Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Tilburg of directe omgeving.

1734 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Tilburg:

De wanden van garage kalkzandstenen

Ik zoek een specialist voor het kalkzandstenen van mijn buitengevel. Het betreft ongeveer 100 m2 met 240 cm als maximale werkhoogte.

Nieuwbouwwoning laten stuken (filmlaag) en texspuiten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een nette afwerking van de wanden en plafonds. Op de begane grond (90m2) moeten de wanden en plafonds worden afgewerkt met een dunne filmlaag en vervolgens in kleur worden gespoten. Daarnaast willen we bij het keukenblad een afwasbare coating aangebracht hebben. Op de eerste verdieping (85m2) hoeven alleen de muren gedaan te worden. Op de zolder willen wij de bruine platen over laten spuiten in het wit. Onze woning wordt rond oktober opgeleverd.

Scheuren in woning van 1 jaar oud repareren

We hebben vorig jaar onze nieuwbouwwoning gekocht en laten stucen. Logischerwijs zijn er daarna haarscheuren in gekomen maar doordat er recentelijk gestart is met bouwwerkzaamheden naast ons huis zijn deze scheuren verder uitgescheurd. Deze scheuren willen we graag laten herstellen. Het zou gaan om ongeveer 40m2 aan wanden

Oud huis met grof pleisterwerk glad stucen

Ik wil onze ouderwetse witte grof gepleisterde gevels glad laten stucen. De hechting van het nieuwe schuurwerk (vlammen) zal mogelijk hierdoor bemoeilijkt worden? We willen het wit hebben. Geschat zal het om 130 m2 gaan en we hebben een bungalow woning.

Betonrot en zwam in werkvloer woning

We willen een huis uit 1957 kopen wat uit de verhuur komt. Hierin is betonrot aangetroffen en zwam in de werkvloer. Ook corrosie van leidingen (die mogelijk het betonrot hebben veroorzaakt?) Graag zou ik een offerte ontvangen wat hier, naar schatting, de herstel/vernieuwingskosten van zijn. Alvast bedankt.

Klein kader rondom voordeur

Ik zoek een stukadoor/schilder die het kader rondom mijn voordeur van een nieuwe laag kan voorzien. Vierkante meter: 5

Buitengevel stucen en spachtelen

Ik wil de buitengevel laten spachtelen. Het is een gemetselde buitenmuur, en het gaat om 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Waterschade herstellen

Wij hebben waterschade in 2 ruimtes het gaat om de plafonds. Betreft totaal 18 m2. Indien mogelijk ook oude gipsplaten vervangen voor nieuwe. We willen dit graag af laten werken met glad pleisterwerk.

Muur metselen

Wij hebben graag een offerte willen voor het metselen van een muur die als afscheiding van de tuin zal dienen. Dit zal een hoogte van 1.80m, waarbij de langste zijde ca. 24.5m zou zijn en de korte zijde ca. 7.30m. Er zit dus een hoek in. Fundering is niet aanwezig. Inclusief materiaal graag.

Nieuwbouwwoning plafond stucen

Ik wil het plafond (95 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Appartement plafond stucen 95 m2

Wij hebben een nieuwbouwappartement gekocht en willen de plafonds glad laten stucen. Het gaat om 95 m2.

Nieuwbouw woning stucen. Ondergrond afgefilmd.

Wij krijgen waarschijnlijk in november een nieuwbouwwoning opgeleverd. Hier willen wij de wanden met glad pleisterwerk afwerken en laten afspuiten met latex. Dit zal ongeveer 300m2 zijn, daarnaast willen wij deze afwerking op het plafond. Dit zal ongeveer 150m2 zijn.

Woning van minder dan 2 jaar oud latex spuiten

In onze woning willen we graag de wanden voorzien van latex spuitwerk. De ondergrond is deels prefab beton deels ytong panelen. De huidige afwerking is behang. deze zullen we zelf verwijderen. Gaat om zo'n 120 m2. Graag ontvangen we vrijblijvend een offerte.

Binnenmuren kaleien

Ik wil graag onze binnenmuren met een oppervlakte van 40 m2 laten kaleien. De muren bestaan nu uit steentjes met voegen, (schoon metselwerk.)

Spackspuiten plafond

In mijn nieuwbouw woning van 2 maanden oud heb ik achteraf de electra verlegd in de plafond. Dit ten koste van mijn huidige spackwerk. Graag wil ik de complete woonkamer opnieuw laten spackspuiten (55 m2) . Er zijn meubels aanwezig in de woning. Graag op zeer korte termijn

Buitengevel historisch pand stucen

Het gaat om het stucen van de buitengevel (voor en zijkant) van ons woonhuis gebouwd in 1865. Het huidig stucwerk hebben wij inmiddels laten verwijderen omdat het op diverse plaatsen los liet. Ook zijn de scheuren gerepareerd. Het gaat om 75 m2.

Glad stucwerk

Onze hal en bovenoverloop moet worden gestuct, inclusief de twee plafonds. Ondergrond is granol, voorstrijken doen we zelf wel. Strak stucwerk dat we eventueel kunnen verven of behangen wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw appartement Stucen met glad pleisterwerk

Appartement wordt behangklaar geleverd, wil mooi wit strak muren. Er zitten verschillende ondergronden in het appartement (gipsblokken en beton). Ik wil dat het appartement met 60 m2 wordt afgewerkt in glad pleisterwerk.

Scheuren wegwerken plafond bijkeuken

De pandgegevens zijn van een verhuurd pand. Naam is van de verhuurder. Het gaat om 7,2 m². De ondergrond van het stuckwerk is onbekend. plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouw spackspuitwerk

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Nuenen. We willen graag de gehele woning met spuitverf (korrel) laten behandelen. We zouden hiervoor graag een vrijblijvende offerte willen opvragen. Overigens is de verwachte oplevering mei 2020. wanden Vierkante meter: 275 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Timing: 01-05-2020

Nieuwbouw woning stucen en sausen

Wij hebben net een nieuwbouw woning gekocht en zijn aan het inventariseren of het mogelijk is om glad te stucen en sausen. December is een indicatie van wanneer we kunnen beginnen aangezien de verwachte oplever datum eind van het jaar is. Het zou dan gaan om de begane grond en de eerste verdieping. Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucwerk glanspleister

Ik zoek voor mijn woonkamer een aparte stucwerk die hoogglans effect heeft zoals glanspleister, marmerpleister of betonlook etc. Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Jaren 30 woning volledig laten stucen

Wij hebben een jaren 30 woning gekocht die we volledig willen laten stucen wanden Vierkante meter: 165 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Vocht in kelder verwijderen of in zijn geheel dichten

Ik zou graag een offerte willen voor het volledig vochtvrij maken van mijn kelder, het is een kelder in trappenkast van 1,5 m diep en ongeveer 3m bij 1m. Ik gebruik de kelder niet en van mij mag hij ook volledig worden gedicht, indien dat het beste is voor mijn woning. De wanden van de kelder en trappenkast zijn vochtig en dat baart mij zorgen. Ik ontvang graag uw offerte/advies. Bij voorbaat dank.

Het stuccen van de gang en het trapgat

Ik zoek een stukadoor die de wanden van mijn gang en trapgat kan voorzien van stuc- en schilderwerk. Het gaat om zo'n 20 m2. De ondergrond bestaat uit oud spuitwerk.