Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk beneden verdieping huis:

Stucwerk beneden verdieping huis

De benedenverdieping en gang tot bovenaan het trapgat is bewerkt met spachtelputz. Wij willen graag een gestucte muur welke gedeeltelijk behang klaar is en gedeeltelijk verf klaar. De wanden zijn intotaal 80 m2, deze willen wij met glad pleisterwerk strak afgewerkt zien.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk beneden verdieping huis uit heel Nederland:

Uitbouw beneden voorzijde

Een uitbouw van de voorzijde van de benedenverdieping, ongeveer 7/8 meter keer 3 meter. Er moet een stukje uitgebroken worden van de studeerkamer, ik denk dat de muur die weg moet wel dragend is. Waar de muur eindigt willen we dan waarschijnlijk een paal plaatsen. De uitbouw wordt een werkkamer. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden. De constructie graag van prefab, sowieso niet van hout, voor de rest is het nog een beetje open. Er is denk ik wel een fundering nodig, welke weet ik niet. We hebben geloof ik wel veel grondwater. De oplevering zouden wij graag compleet willen hebben, graag inclusief stucwerk, elektra hoeft niet.

Waterschade op zolder en tweede verdieping door daklek

Door een aantal hevige regenbuien hebben we aan zowel voor- als achterkant een lek in ons dak gekregen. Aan de achterkant moet deze nog hersteld worden. Dit lek zorgt er ook voor dat er water naar beneden druipt richting het plafond van de badkamer. Deze lekt dus ook. Het lek aan de voorkant is al verholpen, maar hierdoor is het stucwerk van de slaapkamer niet goed meer.

Stucen woning beneden en trapgat

Stucen van woonkamer, gang en trapgat. Bij alles is glad gestuct, maar er komt wel een nieuw verlaagd plafond (deel vd woonkamer) van gipsplaten. En er wordt een deur dichtgemaakt, openhaard verwijderd waardoor alles dus opnieuw gedaan moet worden. Het zou gaan om ongeveer 100 m2 aan wanden met oud stucwerk waar wij de afwerking glad pleisterwerk strak willen zien. Daarnaast is er 60m2 aan plafonds met oud stucwerk die wij met glad pleisterwerk zien afgewerkt

Uitbouw achterzijde 2 lagen

Wij willen een uitbouw realiseren beneden 3 x 7 meter en boven 3 x 2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt.

Kelder onder het huis

Wij willen een kelder onder ons huis (in de kruipruimte). Via een trap naar beneden onder de bestaande trap (nu trapkast) Er zit daar wel al een kruipluik. Maten L 5.45 x B 5.45 x H 2.50. Wij willen die ruimte als bijvoorbeeld thuisbioscoop gaan gebruiken. Een vergunning is nog nodig, wie dit aanvraagt graag in overleg. We willen een complete oplevering, de kleine dingetjes zou we zelf kunnen. We willen elektra en stucwerk. Tekeningen zijn ook nog nodig. Wat voor soort constructie nodig is, laten ons graag bij adviseren.

Extra verdieping op plat dak

Het dakoppervlak is 10 x 6,3 meter. Daarvan een verdieping maken. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik wil er 2 kamers + wc en doucheruimte Totaal oppervlak +/- 45 m2 inclusief trap van beneden naar bovenste verdieping. Graag een prijsindicatie.

Uitbouw woonkamer

Ik wil graag een uitbouw aan de woonkamer realiseren van 6 mt breed en 2.5 mt diep. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al gekregen. Verder wil ik dat het deels compleet opgeleverd word dus wel elektra, geen stucwerk, en een fundering. Ik weet alleen nog niet van welk materiaal de uitbouw gemaakt moet gaan worden. Bestaande ramen en kozijnen gebruiken. Daarnaast wil ik vloerverwarming op de beneden verdieping. Oppervlakte ongeveer 75 m2.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning over 2 verdiepening

Ik wil een uitbouw van 2 x 4,5 , met beneden openslaande deuren en boven ramen, met een plat dak. Ook wil ik aan de bovenzijde een dak overstek. De kozijnen kunnen van kunststof zijn. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, en het moet van beton zijn. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen.

Serre aanbouw

Wij zijn ons aan het oriënteren betreffende serres. Reden we willen graag beneden een extra ruimte creëren. Wij hebben een rijtjeshuis van 5,5 meter breed binnenruimte. Wij zouden dan ongeveer 2.5 meter uit willen bouwen. de achterpui zou dan bijna helemaal van glas moeten worden met bijvoorbeeld van die harmonica deuren of alternatief. Als bijlage een foto van onze huidige achterpui. Verder moet er een fundering in komen en moet er elektra aangelegd worden. Misschien stucwerk. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn.

Vervanging stucwerk

Een deel van ons plafond (stucwerk) is naar beneden gevallen. Zoals jullie snappen moet dit zo snel mogelijk vervangen worden.. Waarschijnlijk zal het hele plafond (30m2) opnieuw moeten worden gestuct.. Zouden jullie een offerte aan mij kunnen sturen met geschatte kosten? Enige spoed want het is een gevaarlijke / penibele situatie. Is het mogelijk om dit ook tijdelijk te stutten zodat het niet naar beneden valt in de tussentijd?

Partners

Partners van Casius