Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor badkamer beton cire stucen:

Badkamer Beton Cire stucen

Graag zou ik mijn badkamer willen laten stucen. De wanden zijn 15 m2. Er zitten nu tengels op, deze haal ik zelf weg. Ik weet niet of het eerst glad gemaakt moet worden.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer beton cire stucen uit heel Nederland:

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.

Badkamer verbouwing

Wij willen onze badkamer verbouwen. De oppervlakte lengte x breedte is 210 cm x 182 cm met een hoogte van 240 cm. - Alle wandtegels en vloertegels graag verwijderen + afvoeren en nieuwe voor in de plaats. - Het zijn enkele muren, moeten ook voorzetwanden en isolatie worden geplaatst. - Nieuw beton storten. - Graag alle materialen erbij.

Renoveren badkamer

Wij willen onze badkamer later renoveren. De afmetingen van onze badkamer zijn iets kleiner dan 1,9 meter bij 2,3 meter. Wij willen de huidige vloer verwijderd hebben en een nieuwe tegelvloer geplaatst. De muren die nu slechts voor een klein gedeelte betegeld zijn willen we geheel (opnieuw) laten betegelen. De douchecabine willen we laten vervangen. De douche zelf, de wc, de wasbak (met kast) en de spiegel kunnen (na eventueel tijdelijk verwijderen indien nodig voor de verbouwing) behouden blijven, indien dit niet duurder is dan vervangen. Naast deze renovatie is door de vorige bewoner de huidige badkamer op een dergelijke manier aangelegd dat er water onder de douchebak tussen de twee vloeren komt. Hoewel met huidige maatregelen dit probleem niet meer erger wordt, is het mogelijk/waarschijnlijk wel nodig om tussen het verwijderen van de huidige vloer en het aanleggen van de nieuwe vloer de (beton)vloer (met een droogmachine) te laten drogen. We hebben geen specifiek moment/periode in gedachten waarop we de werkzaamheden willen laten uitvoeren, maar we horen wel graag wanneer dit voor u mogelijk is.

Plaatsen douchewand in badkamer

Wij hebben een douchewand besteld bij de praxis en willen deze wand laten installeren in onze badkamer. Het betreft een nieuwbouwwoning. Montage tegen de buiten wand = tegels / beton. Concreet boren ophangen en afhangen van de deur. Douchewand materiaal is glas inclusief montage garnituur. Sealskin I am serie 90 x 90 cm.

Nieuwbouw woning natte ruimtes voorzien van beton cire

Ons nieuwbouw huis in Nieuwerbrug aan de Rijn wordt medio april opgeleverd, de natte ruimtes (1 wc, 2 x badkamer) moeten worden voorzien van Beton Cire, kleur nader te bepalen, wanden 35 m2 geschat, en inclusief vloer.

Badkamer opnieuw stucen

Huidige badkamer opnieuw stucen. Voor de wanden willen we graag beton cire. Het plafond wit, en het meerendeel van de muren ook. Verder het is de bedoeling dat de muur met de wastafel een 'felle kleur 2.25 x 1.80m' 15m2 aan vloeren moeten afgeplakt worden. 40m2 aan muren en 15m2 aan plafonds.

Badkamer vloer betegelen

Onze badkamer vloer is een half jaar geleden gelegd met beton cire. Nu zijn daar scheuren in ontstaan en zijn wij met spoed op zoek naar een tegelzetter die de vloer eruit sloopt, nieuwe juiste ondervloer plaatst en tegels legt. Het gaat om een badkamer van 4 m2.

Opbouw op licht hellend dak realiseren

We willen graag een verdieping bovenop ons huis realiseren, vele buren zijn ons al voor gegaan. Het is een licht hellend dak, van bitumen en hout zit over beton heen. Het dak is sterk genoeg. Het hout en bitumen moet worden weggehaald en dan kan er een houtenconstructie op het betonnen dak gemaakt worden. We hebben bouwtekeningen van de buren, een vergunning zal geen probleem zijn. De opbouw zou 5,5 x 9,5 meter worden. We willen een complete oplevering, er zullen twee kamers gemaakt worden en een badkamer met dubbele douch, dubbele wastafel en een toilet. Ik weet waar alle leidingen lopen, dus daar zou ik mee kunnen helpen. Graag wil ik ook elektra en stucwerk. Er is ook een optie voor een uitbouw, in overleg.

Verbouwen: Uitbouw, vloerverwarming, nieuwe badkamer

Graag laten wij een aantal klussen uitvoeren. Het gaat om: - Wij willen graag 2,4 m2 uitbouwen. We hebben de vergunningscheck gedaan en wij hebben als het goed is geen vergunning nodig. De constructie is 10 jaar oud en van beton. Wat voor constructie weten wij nog niet goed, het moet een stevige muur zijn. Graag advies. Er is een fundering nodig. Graag een complete oplevering. Maar zou u op de offerte kunnen benoemen wat casco en compleet voor u inhoudt? - Vloerverwarming beneden, ook in de uitbouw. Het gaat om ongeveer 48 m2, inclusief uitbouw. - Een nieuwe badkamer: Gaat in principe om slopen en opnieuw plaatsen, als de kosten te hoog zijn kan ik het slopen ook zelf. Daarna het plaatsen van een bad, een inloopdouche met glazenwand, een wastafel van 60/70 cm en een hangend toilet. - Eventueel: op de zolder heb ik een dakkapel, deze aftimmeren en van de zolder een aparte kamer maken. Een soort ombouw om de trap. Ombouw zou ongeveer 2,5 m bij 1 m breed en 2.60 m hoog worden. Het gaat dan waarschijnlijk om een houtenframe plaatsen, daarna isolatie platen en gipsplaten eroverheen. Daarna verankeren aan de muur.

Vloerverwarming aanleggen

Het band is een hoekwoning (60 jaar oud) die is door een gaskachel + geiser verwarmd. Heeft helemaal geen isolatie met een energielabel van G. Ik wil gewoon beter isolatie nog installeren mogelijk ook met zonnepanelen. Wat betreft de verwarming het gaat om een vloerverwarming van de begaande grond en eerste verdieping. In de begaande grond de woonkamer (24 m²) heeft in hout ondervloer maar de keuken is gewoon beton (zal een open keuken worden naar de woonkamer). De 1ste verdieping bestaat uit 4 slaap kamers (resp. ca. 12, 11, 7 en 5 m²) en een bad kamer ( ca. 2 m² die zou omgebouwd naar een wasruimten), alles met een beton grond. 1 van de kamers (7 m²) zou omgebouwd worden naar een grotere badkamer.

Partners

Partners van Casius