Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam of directe omgeving.

16617 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, muren spackspuiten en plafond spuiten met latex, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam:

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil mijn wanden laten stucen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het gaat om 100 m2.

Woning wanden spackspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn woning (80m2) kan spackspuiten, Nieuwbouw woning en de wanden zijn behangklaar

Stucwerk keuken

Tegelwerk in nieuwe keuken dient wand glad gestuct te worden. Daarnaast eventueel stucen van nieuwe koof voor afzuigkap. Samen rond de 6 a 7 m2.

Nieuwbouw studio appartement stucen

Het betreft een behangklare nieuwbouw studio appartement (huur). Oppervlakte van studio is 30 m2, te stucen muren ongeveer 15 m2.

Stucwerk en elektra klussen

Het betreft werkzaamheden in een appartement. De muren in de woonkamer wil ik laten voorzien van nieuw stucwerk. Het totale oppervlak bedraagt ~ 38 m2 en het stucwerk zou ik graag sausklaar opgeleverd hebben.

Het isoleren, waterdicht maken en stucen van een voorgevel

Wij gaan een dijkwoning volledig opnieuw opbouwen en willen de buitengevel daarbij laten isoleren (4-5 cm), waterdicht maken en laten stucen. Het gaat alleen om de voorzijde van het huis. Ongeveer 27 m2 totaal.

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk wanden woonkamer en 2 slaapkamers. In totaal gaat het om ongeveer 45 m2

Betonrot in kelder herstellen door stucwerk

Op 2 plekken in mijn kelder laat stucwerk los, ik vermoed betonrot. Ik wil dit graag laten herstellen

Bestaande woning stucen

Ik heb net een studio gekocht, deze willen we volgend weekend strippen, daarna glad laten stucen. Het gaat om 55 m2 wanden en 35 m2 plafond.

Plafond van woonkamer herstellen

Het gaat om het plafond van de woonkamer van 35 m2. Zit al spack op. Meerdere gaten en beschadigingen moeten hersteld worden.

Stucen van plafonds

Graag ontvang ik een offerte voor het stucen van plafonds in ons appartement. Het gaat om woonkamer/keuken, gang en toilet. Het gaat om 50 m2 in totaal.

Wanden stucen na lekkage

Ik had een lekkage aan de plafond in mijn slaapkamer en de muren aan de bovenkant van de plafond zijn een beetje afgebrokkeld en die moeten weer in orde gemaakt worden. Gaat om een verzekeringskwestie.

Zolderetage stuken

Wij hebben een 100 jaar oude zolderetage gekocht casco opgeleverd en willen over het gipsplaat stuken. De helft van de wanden zijn schuin. Het gaat om ongeveer 50m2 aan wanden en 65m2 aan plafonds. Daarnaast is er een vide waar nog 15m2 aan recht plafond. Het gaat om gipsplaten, het is de bedoeling dat het dan eventueel ook wordt afgespoten in het wit.

Wanden stucen van woning

Ik ben op zoek naar een vakman voor stucwerk van muur trapopgang (25 m2) en plafond badkamer (3 m2).

Beton cire in Badkamer

Wij willen graag beton cire in de badkamer. De badkamer wordt opnieuw gemeubileerd en daarna moet het stukwerk eroverheen. Begindatum is flexibel. Het zou gaan om ongeveer 20m2.

restaurant stucen

Ik heb wat binnen wanden geplaats van giboblok en gipsplaten in mijn restaurant. Het is de bedoeling dat deze met glad pleisterwerk worden afgewerkt. Het zou gaan om ongeveer 45m2.

Badkamer nieuwbouw woning betonlook wanden en vloer in de douche

Graag willen we betonlook (off white kleur) wanden en vloer in de douche (waterbestendig). Liefst niet glad maar echt betonlook. Het oppervlakte is ongeveer 25m2. de vloer is ongeveer 0.9 x 2.80 waar betonlook moet komen.

Plafond nieuwbouw glad maken

het plafond van onze nieuwbouwwoning gaat met V naden en spachtelputz worden opgeleverd. Het is de bedoeling dat dit met glad pleisterwerk wordt afgewerkt. Het gaat om ongeveer 64m2.

Nieuwe opbouw van woning stucen

Wij hebben een opbouw op onze bestaande woning laten plaatsen die gestuct moet worden. Het gaat om de wanden 45 m2 en om het plafond 35 m2.

Woning plafond en wanden stucen

Wij zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het volgende stucwerk: - wanden in de keuken en badkamer totale oppervlakte 7m2 (ondergrond beton) - Plafond woonkamer/eetkamer 22,75 m2 (huidige ondergrond gipsplaten 60cm). Daarnaast het plaatsen van een ornament op het plafond en afspuiten latex De opdracht mag zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Marmerstuc/ tadelaky

Het gaat hierbij om een wand in een bestaande woning (1920). De wanden zijn glad gestuct en wit gesauced. Dit is 2 jaar geleden aangebracht. Wij willen een deel van de wand in marmerlook of tadelakt laten afwerken. Op 28-03-2020 zou ik graag willen beginnen, mocht ik akkoord gaan.

Behangen en/of stucen van de wanden

Ik zoek iemand om het behang van mijn wanden te verwijderen. Daarna graag stucen en/of behangen.

Kelder droog stucen

Het stoppen van het grondwater dat in de kelder komt. Het gaat om een oppervlakte van 3 x 2 meter, 1.60. Er staat wel een combiketel in de ruimte, graag een oplossing dat deze niet weg hoeft.

Badkamer nieuwbouwwoning stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht, waarin ik graag de badkamerwanden en vloer gestuct wil hebben. Het gaat om ongeveer 20 m2. Ik laat mij graag adviseren over het beste te gebruiken materiaal. De woning wordt opgeleverd eind dit jaar, dan wil ik graag beginnen.

Bestaande woning stucwerk

Hallo, Wij zouden graag een prijsopgave ontvangen voor het stucwerk in de volgende ruimtes: - Keukenwand 9,73 m2 (waarschijnlijk huidige ondergrond beton) - Badkamer 1/4 wanden 3,11 m2 (waarschijnlijk beton) - Plafond woonkamer/Ensuite 22,75 m2, huidige ondergrond zijn gipsplaten (zitten richels in die we dicht willen hebben) Begin maart willen wij beginnen, als dit kan. Alvast bedankt.