Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Amsterdam of directe omgeving.

16698 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 buitenmuren stucen en eventueel isoleren, buitenkant woning stucen & Isoleren, buitengevels woning + garage stucen, woning stucen, 470 m2 binnen- en buiten stucwerk realiseren, 440 m2 stucen, nieuwbouwwoning behangklaar stucen 330m2 wanden 120m2 plafonds, oude woning stucen met isolatie 125 m2, complete woning stucen en latex spuiten, buitenmuren nieuwbouw woning stuken, hoekwoning stucen + isoleren, gevel nieuwbouwwoning stucen, bestaande gevel 85 m2 isoleren en stucen, woning stucen, buitengevels oude woning voorzien van nieuw stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Amsterdam:

Plafond glad stuken

Wij willen graag het plafond van onze gehele nieuwbouwwoning laten glad stuken. De betonplafonds zijn afgewerkt met spuitpleister, de v-naden aan de onderzijde van het plafond blijven zichtbaar. Het gaat om ongeveer 55 m2.

Betonstuc keuken boven aanrecht

Ik ken de ondergrond niet precies, maar deze is nu gewoon geverfd. We overwegen dit te vervangen door beton stuc. Keuken is 4,40 breed en ca 1,7 meter hoog (standaard hoogte, keuken zelf is al ca een meter hoog). Dus totaal zo\'n 8 vierkante meter schat ik. Daarna ook behandelen tegen spatten of advies hoe we dit zelf kunnen doen.

115 m2 renovlies behang wanden en plafond

We willen graag in onze nieuwbouw woning de wanden (behang klaar en ongeveer 115m2) laten behangen met renovlies behang. Het plafond (ongeveer 65m2) willen we ook met renovlies behang.

Stucwerk op muur 54 m2

I need to fix some walls and do stuc to make them soft. Area of the walls is 54m2.

Reparatie van plafond na waterschade

Ik heb een offerte nodig voor de gevolgschade van lekkage van de bovenburen aan mijn plafond en muur waar een scheur in zit. Het gaat om 75 m2. Mocht de plafond niet herstelbaar zijn met korrelstructuur. mocht de plafond wel herstelbaar zijn met korrelstructuur gaat het om de hal 5.4 m2 wc 1 m2 keuken 6,9 m2 woonkamer 25,6 m2 en de scheur in de muur. Ik heb dus 2 offertes nodig waarbij er ook volledig afgedekt wordt qua meubels. Gaat om een verzekeringskwestie.

Muur keuken stucen + gaten in bestaand stucwerk herstellen

We zijn een andere keuken aan het plaatsen. De elektricien is net klaar, en nu willen we graag de gaten die hij heeft aangebracht in de hal laten herstellen. Daarnaast is er 1 muur in de keuken bestaand uit een deel bestaand stucwerk, een deel tegels (die evt verwijderd worden) en een deel cement. We willen ofwel die hele muur opnieuw stucen, ofwel alleen het onderste deel waar nu cement zit en de tegels laten zitten. Gaat hooguit om 5 m2.

Appartement stucen

Er zit op een groot gedeelte van de woning spachtelputz (wanden en plafonds) dit willen we glad gestucd en geverfd. Graag de offerte met en zonder het latex verven. Gaat om 230 m2

Spackspuitwerk aan plafond

Graag zou ik een offerte wensen voor spackspuitwerk voor 80 m2 met afdekken. Het plafond is recent geïsoleerd met Easycell waardoor de gaten zijn dicht gemaakt met kurk. Dit is nu afgewerkt met muurvuller.

Behang verwijderen en wanden stucen

Ik ben op zoek naar iemand voor het stucen van de wanden (50 m2) van de woonkamer en het verwijderen van het behang wat er nu op zit.

Nieuw stucwerk schilderen of spuiten met latex

Het is een bestaand jaren 50 appartement met vers gestucte wanden en plafond (en nieuwe zandcement vloer - oppassen voor beschadiging!). Plafond en wanden met latex schilderen/spuiten.

Plafond stucen

We want to renovate the ceiling on our recently bought house. We want to remove the current ceiling on the 3rd floor and then let the wooden beams visible but we need to re-do the ceiling in between. Can you please give us an offer for this?

Stucen bestaand appartement

Op 10 augustus 2020 krijg ik de sleutels van mijn appartement (2e verdieping). Graag zou ik rond 15 a 16 september 2020 een Stukadoor willen hebben voor de wanden (circa 65 m2) glad te laten stucen en afwerken met witte latex. De huidige ondergrond bestaat uit oud stucwerk. Tevens het plafond (circa 35 m2) glad stucen en met wit latex afwerken. Huidig plafond bestaat ook uit oud stucwerk. Graag de vloeren afplakken (circa 40 m2).

Alle wanden en plafonds van een appartement voorzien van schilderwerk

Ik zoek een schilder die alle wanden en plafonds van onze nieuwe woning kan voorzien van schilderwerk. Het gaat om een appartement van 63 m2 met ongeveer 208 m2 aan wanden. De wanden en plafonds zijn behang-klaar opgeleverd. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de schilder.

Plafond gladmaken

Wij hebben een huis gekocht met v groeven in het betonnen plafond. Graag willen wij deze laten dichten en het gehele plafond glad wit verven

Wandje stucen

Ik wil een klein wandje van 7 m2 laten stucen en ik zou graag willen weten wat dit kost.

115 m2 glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen

Ik zoek een vakman die 115 m2 aan wanden kan voorzien van glasvezelbehang. Daarnaast moet 65 m2 aan plafonds gestuct of ook behangen worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit beton (volgens mij). De wanden zijn behangklaar opgeleverd.

Nieuwbouwwoning stucwerk

Nieuwbouwhuis wordt eind september opgeleverd, te beginnen rond 15 oktober. Behangklaar opgeleverd. Muren worden vrij strak opgeleverd. Glad stucwerk, latex afspuiten of schilderen. wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar

Muur behangen

Behangen van 1 muur van 10 m². Behangpapier is aanwezig.

Stuken wanden nieuwe woning (80 m2)

Ik heb een woning gekocht en wil de wanden stuken. 80 m2. Spacksuitwerk op de wanden. Dat moet Betonlook of iets dergelijks worden. Vloeren (60 m2) afplakken.

Plafonds appartement stucen

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht, opgeleverd in 2014. Graag willen wij het plafond laten stucen en een plafondplintplaat laten zetten plafond. Het betreft 85 m2 aan plafonds met een werkhoogte van 261 cm. Alle wanden staan recht.

Hal wanden en plafond netjes maken

Ik wil de wanden en het plafond in mijn hal met latex en spachtelputz laten spuiten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.

Woning stuken en latex spuiten

Ik zou graag wanden en plafond in mijn huis willen glad stuken en latex spuiten. De wanden zijn 70 m2 en het plafond is 50 m2, de ondergrond is oud stucwerk.

Wanden WC stuken

Op de wanden van onze WC zitten nu mozaïek steentjes en daar willen we graag beton cire hebben. Hopelijk kan dit er over heen gesmeerd worden. De wanden zijn in totaal 5 m2.

Woonkamer stucen en plafond verlagen

De werkzaamheden betreffen het stucen van een woonkamer. In totaal gaat het om 35 m2 aan wanden en 20 m2 plafond. We twijfelen nog over het verlagen van het plafond, we zouden hierin graag spotjes en speakers willen verwerken.

Ik zoek een stucadoor

Ik zoek een stukadoor voor diverse projecten in de omgeving van Amsterdam