Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Wintelre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Wintelre heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Wintelre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Wintelre of directe omgeving.


Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Wintelre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten, nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd., gevels nieuwbouwwoning, stucen woning 400 m2, compleet huis van binnen stucen, gevel stucen en mogelijk isoleren, stucen van woning van 325 m2, stucwerk nieuwe woning, buitenstucwerk van oudere woning, nieuwbouwwoning stucen, muren en plafonds stucen en verven, openhaard en kamer stucen, nieuwbouwwoning stucen 285 m2, nieuwbouwwoning stucen, appartement stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Wintelre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Wintelre:

Nieuwbouwwoning stucen 235 m2

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen graag het plafond en de muren glad gestuct hebben. En we willen alles op de begane grond en 1e verdieping en de 2 trappengangen wit geverfd hebben. Het gaat om de wanden 175 m2 en het plafond 60 m2.

Betonlook stucwerk badkamer

Graag wil ik de wanden van de inloop douche beton look (waterdicht). Ik heb het bad vervangen, boven het bad zitten tegels, eronder is vlak gestuct. Lange wand douche 177 cm, korte 80 cm, 247 hoog, het gaat om 5 m2 totaal.

Bestaand stucwerk vervangen

Ik zoek een vakman die mijn muren opnieuw kan stucen, het gaat om 25 m2.

Woning uit 1965 isoleren + stuc/spachtel

Ik ben aan het oriënteren of gevelisolatie in combinatie met stucwerk een optie is om onze woning te verduurzamen. Ik zou graag een afspraak met u maken om te zien of dit mogelijk is en wat de kosten zullen zijn. Het gaat om een oppervlakte van 150 m2. De woning is van 1965. Wij willen dus een isolatie vanaf buitenaf die vervolgens gestuct wordt.

bestaande woning afwerken met spachtelputz

Het resterende gedeelte van de woning moet nog gedaan worden. Het gaat om een ruimte met metselmuren, deze wil ik in spachtelputz afgewerkt zien. Het totaal oppervlakte is ongeveer 70 m2.

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Compleet huis van binnen stucen

Compleet huis van binnen stucen. Veel is al gestuct maar er zijn ook nog stukken waar het metselwerk is. Ik heb meer foto\'s voor impressie, kon er maar 1 bijdoen. Het gaat om ongeveer 270m2 aan wanden en 150m2 aan plafonds. Het moet mooi glad worden afgestuct.

Spackspuitwerk Nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag alle muren (ongeveer 300 vierkante meter) laten spack spuiten. Evt in 2 kleuren.

Spackspuiten plafonds

Wij hebben het dak van binnenuit geïsoleerd. Er zitten nu stucplaten van 60 tegenaan. De naden en schroefgaten zijn nog niet dichtgemaakt. Het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Het plafond loopt van deur hoogte naar ongeveer 4.20 'm hoog. Het gaat om ongeveer 80 m2, dit moet dus glad afgewerkt worden met pleisterwerk en vervolgens met latex afgespoten worden.

Kelder waterdicht maken

Kelder staat sinds de herfst vol met water. (waarschijnlijk grondwater). Graag ontvang ik reactie of dit is op te lossen en wat hiervan de kosten zijn. Alvast bedankt! De afmeting is 1,60 meter hoog. 4 x 4 m2

Nieuwbouwwoning latex spuiten

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan ik medio februari de wanden en plafonds wilt laten spuiten. De wanden zijn 300 m2 en de plafonds 100 m2. De wanden worden behangklaar opgeleverd.

Het stucen van wanden in een pand

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een pand kan voorzien van stucwerk. Het gaat om maximaal 190 m2 met een max. werkhoogte van 266 cm. De ondergrond van de wanden bestaat uit spackspuitwerk. We hebben bij het opmeten van de de vierkante meter de ramen niet eruit gehaald. in de keuken is de zijn de maten van de muur van belang ivm al ingemeten keuken en stenen blad.

Plafond badkamer spacken van 10 m2

Wij hebben schimmel op het plafond in de badkamer en willen het plafond daarom opnieuw laten spuiten. De hoeken zijn afgekit, dit moet ook opnieuw gebeuren (oude kit verwijderen + nieuwe aanbrengen).

Wanden nieuwbouw Nuenen

Ik wil graag de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Woning pleisteren en latex spuiten

Ik wil mijn nieuwbouwwoning volledig laten stucen en latex spuiten. Het gaat om totaal 345 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer stucen vanaf metselwerk

1 slaapkamer, 19m2, 1 deur en 1 raam aanwezig. oud stucwerk is verwijderd tot op het metselwerk. Moet dikke nieuwe laag op om oude laag te vervangen. wanden

Nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en wordt nog gebouwd (net begonnen). We willen graag weten wat het stucen van de woning kost. Het gaat om de wanden (380 m2) en het plafond (180 m2). Beiden willen we glad afgewerkt willen hebben en met latex. De wanden en het plafond worden behangklaar opgeleverd.

Appartement met behangklare wanden laten spackspuiten

Een appartement met behangklare wanden. Wil deze laten spackspuiten en 1 muur in een specifieke kleur en de rest gewoon wit. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd.

Wij krijgen waarschijnlijk in november een nieuwbouwwoning opgeleverd. Hier willen wij de wanden met glad pleisterwerk afwerken en laten afspuiten met latex. Dit zal ongeveer 300m2 zijn, daarnaast willen wij deze afwerking op het plafond. Dit zal ongeveer 150m2 zijn.

Stucwerk nieuwbouw

Oplevering zou einde Q1 moeten plaatsvinden. Betreft begane grond en 1e verdieping. Voor de wanden van 290m2 willen wij glad pleisterwerk strak afgewerkt zien. Voor de plafonds van 105m2 willen wij ook glad pleisterwerk.

Nieuwbouw wanden spuiten

Wij krijgen half februari een nieuw huurhuis, en zouden graag de wanden willen laten spuiten, ik weet niet de precieze m2 maar ongeveer 50 m2. Wat zijn de kosten hiervan? En als we 1 wand wit en een andere wand in een kleur willen hebben?

Stucwerk woning

Nieuwbouwhuis gekocht, waarbij de wand al zijn gestuct en alleen nog glad gemaakt moeten worden en de plafond dienen geheel gestuct en glad gemaakt te worden. wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)