Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor twee kamers op zolder stuken:

Twee kamers op zolder stuken

Wanden van 2 kamers op zolder moeten worden glad gestucd. +/- 39m2. Hoogte 3. 40m! Rolsteiger of hoge ladder waarschijnlijk nodig. Aflopend dak aan beide kanten. Dak moet niet meegenomen te worden. Per direct mogelijk.
Onze klant uit Aalsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee kamers op zolder stuken uit heel Nederland:

Laminaat leggen op een pas verbouwde zolder

Voor een pas verbouwde zolder (twee rechthoekige kamers en een voorzolder) willen we laminaat op de vloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 31 m2 aan oppervlak. Laminaat, ondervloer en plakplinten (40 meter) zijn besteld bij de Gamma. Graag offerte voor het complete plaatje (ondervloer leggen, laminaat leggen en plinten monteren).

Zolder (ver)bouwen en indelen

Ik wil graag op de zolder een wand laten plaatsen, zodat ik twee kamers kan creëren. De wand wordt 6 bij 2 meter.

Verbouwde zolder met stucwerk afwerken

Plaatsen 2 nieuwe grote dakkapellen en maken splitsing kamers. Eind juni kunnen de werkzaamheden van start. Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Dak isoleren

Wij willen graag het dak van ons huis beter laten isoleren. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 135 m2, bedekt met dakpannen. De isolatie van het bovenste gedeelte ziet er van binnen (zolder) goed uit, maar de zolder is heet in de zomer en koud (vriezen) in de winter. Zolder is niet beloopbaar en niet geschikt voor een kamer, maar we willen uiteraard alles wel goed geïsoleerd hebben, ook omdat de waterleidingen over de zolder lopen. Op dit moment ligt er als isolatie voor de kamers beneden (en voor de waterleidingen) glaswol op de zoldervloer. De isolatie van het onderste gedeelte van het dak (dak begint op ongeveer 1. 50m hoogte) is op sommige gedeeltes zo slecht dat we hier op het plafond kijken. We willen graag een expert laten kijken of het nut heeft om het hele dak of eventueel gedeeltes van het dak (opnieuw) te laten isoleren.

Ventilatie warmtepomp installeren

Ik wil een ventilatie-lucht warmtepomp laten plaatsen in de woning. We hebben een binnen en buiten unit op grote zolder. Brink installatie voor luchtzuivering en buizen naar de kamers aanwezig. Vier slaapkamers en huiskamers. Het gaat hoofdzakelijk om de woonkamer van 12 bij 6 m2 en 4 slaapkamers.

Airco op zolder plaatsen

Betreft een zolder met schuin dak en dakkapel. Ik heb geen rolluiken, dus het wordt heel heet. De zolder is in 2 kamers verdeeld. Het gaat om de kamer die 4.90 bij 3 meter is.

Lucht-lucht warmtepomp installeren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco), reinigen van de lucht, regelen van vochtigheid Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken beneden 1 kamer (woonkamer keuken) 110 m3 er staat een hout kachel boven 1 kamer afvoeren van in de zomer de warmte en winter beetje verwarmen 30 kub unit buiten op 2 meter hoog en 1 leiding van 3 meter naar zolder unit en 8 meter naar kamer unit

Zolder opknappen en aanpassen

Op de zolder van willen wij een tussenwand zodat we 2 kamers hebben, 1 kamer dicht met deur. Andere mag open blijven. Een vliering en aan 1 kant knieschotten voor de spullen.

Zolder met vliering laten (ver)bouwen

Ik wil een vliering in de zolder laten maken. In de onderste kamer wil ik twee kamers van maken met elektra en verwarming. Ook moeten er twee dakkapellen worden geplaatst. De zolder is 9 meter bij 0,55 meter.

Warmtepomp instaleren

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers Voor welke doeleinden wil je de LUCHT - LUCHT warmtepomp gebruiken? Verwarmen, koelen (airco) Hoeveel ruimtes moeten er verwarmd / gekoeld worden? Meer dan 5 ruimtes Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 2 onder een kap woning met opp. 85 m2 b.g. met circa 70m2 vloerverw. Radiator in hal, 1e verd. 3 kamers met radiatoren 56m2, zolder met 1 kamer en 1 radiator 40m2. Wens voor plaatsing van zonnepanelen op dak en op zoek naar alternatief voor CV ketel Valiant 2 jaar oud.

Partners

Partners van Casius