamer

Ik wil een plafond laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten in latex, het gaat om een kamer in een woning uit de jaren 1930. Het oppervlakte zal ongeveer 15 m2 zijn.

Gipswand stucen

Ik wil de gipswanden van mijn woning laten stucen. Het gaat om 40 m2 stucwerk.

Beschadigde muur na lekkage herstellen

Wij hebben een lekkage gehad die enkele muren beschadigd heeft. De lekkage is verholpen en volgens een vochtmeting is het weer droog. Wij zouden het graag laten repareren. Wij hebben dit op ongeveer 4 plekken. Het oppervlakte is ongeveer 5 m2.

Casco appartement laten afwerken met glad pleisterwerk

In januari krijg ik een appartement casco opgeleverd met oud stucwerk. Dit wil ik laten afwerken met glad pleisterwerk, de wanden zijn ongeveer 55m2 en het plafond zou ongeveer 60 m2 zijn.

Nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Uithoorn. Ik hoop dat jullie mij alvast een indicatie kunnen geven voor het voorzien van renovliesbehang en gespoten in 1 kleur. Het gaat om alle wanden in de woning met een oppervlakte van 330 m2. Zeer wenselijk is ook info ontvangen over eventuele stuc mogelijkheden.

Wanden stucen

Wij hebben een appartement gekocht, maar een aantal muren en plafonds zijn erg slecht afgewerkt. Het gaat ongeveer om 35 m2 aan wanden.

Serre uitbouw stuken

Graag zou ik de wanden en het plafond van mijn uitbouw serre laten stuken. Het gaat om ongeveer 20 m2 wanden en 20 m2 plafond. Het materiaal heb ik al besteld.

Bestaande woning stucen

Wij hebben een bestaande jaren 30 appartement gekocht. De wanden zijn netjes, maar niet volledig glad. Voor een net uiterlijk zouden we de woning opnieuw willen laten stucen en afwerken. Zou er een offerte voor zowel het stucen als het stucen + latex spuiten gestuurd kunnen worden? Het gaat om 100 m2 aan wanden met oud stucwerk, 60 m2 aan plafonds. Daarnaast willen wij 60 m2 aan vloeren afgeplakt hebben

Vochtschade (droog) herstellen

Door waterschade van buitenaf is het schilder- en stukwerk aan de binnenkant van onze slaapkamer muur gaan schimmelen en komt het los. Het probleem aan de buitenkant is al in november 2018 verholpen en zodoende heeft de wand voldoende tijd gekregen om te drogen. De opdracht betreft afsteken, opnieuw stuken en eventueel een laag schilderen. De wand bevindt zich voor een deel achter een radiator, deze moet worden verwijderd. Vanwege hoogteverschil in de wand, kan je uitgaan dat de nieuw te stuken laag minstens ongeveer een centimeter moet zijn. Het gaat om ongeveer 5m2.

Platfond gipsplaten stucen

Op het plafond zitten momenteel gipsplaten die zijn afgewerkt met gipsplaten vuller en structuur verf, dit ziet er niet strak uit en wil ik graag laten stucen. Er kan hier overheen gestuct worden. Het gaat om een woonkamer + slaapkamer ongeveer 45 m2. Graag ook een offerte voor het latexspuiten van de plafond van 45 m2.

Dakterras buitenmuur laten stucen/pleisteren

Ik zou graag een offerte willen van een muur van 3,5m x 3,5 te laten stucen/pleisteren. Het gaat om een buiten muur. Er zijn stukken die los laten. Dus de muur moet eerst kaal gemaakt worden. Er zit een rodebakstenen muur onder.

Verlaagd plafond stucen

Wij willen graag onze nieuwe verlaagd plafond laten stucen tussen 11 oktober en 14 oktober. Deze is 15m2.

