Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam of directe omgeving.

16602 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten, nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd., gevels nieuwbouwwoning, stucen woning 400 m2, compleet huis van binnen stucen, gevel stucen en mogelijk isoleren, stucen van woning van 325 m2, stucwerk nieuwe woning, buitenstucwerk van oudere woning, nieuwbouwwoning stucen, muren en plafonds stucen en verven, openhaard en kamer stucen, nieuwbouwwoning stucen 285 m2, nieuwbouwwoning stucen, appartement stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam:

Achterwand keuken met betonlook afwerken

Het betreft de achterwand van de keuken. Totale oppervlakte is 1,32 m2. Wij willen graag een lichtgrijze Betonwand. De kookplaat grenst hier echter wel aan. Is dit mogelijk en blijft de wand mooi schoon?

Wanden en plafonds spuiten met latex

Ik wil graag de wanden (220 m2) en het plafond (90 m2) van mijn plafond laten spuiten met latex. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Nieuwbouw appartement stucen en sauzen

Ik wil graag: 200 m2 glasvezelbehang plus latex 100 m2 plafonds stucen plus sauzen Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ontvang graag een offerte.

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.

stucwerk wand

De muur is geisoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Wij willen dit nu strak gestuct hebben. Het gaat om ongeveer 10m2.

Kamer stucen, muren

Huis is van 1991. We hebben behang eraf gehaald en komen erachter dat de muren nooit gestuct zijn. Het gaat om een giboblokken muur van ongeveer 25m2.

Trappenhuis stucen en verven

Het trappenhuis in een woning (4 verdiepingen van elk ongeveer 3 meter hoog, aantal m2 onduidelijk) moet gestuukt en geverfd worden. De trappen hoeven niet geschilderd te worden, alleen de wanden. Op de wanden zit oud pleisterwerk en we zouden weer glad pleisterwerk willen hebben. Ook moet er wat elektra worden weggewerkt, wat niet meer netjes zit. Het gaat om een gehele opknap beurt.

Zolder stucen

Wij willen de zolder voorzien van nieuw stuc werk (over het oude stuc werk heen). Het gaat om 55 m2 wanden. Graag ontvang ik een offerte.

Wanden en plafond stucen

160 m2, structured walls+ceiling needs to be plastered. Concrete floor, ceiling and walls to be finished smooth after 2 walls was teared down. Loose electric switch x2 to be re-routed

Bestaande bouw stucen

Wij willen graag een aantal wanden in onze woning laten stucen. Het zou gaan om ongeveer 85m2 aan wanden met oud stucwerk, deze willen wij met glad pleisterwerk strak laten afwerken.

Stucwerk nieuwe woning

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Hier moet de hele woning opnieuw worden gespoten en bijwerken van muren met scheuren in stukwerk. Het zal ongeveer 200m2 aan wanden zijn die we uiteindelijk met spachtelputz willen zien en 200m2 aan plafonds die wij met glad pleisterwerk willen.

Systeemplafond 9m2 spackspuiten

Betreft systeemplafond met ijzeren/metalen profielen/lijsten. Deze wil ik egaal wit krijgen, klopt het dat de lijsten dan meteen meegenomen worden? Is er 1 of 2 lagen nodig, indien 2 graag ook offerte voor 2 maal spuiten. Ik zal zelf alles afplakken van tevoren. Betreft 2 halletjes met gezamenlijke oppervlakte van 9 m2.

Stucen barsten in de muur

De politie heeft hier een keer de deur in moeten trappen. Door het trappen zijn scheuren in de muur ontstaan. Ik zou deze scheuren nu graag voor mijn moeder willen laten herstellen. Het zijn diepe, grote barsten. Mijn moeder zegt op een ondergrond van beton. Het is ongeveer 10 m2 aan wanden die wij weer glad afgewerkt willen zien.

Stucen keuken bij voormalige tegeltjes

We hebben recent een nieuwe keuken laten plaatsen. In de oude keuken zaten op verschillende plekken tegeltjes, deze zijn verwijderd van de gipswand. Deze gebieden moeten worden gestuct, samen met een klein stukje van het plafond waar een bijzondere kast is weggehaald. Het gaat om 10 m2.

Nieuwbouwwoning spachtelen

Ik wil een nieuwbouw woning laten afwerken met spachtelputz, het gaat om ongeveer 50 m2 aan wanden. Graag ook 45 m2 aan vloeren afplakken.

