Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Alkmaar of directe omgeving.

1937 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Alkmaar:

Keuken stucen

Ik wil graag mijn keuken laten stucen. Achterwand moet rechtgetrokken en 2 zijmuren + achterwand voorzien van b.v. Beton Cire.

Badkamer stucen

Wij hebben 4 jaar terug een nieuwbouw woning gekocht en in de haast betegeld. Maar we willen de wanden nu gestuct hebben. Ik ontvang hier graag een prijsopgave voor.

Woning stucen

Ik wil graag mijn nieuwbouw woning laten stucen, gaat om 80 m2. Adres is nog niet bekend, het is in Alkmaar.

De zolder voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die alle wanden en plafonds van mijn zolder kan voorzien van stucwerk. De ondergronden bestaat voor de wanden uit beton en het plafond (schuinlopend) bestaat uit gipsplaten. Het gaat om 35 m2 aan wanden en 40 m2 aan plafonds. De plafond lopen schuin.

Geheel stucen nieuwbouw woning

Ik ben op zoek naar een ervaren stukadoor voor het stucen van een gehele woning. Opleverdatum nog onbekend, maar indicatie dec. 2020/Jan 2021. Oppervlakten zo goed mogelijk ingeschat o.b.v. tekeningen woning. Het betreft ongeveer 230 m2 aan wanden en 60 m2 aan plafonds. De ondergronden zijn behangklaar. De maximale werkhoogte zal ongeveer 260 cm zijn.

Behangen slaapkamers

Ik ben op zoek naar een vakman voor het volgende: 110 m2 vliesbehang aanbrengen (zonder schilderwerk) in 4 slaapkamers en overloop 22 m2 behang met patroon aanbrengen (in 2 slaapkamers)

Aanvraag offerte voor stucen buitenmuur

In onze buitenmuur beginnen scheuren te ontstaan (zie foto). Graag zouden wij van u een offerte ontvangen voor het repareren van deze scheuren en het opnieuw stucen van de muur. De muur is ongeveer 6 x 6 en de ramen en deuren zijn elk zo'n 2.45 x 1.30 (zie tweede foto) Het zonnescherm zit op de muur gemonteerd, de rolluiken op het kozijn. Kunt u ook aangeven of deze verwijderd moeten worden en zo ja, kunnen jullie dit ook regelen?

Bestaande woning stcuen en afspuiten met latex

Wij hebben een bestaande woning gekocht, type splitlevel. Ik wil vanaf medio maart de wanden (55 m2) en plafonds (160 m2) laten stucen en bij voorkeur in kleur laten afspuiten met latex.

Bestaande woning wand stucen

Gaat om wand waar begin januari de open haard wordt verwijderd, daarna wordt muur weer vlak gemaakt, daarna stucen, hoog plafond 3m wanden. Het gaat dus puur om het stucwerk van ongeveer 20m2.

Latexspuiten nieuwbouw appartement

Wanden zijn ‘sausklaar’ opgeleverd. Het is de bedoeling dat deze uiteindelijk met latex worden afgespoten. Het zal gaan om 150 m2 aan wanden en 105 m2 aan plafonds.

Stucen bestaande woning

Wij hebben een bestaand huis gekocht en gaan daar de zolder , toilet en badcel verbouwen. Voor de badcel en toilet moeten de muren vlak gemaakt worden voor het tegelwerk en de plafonds strak. Op zolder moeten er een aantal gibo wanden behang klaar gemaakt worden. Plafond alleen de naden van de gipsplaten dicht. Het gaat om 70 m2 wanden en 10 m2 plafond.

Oud stucwerk vervangen door nieuw glad werk

De klus betreft een buitenmuur die moet jij opnieuw stucen. Het oud stuc laat los en staat bol, er zijn ook een aantal scheuren. Het bouwjaar is 1885, het betreft de begane grond, 12 x 3 meter.

bestaande woning stucen en behangen

Mijn huis is in de jaren 80 gebouwd (huurwoning) en ik wil het plafond van de kamer, keuken en gang gestuct hebben. Tevens wil ik de wanden gestuct en behangen hebben. Daarvoor wil ik een offerte opvragen. Het zou gaan om ongeveer 30m2 aan wanden en 30m2 aan plafonds.

Nieuwe woning met latex afspuiten

Wij willen in onze nieuwe woning 80 m2 aan wanden die op dit moment oud stucwerk hebben met latex laten afspuiten.

Badkamer Beton Cire stucen

Graag zou ik mijn badkamer willen laten stucen. De wanden zijn 15 m2. Er zitten nu tengels op, deze haal ik zelf weg. Ik weet niet of het eerst glad gemaakt moet worden.

Muren en plafond

Bestaande woning met een combinatie van spuitwerk en stucwerk. Het gaat om ongeveer 70 m2 aan wanden en ongeveer 75 m2 aan plafonds. Het moet beide met glad pleisterwerk afgewerkt worden

Keukenwand stucen

Ik wil de keukenwand van 20 m2 laten stucen en afspuiten met latex. Wanden keuken.

Plafond stucen en wanden spuiten

Ik wil graag meerdere wanden en delen van mijn plafond laten stucen en spuiten, gaat ongeveer om 65 m2.

Het stucen van een wand en plafond

Ik zoek een stukadoor die een wand van 10 m2 en 30 m2 aan plafonds kan voorzien van stucwerk. De ondergrond van de wand bestaat uit beton en de ondergrond van het plafond bestaat uit 60 cm brede gipsplaten.

Voorrand balkon stucwerk herstellen

De voorrand is aangetast en het is ca 100 cm wat niet meer intact is Hoor graag van u ! Ik kan ook een foto sturen

Stucen woonkamer en gang en laminaat leggen

Ik wil de wanden (ongeveer 50 m2) van mijn hal en woonkamer laten stucen. Het huidige behang verwijder ik zelf. Daarnaast wil ik op de woonkamer vloer (ongeveer 40 m2) laminaat leggen. De huidige vloer verwijder ik zelf. Ondervloer is niet nodig. Laminaat heb ik reeds in bezit.

Muur stucen

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woonkamer stucen

Ik wil de woonkamer laten stucen. Op de muren zit nu korrelpleister fijn 1. 5mm op , willen deze vervangen door strak gladden muren. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Woonkamer stucen

Wij willen graag de woonkamer muur laten sturen. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Herstellen scheuren door werking en lekkage

Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)