Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Holland.

2442 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren, nieuwbouwwoning stucen, huis van buiten stucen wit, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, nieuwbouw woning stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Holland:

woensdag 1 juli 2020

Keuken stucen

Ik wil graag mijn keuken laten stucen. Achterwand moet rechtgetrokken en 2 zijmuren + achterwand voorzien van b.v. Beton Cire.
dinsdag 30 juni 2020

Woning in Monnickendam stucen

Sleuteloverdracht van ons aangekochte huis in Monnickendam is eind Augustus 2020. Graag daarna zo spoedig mogelijk het stucen van in totaal circa 105 m2 aan wandoppervlakte verdeeld over begane grond en 1e verdieping. Het gaat om de begane grond (met uitzondering van een toiletruimte), de trapopgang en de hal op de 1e verdieping. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 29 juni 2020

Nieuwbouw woning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn gehele woning willen stuken. Het gaat om 80 m2. Ik zou graag glad pleisterwerk willen met latex spuitwerk eroverheen.
zondag 28 juni 2020

Woning stuken en latex spuiten

Ik zou graag wanden en plafond in mijn huis willen glad stuken en latex spuiten. De wanden zijn 70 m2 en het plafond is 50 m2, de ondergrond is oud stucwerk.
donderdag 25 juni 2020

Wanden WC stuken

Op de wanden van onze WC zitten nu mozaïek steentjes en daar willen we graag beton cire hebben. Hopelijk kan dit er over heen gesmeerd worden. De wanden zijn in totaal 5 m2.
dinsdag 23 juni 2020

Stucen woonkamer plafond en wanden

Ik ben op zoek naar een stucadoor voor het stucen van de wanden en plafond van mijn woonkamer. Het gaat om 100 m2 wanden en 60 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 22 juni 2020

Woonkamer stucen en plafond verlagen

De werkzaamheden betreffen het stucen van een woonkamer. In totaal gaat het om 35 m2 aan wanden en 20 m2 plafond. We twijfelen nog over het verlagen van het plafond, we zouden hierin graag spotjes en speakers willen verwerken.
maandag 22 juni 2020

Ik zoek een stucadoor

Ik zoek een stukadoor voor diverse projecten in de omgeving van Amsterdam
zaterdag 20 juni 2020

Plafond spackspuiten

Ik wil graag het plafond in de woonkamer beneden laten spackspuiten. Is in totaal ongeveer 35 m2.
zaterdag 20 juni 2020

Stuken wanden

Wij willen de muren stuken en sausen. Het gaat om 30 m2 en de huidige ondergrond is van beton. We willen graag glad pleisterwerk en daarna afspuiten met latex.
zaterdag 20 juni 2020

Appartement plafond en muren spuiten

Muren en plafonds in bestaand appartement wit spuiten. Woning is leeg, zit nu nog behang op de muren, we weten niet of eroverheen kan worden gespoten of niet. Laten ons graag adviseren. Is in totaal ongeveer 175 m2.
donderdag 18 juni 2020

Schouw laten stucen

Ik wil graag van onze bestaande schouw de marmeren platen verwijderen en de schouw laten stucen en schilderen. Eventueel een plaat / houten plank op de bovenkant. Het gaat om ongeveer 1m2.
donderdag 18 juni 2020

Gipsplaten plafond glad maken

Het gaat om 2 plafonds van in totaal 25m2 die met gipsplaten worden opgeleverd. De naden hiervan willen wij weg laten werken en glad stucen.
woensdag 17 juni 2020

Stucen kale muren van appartement

We hebben een appartement en het behang is al verwijderd. Het is klaar om gestuct te worden. Het gaat om totaal 145 m2. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 16 juni 2020

Stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning

Het repareren en stucen van de wanden van 2 slaapkamers op de 1e verdieping, de woonkamer beneden en een toilet. Ik wil glad, strak pleisterwerk en het daarna wit gesaust hebben. Ik weet niet hoeveel m2. aan muren het is maar de vloeroppervlakte van onze hoekwoning is 114 m2.
donderdag 11 juni 2020

Balkon reparatie

Het balkon heeft betonrot op 1 hoek met corrosie van de staalconstructie. Op 2 plaatsen is het pleisterwerk van de randen afgebladderd.
donderdag 11 juni 2020

vochtige kelder

Onze kelder is vochtig, dit blijkt uit gebladderde verf en zoutwolkjes op de muren. Dit is een ongezonde situatie. ik denk dat de muren gecoat of geinjecteerd moeten worden. de Oppervlakte is 9 m2
donderdag 11 juni 2020

Buitenwerk stuken 2 wanden

Ik zou graag 2 kanten van de buitenmuren van mijn garage willen laten stuken. De ene wand is ongeveer 15 m2 en de andere wand is ongeveer 5 m2. De huidige ondergrond is metselwerk. Ik zou graag glad pleisterwerk willen dat waterbestendig is.
dinsdag 9 juni 2020

Wanden en plafond stuken bestaande woning

Ik zou graag de wanden en plafonds in mijn woning glad willen stuken. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 60
maandag 8 juni 2020

Wanden stuken bestaande woning

Ik zou graag mijn wanden glad willen laten stuken zodat ik ze daarna kan schilderen. Het gaat om de slaapkamer, woonkamer en keuken. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 8 juni 2020

Nieuwbouw woning verf spuitwerk

Onze nieuwe woning wordt binnenkort opgeleverd. Beneden verdieping is volledig gestuct, zowel wanden als plafond. Graag willen we wanden + plafond laten verven. Plafond wit, muur lichte kleur en 1 wand een wat donkerdere kleur. Verven is het eerste dat gaat gebeuren in de woning, dus vloeren hoeven niet worden afgeplakt.
maandag 8 juni 2020

Woning stucen

Onze woning komt uit 1986. Toen wij er 8 jaar geleden kwamen wonen hebben we het behang een likje verf gegeven. Maar het is de hoogste tijd om het eea op te frissen. We weten niet zeker welk materiaal onder het behang zit dus hebben maar gekozen voor behang klaar. Het gaat om 160 m2 wanden.
zondag 7 juni 2020

Badkamer stucen

Wij hebben 4 jaar terug een nieuwbouw woning gekocht en in de haast betegeld. Maar we willen de wanden nu gestuct hebben. Ik ontvang hier graag een prijsopgave voor.
zaterdag 6 juni 2020

Plafond met spack werk glad laten stucen

Ik wil graag onze nieuwe woonkamer, keuken en hal laten stucen. Nu zit er spack stuc op en zitten er gleuven in plafonds door betonplaten. Dus glad maken en stucen. Het is in totaal ongeveer 80m2. Ook incl afplakken.
zaterdag 6 juni 2020

Stukadoren van 35 m2. wanden op 1e verdieping

We are renewing the kids room on the first floor. It is about 35 m2 wall. I would like a smooth surface ready for "fotobehang" placement. Voor een kinderkamer op de 1e verdieping (circa 35 m2) willen we gladde gestucte muren ivm aanbrengen foto-behang.

Partners

Partners van Casius