Nieuwbouwappartement wanden stucen

Graag laat ik in mijn nieuwbouwwoning, die waarschijnlijk 22 januari of 29 januari wordt opgeleverd, de wanden stucen. Ik wil de wanden strak gestuct hebben en met latex afwerken. het gaat om ongeveer 50 m2.

behangen en schilderen

Wij hebben een aantal wanden in ons huis die wij willen laten behangen en vervolgens laten schilderen. Het gaat om 70 vierkante meter muur. Ik hoor graag of ik dat op korte termijn kan laten doen en wat hiervan de kosten zouden zijn? Wij zorgen ervoor dat de wanden behangklaar zijn.

Schade muur herstellen

door het verwijderen van een kapstok is schade aan onze muur ontstaan. Iemand heeft al geprobeerd om het gat in de muur op te vullen, maar helaas op een erg onprofessionele manier. Er zijn nu nog steeds onevenheden in de muur en ook op delen van de muur die in eerste instantie onbeschadigd waren zit nu pleister. Wij zijn op zoek naar iemand die de huidige situatie kan bekijken en op basis daarvan kan beslissen of het oude pleister verwijdert dient te worden. Vervolgens willen wij graag dat het oude pleister (indien nodig) wordt verwijdert en vervolgens de muur op een professionele manier wordt afgewerkt, zodat de ontstane schade niet meer zichtbaar is. Het gaat om een gipsplatenmuur, de schade is ongeveer 1,5 meter x 20cm groot.

Uitbouw + bestaande woning

Wij hebben krijgen een uitbouw en kleine interne verbouwing en zijn op zoek naar de een goede stucadoor. De wanden zijn ongeveer 95m2 en ongeveer 30m2 aan plafonds, beide willen wij met glad pleisterwerk.

Verfklaar stucen van betonnenwanden

Appartement waar na het afsteken van het behang 3 beton wanden tevoorschijn kwamen die we graag glad en verfklaar gestuct willen hebben. Het gaat om ongeveer 20 m2 aan wanden.

Drie wanden stucen

Wij hebben afgelopen jaar een huis gekocht, er zat makkelijk verwijderbaar behang op drie wanden (een wand in de slaapkamer, een wand op de overloop en een wand in de studeerkamer). Dit hebben we verwijderd. Deze wanden hebben nu wat licht afbladderende verf en we zouden graag alledrie de wanden gestuct willen hebben. Het totaal oppervlakte van de muren is ongeveer 20m2.

Verfen plafond en een paar wanden

Wij hebben lekkage gehad en er moet opnieuw worden geverfd. Het gaat om het plafond van ongeveer 25m2, dit willen wij met latex laten afspuiten.

Stucen na lekkage

Wij hebben lekkage gehad en er is een deel van het stucwerk losgekomen. De oppervlakte is veel minder dan 5m2 maar ik kon niet minder aangeven. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het herstel hiervan (oude stucwerk dat los zit verwijderen en egaliseren met nieuw stucwerk). Het gaat in het totaal om een oppervlak van max 2m2.

Wanden van de douche voorzien van beton ciré

We zoeken een goede klusser die kan helpen met een kleine verbouwing van de badkamer. Het betreft alleen een opknapbeurt van de douchecel. Het werk bestaat uit: -Douchegoot plaatsen -Eventueel drempel plaatsen (weet eigenlijk niet wat gebruikelijk is). -Wanden en vloer met beton ciré smeren. de wanden zijn ongeveer 1 meter x 2,50 - 2,60 meter hoog. -Installatie nieuwe douchedeur. Breekwerk doe ik zelf dus je kunt direct aan de slag met het echte werk. Douchecabine en tegels van de wanden verwijder ik zelf. Ik weet nog niet precies wat er onder de huidige douchebak vandaan komt, maar ik verwacht bij de afvoer minimaal loodgieterswerk. (We willen een douchegoot en de huidige stop zit in ieder geval aan de voorkant van de douchebak). We durven niet te zeggen of de afvoer ook echt daar zit. Dat weet ik wanneer de douchebak weg is. Een douchedeur regelen we zelf en die willen we eventueel door u laten installeren. Een kraan en stang regelen we ook zelf en die installeer ik ook zelf.