Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Holland.

2431 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: een zeskamerwoning stucen, nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, stuken en schilderen/spuiten appartement, een woning voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, fundering woonhuis herstellen/ vervangen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Holland:

maandag 6 april 2020

Nieuwbouwwoning plafonds stucen en afspuiten met latex

Wij willen de plafonds op de begane grond en de 1e verdieping glad laten stucen en afspuiten met latex. We hebben nu stucplaten. Het gaat in totaal ongeveer om 120 m2. Rond mei zouden we graag willen beginnen.
maandag 6 april 2020

Stuken en schilderen/spuiten appartement

Stuken met glad pleisterwerk (147,5 m2): - Plafonds in woonkamer, slaapkamers en hal (88,5m2). Naden/groeven dienen weggewerkt te worden. - Muren in de slaapkamers (59 m2) MP 75, Goldband of alternatief Ik hoor graag uw mogelijkheden. Sauzen/schilderen/spuiten (208,5 m2): - Muren in woonkamer, slaapkamers en hal. (120 m2). Kleur: off-white, nader te bepalen. - Indien nodig: plafonds in woonkamer, slaapkamers en hal. (88,5 m2). Kleur: wit. Ik verneem graag het type verf waar u mee werkt. Raadt u aan het plafond/muren te spuiten of te sauzen?
zondag 5 april 2020

Muurtje buitenzijde stukadoren

Ik heb een uitbouw waarvan maar 1 (lange) kant wit gestuukt is. De kopse kant wil ik nu graag hetzelfde. Het muurtje is ongeveer 2,5 x 2,5. Ik zou het graag tussen 13 en 20 april gedaan willen hebben.
zondag 5 april 2020

Vervangen stuc achtergevel

Last van doorslaand vocht in achtergevel. Graag behandelen met vochtwering etc. alvorens nieuwe stuc aan te brengen. Ben benieuwd naar de kosten! buitenwerk Vierkante meter: 35
zondag 5 april 2020

Nieuwbouw benedenverdieping stucen

ik ben opzoek naar een stukadoor die de wanden van de benedenverdieping van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning kan gladstucen. De woning zal behangklaar worden opgeleverd. Het gaat om ongeveer 80 m2. Het huis is ongeveer 5,5 m breed, ongeveer 10 m lang en plafond hoogte is ongeveer 2.80 m.
zaterdag 4 april 2020

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw appartement gehuurd met behangklare betonnen wanden en willen de wanden laten stucen met een witmatte latex verflaag. wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
zaterdag 4 april 2020

Stucen van binnenwanden van jaren 70 woning

Wij hebben een jaren 70 woning gekocht waarvan de binnenwanden niet strak zijn (ik denk metselwerk). Deze willen wij graag strak laten stucen. Het gaat om ongeveer 165 m2. Graag 10 juni beginnen.
vrijdag 3 april 2020

Bestaande woning stucen, plafond en muren en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwe woning gekocht, waar we graag de wanden (ongeveer 100 m2) in de woonkamer, hal en overloop willen stucen en eventueel willen laten afwerken met latex. De plafonds (ongeveer 100 m2) willen wij wit laten spuiten met latex. De m2 zijn een schatting. momenteel zit er iets van spackspuitwerk of spachtelputz, wij weten niet 100% zeker wat het is, maar wij gaan er binnenkort heen om het te checken. Op het plafond zit waarschijnlijk spackspuitwerk. Vanaf 2 juni zouden wij willen starten.
vrijdag 3 april 2020

Buitengevel reparatie

Een gedeelte van de buitengevel moet hersteld worden. Qua tijd is er geen haast, gewoon wanneer jullie tijd hebben. Het gaat om 10 m2.
vrijdag 3 april 2020

Opnieuw witten plafond en wanden na lekkage

kleine aanbouw van 2 m x 3 m en 2,5 m hoog. Plafond 6 m2. Ongeveer. (ik heb het iets ruimer gemeten) graag witten wandjes en plafond. Lekkage gehad, daarom vlekken in de hoek. In 2017 is alles nieuw aangebracht: gipsplaten en gewit. Aan één langere wand raampjes 50 cm hg ook boven de deur. Er is nog een deur, hier is ook een raampje boven tot plafond. Ook de vloeren afplakken van ongeveer 10m2.
donderdag 2 april 2020

