Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Holland.

2425 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken, alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer, nieuwbouwwoning spackspuiten, bestaande bouw stucen, nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen, nieuwbouwwoning stucen, buitengevels stucen, garage stucen, stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten, woning stucen, buitenschilderwerk gestucte gevel, nieuwbouwwoning stucen, stucen van woonkamer, slaapkamers, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucen en latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Holland:

dinsdag 16 juli 2019

Het stucen van een wandje in een badkamer

Ik zoek een stukadoor die een klein wandje in de badkamer kan voorzien van beton-stucwerk. Het betreft 7 m2, over bestaand tegelwerk, alleen 60 cm onderaan moet deel tegelwerk verwijderd en extra gestuct. Ook stuc randje extra onder douche goot. Daarnaast moet een glazen douchewand tijdelijk verwijderd worden voordat het stucwerk kan plaatsvinden.
dinsdag 16 juli 2019

Het schilderen van wanden en een plafond

Ik zoek een schilder die een aantal wanden en plafond opnieuw kan schilderen. Het gaat om 55 m2 aan wanden en 30 m2 aan plafond. Dit is momenteel in donkerblauw geschilderd, maar dit wil ik in wit hebben. Dit zou kunnen door middel van latex spuitwerk.
zondag 14 juli 2019

Stucwerk en latex afspuiten

Wand voorzien van nieuwe gipsplaat stucen. 1 wand van 4 x 2,5 mtr en 2e wand van 3 x 2,5 minus raam uitsparing.
zondag 14 juli 2019

Het stucen van een wand en plafond

Ik zoek een stukadoor die een wand van 10 m2 en 30 m2 aan plafonds kan voorzien van stucwerk. De ondergrond van de wand bestaat uit beton en de ondergrond van het plafond bestaat uit 60 cm brede gipsplaten.
vrijdag 12 juli 2019

Kleine stucadoor klus

Stuk boven aanrechtblad tot keukenkastjes boven, kleine 3 m2. Afplakken hoeft niet. Er zitten nog wel tegels onder. Graag een offerte.
vrijdag 12 juli 2019

Nieuwbouwoning stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 70 m2 wanden en 60 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 juli 2019

Granol muur strak wit stucen

De wanden zijn Granol, dat staat niet bij de keuze ondergronden. Maar we willen de muur graag strak wit. Het gaat om 25 m2.
woensdag 10 juli 2019

Spackspuitwerk voor 150 m2 appartement

Ik wil in mijn nieuwe woning ongeveer 150 m2 aan wanden laten afwerken in spackspuitwerk.
maandag 8 juli 2019

Nieuwbouwwoning stucen

We hebben een nieuwbouw voor de eerste keer dus veel dingen zijn ons onbekend. We willen graag de wanden en het plafond laten stucen. Het gaat om 70 m2 wanden en 75 m2 plafond. Graag een offerte hiervoor.
vrijdag 5 juli 2019

Woning stucen

Ik wil mijn plafond en een aantal wanden laten afwerken met een betonlook en glad pleisterwerk. Oppervlakte van totaal 70 m2.
vrijdag 5 juli 2019

Tussenverdieping stucen

We willen de wanden nog afgewerkt hebben met stucwerk en gesausd hebben. Plafonds zijn reeds gestuct, alleen nog gesausd worden. Het gaat om wanden van 105 vierkante meter, een plafond van 45 vierkante meter en het afplakken van de vloeren met een oppervlakte van 55 m2.
vrijdag 5 juli 2019

plafond latex spuiten

Het plafond is net geschilderd maar vertoont strepen. Dit wil ik met latex spuitwerk verbergen. Het gaat om ongeveer 75 m 2.
donderdag 4 juli 2019

Oudbouw plafond reparatie

Wij hebben een oudbouw in Amsterdam West. Het oud plafond in de slaapkamer (met kroonlijsten / rozet) is beschadigd (zie foto\'s). Ik wil graag een offerte voor de reparatie / restauratie. Dank plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
donderdag 4 juli 2019

Slaapkamer glad pleisterwerk stucen

Ik ben op zoek naar een stukadoor die mijn slaapkamer kan stucen. Betreft 40 m², nu oud stucwerk (spachtelputz) en dient afgewerkt te worden met glad pleisterwerk.
woensdag 3 juli 2019

Gipsplaat wanden stucen

Ik ben op zoek naar een stukadoor die twee wanden kan stucen. Één wand bedraagt 9 m², de ander iets kleiner. Ondergrond is gipsplaten.
woensdag 3 juli 2019

betonstuc wand badkamer

Bij het aanleggen van de nieuwe standleiding door de VVE, is er een gat per ongeluk door de muur heen geboord. hierdoor is er een gat in mijn badkamerwand ontstaan. Deze is uit betonstuc, en moet hersteld worden. Onzichtbaar herstel van het gat alleen is alleen mogelijk als de volledige wand opnieuw word bezet. zouden jullie in de offerte willen meenemen: - demontage en montage van de douchekraan - afkappen van de huidige bezetting - aanbrengen en waterdicht afwerken van de nieuwe betonstuc. het wandje is B105cm xH225cm ik hoor graag wat jullie voor mij kunnen doen.
dinsdag 2 juli 2019

Leggen visgraat laminaat

Wij zijn benieuwd naar de kosten van het leggen van 60 m2 ondervloer en laminaat in visgraat motief. Het laminaat is al aangeschaft.
dinsdag 2 juli 2019

Hal stucen na waterschade

Ik wil graag mijn hal laten stucen in verband met waterschade. De waterschade is opgelost. Het plafond moet glad worden, er zit nu spuitwerk op. Het plafond is 2 x 4 meter. Wellicht wil ik gelijk het plafond van de hele woonkamer laten doen deze is ongeveer 50 m2. Ook glad laten maken, het is nu pleisterwerk. Wat gaat alleen de hal kosten, en wat kost de hal en de woonkamer?
dinsdag 2 juli 2019

Bestaande woning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden en het plafond van mijn woning kan stucen. Het gaat om 50 m2 wanden en 45 m2 plafond.
maandag 1 juli 2019

Bestaande bouw stucen

Ik ben op zoek naar een stukadoor die de wanden en plafond van mijn bestaande woning kan stucen. Het gaat om 300 m2 wanden en 135 m2 plafond.
maandag 1 juli 2019

Wanden stuccen 70 m2

Mijn wanden van een nieuwbouw woning moeten worden gestukt, het gaat om 70 m2.
maandag 1 juli 2019

Woning stucen

Wij hebben net een nieuwe woning gekocht uit 1981 en willen dit pand er weer fris uit laten zien door muren en plafonds strak wit te krijgen. Het gaat om 210 m2 wanden en 60 m2 plafond.
maandag 1 juli 2019

Woning stucen en latex afspuiten

Betreft wanden woonkamer, hal en 1e verdieping. Ongeveer 100 m2.
maandag 1 juli 2019

Bestaande woning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die de wanden (75 m2) en het plafond (65 m2) van mijn woning kan stucen. Graag een offerte hiervoor.
dinsdag 25 juni 2019

Muur stucen van oud appartement

Het is een muur maar afhankelijk van de kosten ook nog een andere muur. Het gaat om 20 m2. De datum van de opdracht is onduidelijk. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius