Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonrot aanpakken:

Betonrot aanpakken

Het plat dak van de keuken loopt ongeveer 25 cm door voorbij de muur. Onder deze rand is betonrot geconstateerd, bij het verwijderen van wat losse stukken beton blijkt dat ten minste 2 van de 3 randen betonrot te vinden is over nagenoeg de hele lengte (per lengte +/- 3 meter bij 30 cm) Graag laten we dit herstellen.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonrot aanpakken uit heel Nederland:

Betonrot in overstek voordeur

In de overstek boven de voordeur zit betonrot. In het beton zitten scheuren, het brokkelt af en op diverse plekken is de roestige bewapening al zichtbaar. Ik beschik over foto's van dit probleem. Oppervlakte = 120 x 60 cm. Graag zou ik een offerte opvragen voor het aanpakken van de roestige bewapening en het afsmeren van de overstek.

Betonrot aanpakken voor VvE

Voor een VvE te Deventer zijn we op zoek naar een bedrijf dat betonproblemen op de galerij, maar ook de schuurdaken zou kunnen oplossen. Het gaat om het trappenhuis en een deel van de galerijvloer. Hier is een stuk van 40 cm afgebrokkeld. Er is een inspectierapport, monster afname, en er zijn foto's voor handen. Is het mogelijk om op korte termijn iets af te spreken om te kijken naar een mogelijke oplossing? Voor de vergadering heb ik offertes en geboden oplossingen nodig om bespreekbaar te maken. De vergadering beslist vervolgens hoe we hiermee omgaan.

Betonrot aanpakken

Er zitten meerdere slechte plekken in de balk van beton boven het raam. Deze balk is ongeveer 5 a 6 meter lang en 30 cm breed. Graag laat ik dit repareren voordat het nieuwe kozijn word geplaatst.

Balkon coaten en betonrot verhelpen

Ik ben voorzitter van de VvE in ons complex. Ik wil in die hoedanigheid graag een offerte aanvragen voor onderhoud aan een balkon op de 1e verdieping aan de achterzijde van het complex. Het gaat om een balkon waar beginnende betonrot is gezien, en dat willen we graag laten aanpakken. Ook moet de balkonvloer worden voorzien van een coating. Ik beschik nu niet over de maten van het balkon. Ik maak graag een afspraak om het hier even te laten opmeten en beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Betonrot bij VvE-balkons aanpakken

Bij 2 balkons van de VVE is betonrot geconstateerd. Er brokkelen stukjes beton af en de vloeren lekken. Er zijn ook stukjes bewapening te zien. De balkons zijn zo'n 10 meter lang en 1 meter breed.

Betonrot aan het balkon aanpakken

Ik wil graag iets laten doen aan mijn balkon want er zit betonrot in. Het balkon is ongeveer 3.50 bij 1 meter. Betonrot zit voornamelijk aan de onderzijde. Het beslaat ongeveer de helft van het balkon. Het balkon is makkelijk bereikbaar met een kleine stellage of een trap.

Betonrot in kruipkelders laten verhelpen

Betonrot in 2 kruipkelders verhelpen. De kelders zijn 20 en 32 m2 aan oppervlakte. Het huis heb ik twee jaar terug gekocht met de info dat er betonrot aanwezig zou zijn. Er is een rapport opgemaakt. Nu is het tijd om het te gaan aanpakken. Graag even komen kijken wat er gedaan moet worden en daar offerte voor opmaken.

Betonrot van het balkon aanpakken

Ons balkon is zwaar aangetast door betonrot, waardoor het doorlekt in de binnenmuur. Actie: betonrot verwijderen. Balkon is 6 a 7 meter breed en ongeveer 1,5 meter diep. Hij zit helemaal boven het huis.