Bestaande bouw wanden en plafonds stucen

Het betreft een bestaande appartement bouwjaar 1972. Het plafond bestaat uit een soort betonnen breedplaatvloeren met een spuitwerk waarover heen geverft is. De wanden zijn van beton. Het gaat om 75 m2 wanden en 65 m2 plafond.
donderdag 2 april 2020

Nieuwbouw stucen + latex afspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekregen. De wanden zijn behangklaar en willen graag de muren glad en gespoten hebben. Totaal 66 m2.
woensdag 1 april 2020

Fundering woonhuis herstellen/ vervangen

De gehele onderwapening van de funderingsbalken zijn op veel plaatsen zodanig verroest, dat het beton is stukgedrukt/ weggevallen. Een deel van de wapeningstaven zijn doorgeroest en dienen deels te worden vervangen. Ik heb dit door een bouwkundige laten bekijken die een bouwkundigrapport heeft opgesteld. Ik heb zelf niet gezien hoeveel het is, dus ik laat hier graag nog iemand naar kijken.
dinsdag 31 maart 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (100 m2) van een nieuwbouw woning laten stucen.
maandag 30 maart 2020

Plafond 1ste verdieping stucen

Ik wil het plafond op de eerste verdieping laten stucen. Het gaat om 45 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 30 maart 2020

Glad stucwerk buiten

Woning uit 1931, voor en achtergevel is voorzien van spachtelpoets. Dit willen we graag glad gestucthebben. Het zou gaan om ongeveer 50m2 aan muren die wij met pleisterwerk glad gestuct willen hebben.
maandag 30 maart 2020

Het stucen van wanden in een keuken

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden in mijn keuken kan voorzien van stucwerk. Het gaat ongeveer om 10 m2. De ondergronden bestaat uit beton, spachtelputz en oud stucwerk. Hier zit her en der een verschil in dikte in, maar dat bespreek ik graag met de stukadoor.
maandag 30 maart 2020

Spuitwerk van wanden en plafonds

Wanden in 2 verschillende kleuren (licht, donker) en plafond wit spuiten wanden Het gaat om het afspuiten met latex van 70m2 aan wanden en 50m2 aan plafonds. Op het plafond zit nu oud stucwerk en op de wanden spackspuitwerk. Daarnaast graag 50m2 aan vloeren afplakken.
maandag 30 maart 2020

2 keer badkamers voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een tweetal badkamers kan voorzien van stucwerk. 1 badkamer is bestaand en heeft tegels de andere badkamer is nieuw. Beide wil ik laten stucen. Het gaat dan om de wanden van ongeveer 10 m2, deze wil ik ook graag laten afwerken met glad pleisterwerk.
zondag 29 maart 2020

Badkamer wand impregneren en stucen

De wand (7m2) in mijn douche moet opnieuw geïmpregneerd worden en daarna gestuct. Er is een lekkage geweest en daardoor zijn een aantal plekken met kit dicht gemaakt (zie foto).
zaterdag 28 maart 2020

Nieuwbouwwoning wanden stucen woning

Wij hebben een nieuwbouw appartement gekocht en we willen 4 behangklare binnenmuren laten voorzien van een filmlaag stucwerk. Het gaat om ongeveer 60 m2
vrijdag 27 maart 2020

nieuwbouwwoning laten stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de wanden laten stucen met een fijne korrel. Het gaat om ongeveer 130 m2
vrijdag 27 maart 2020

De wanden en vloer van een casco badkamer betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de wanden en vloer van mijn casco badkamer kan betegelen. De wanden zijn behangklaar (25 m2). Op de vloer ligt nog geen dekvloer, die moet eerst gelegd worden. Daarna dient de vloer van 6,6 m2 ook betegeld te worden.
vrijdag 27 maart 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil mijn wanden laten stucen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het gaat om 100 m2.
donderdag 26 maart 2020

Kwartsverf overspuiten

Wij hebben korrels op de muur , waar we latex over willen laten spuiten. Het zou gaan om ongeveer 35m2, waar nog wel wat ramen van af gaan.

Partners

Partners van Casius