Gerenoveerde woning spackspuiten

Graag laat ik mijn muren en wanden spackspuiten. Het gaat om een gerenoveerde woning, er kan direct gestuct worden. De wanden zijn van gipsplaat. Het plafond heeft balken en ertussen zit gipsplaten. Woning is helemaal leeg. Muren zijn ongeveer 60 m2. Het plafond tussen de balken is ongeveer 60 m2. In totaal ongeveer 120 m2.

woonkamer en gang stucen - mogelijk electra wegwerken

We hebben een oude woning die nodig aan vernieuwing toe is. We willen de woonkamer en gang graag laten stucen. Zowel de wanden als het plafond. We zijn heel benieuwd wat de kosten hiervan zullen zijn. Indien mogelijk zouden we ook geluidsisolatie aan willen laten brengen aan het plafond, alvorens het stucwerk aan te brengen. Het gaat om ongeveer 60 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds. Er is ergens een plaat van ongeveer 1m2 van hout waar blijkbaar niet overheen kan worden gestuct kan dit worden opgelost? Graag ook een vakman die garantie bied.

Koekoek en wolfskuil stucen

Graag laat ik de wanden stucen van van mijn koekoek en wolfskuil. Het is beton en zit aan de buitenkant, maar in principe kan er direct gestuct worden. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Lek in dak repareren

I have recently moved into a house there is small crack that have arised, in the corners of the ceiling. The cracks are growing, and I am concernd that the flat roof has a slow leak. The cracks seemed to have been painted over before but I am concerned they are caused from a slow leek in the roof. Please see attached picture. The room (small bedroom) is situated on the top floor, it have a flat roof.

plafonds nieuwbouwoning stucen

De V naden in de plafonds moeten worden dicht gekit en vervolgens glad stucwerk. Het gaat om 120 m2.

Compleet oud fabriekspand opfrissen met latex spuitwerk

Dit oude fabriekspand moet opgefrist worden. Het heeft lang leeg gestaan, veel stof en afgebladderde verf. Het resultaat hoeft niet strak te zijn, maar wel wit. Liefst nog deze maand. De wanden zijn in totaal zo'n 300 m2 en de plafonds 400 m2.

Stucen en verven na daklekkage

Door daklekkage moeten 2 verschillende plekken (15 m2)opnieuw worden gestuct en geverfd. Ik wil eerst een offerte voor de verzekering, en daarna jullie inschakelen als ik vergoeding krijg. Ik ga ervan uit dat de werkzaamheden minimaal 1300 euro is. Helaas kan ik alleen 1 foto uploaden.. De andere plek is in de hoek waar ook elektriciteit in de weg staat. Graag ontvang ik de offerte zo snel mogelijk per mail, dan kan ik alles snel in gang zetten. Alvast erg bedankt!

Isoleren en stucen achtergevel

Onze tussenwoning uit 1924 heeft enkelsteens gevel. De achtergevel van baksteen is gesausd maar dat is nooit goed gelukt. We willen nu een betere oplossing en denken aan isoleren en afstucen waarvoor we graag een prijsindicatie ontvangen. Het gaat om twee verdiepingen van 6 x 3 meter met balkondeuren en ramen.

Binnenkant van de winkel stucen

De wanden willen we sausklaar hebben. Het gaat om 70 m2 met een huidige ondergrond van stucplaten van 40 cm. We willen het afgewerkt met glad pleisterwerk.

Betonrot balkon voorzijde

Balkon aan voorzijde vertoont ernstig betonrot. Roest, scheuren en grote stukken stuc al losgelaten. Het stuk is 20 m2. Boven voordeuren dus situatie is redelijk urgent. Foto's kunnen verstuurd worden. Graag even contact!

Herstel stucwerk en latexspuitwerk

Graag wil ik mijn muren laten stucen. Het betreft een gemetselde muur van 9,2 m2 (4 m x 2,3 m) die moet worden voorzien van herstelwerkzaamheden aan het stucwerk en worden voorzien van een nieuwe laag latex (RAL9010). De kosten indicatie gelieven inclusief materiaalkosten. De werkzaamheden mogen zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden en plafond stucen

Ik wil graag de wanden (80 m2) en het plafond (40 m2) laten stucen en ik ontvang graag een prijs indicatie.