Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk beneden verdieping huis:

Stucwerk beneden verdieping huis

De benedenverdieping en gang tot bovenaan het trapgat is bewerkt met spachtelputz. Wij willen graag een gestucte muur welke gedeeltelijk behang klaar is en gedeeltelijk verf klaar. De wanden zijn intotaal 80 m2, deze willen wij met glad pleisterwerk strak afgewerkt zien.
Onze klant uit Terheijden (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk beneden verdieping huis uit heel Nederland:

Bestaande bouw 1970 stucen

Wij hebben een nieuw huis gekocht, bestaande bouw 1970.Daar moet alleen beneden verdieping worden gestucet. Het plafond zijn nieuwe stucplaten en de muur is oud stucwerk. Wanden Vierkante meter: 55 m2. Huidige ondergrond: Oud stucwerk, veel groeven. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 m2. Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Renovatie huis

Wij hebben onlangs een woning gekocht aan de Struyckenlaan in Utrecht. (BG en 1e verd. met plat dak) en deze moet helemaal gerenoveerd worden. Alle muren voorzien van glad stucwerk, zowel beneden als boven. De oude keuken moet verwijderd worden. De woning heeft nu alleen beneden een toilet en wij willen daarom boven in de badkamer een 2e toilet laten plaatsen. Verder in overleg, o.a. cinewall wat in de woonkamer moet komen met spotjes in het plafond, etc. Vorige eigenaar heeft een soort tempex/isolatieplaten aangebracht op alle plafonds in de woning en die moeten allemaal verwijderd worden.

Verbouwing bestaande woning (1978)

Elektricien - aardlekschakelaar - 10 stopcontacten moderniseren - 2 stopcontacten verplaatsen Stukwerk - 50m2 glad stucwerk muur (nu sierpleister) - 50m2 glad stucwerk muur (nu behangklaar) - 80m2 glad stucwerk plafonds (nu spachtel) - mooi afwerken 25 meter sierlijsten Binnendeuren en kozijnen - 8 binnendeuren ophangen - 8 kozijnen vervangen - geschatte materiaalkosten 6500,- Wc renovatie - Plaatsen sanitair - Tegelwerk (4m2) Schilderwerk - 180m2 wit sauzen (binnen) - 2 kozijnen (buiten) Vloer pvc met vloerverwarming -100m2 (beneden en boven) -pvc 25€/m2 Schuifpui -2.60m/3.00m, driezijdig, hout. Zolder -Scheidingswand gipsplaat (2.10m x 3.00m) -Nieuwe deuropening in bestaande muur Liefst gewoon een prijsindicatie per onderdeel. Voor een indruk van het huis https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Stucen nieuwe woning

Wij hebben een appartement gekocht en willen graag beneden (60m2) en boven (132m2) glad en strak gestuct hebben. Beneden zit oud stucwerk en boven zit fleecebehang.

Algehele renovatie

Beneden Doorbraak muur woonkamer/keuken. Dichtzitten van deurdoorgangen 2x Plaatsing vloerverwarming beneden verdieping circa 35 m2 Aanbouw realiseren boven verdieping van 2 mbx 1.8 5 m (compleet met elekta en stucwerk) Verplaatsing en plaatsing badkamer van circa 9 m2 Vrijwel iedere muur moet gestuct worden in het huis Vernieuwing toilet beneden verdieping (1.35x0.92)

Latex spuiten gehele woning Blaricum

Beneden is een spackmuur, boven is het oud glad stucwerk. Het is al eens geverfd en daarna behangen. Het behang is eraf. Gaat om eengezinswoning, 2 woonlagen. Aan wanden is het 235 m2, zonder aftrek deuren en ramen. En de plafonds 80 m2. Deels de vloer afplakken: 40 m2. Deze week of volgende uitvoeren.

granol aanbrengen

Wil graag glad gestucte wanden beneden verdieping, 1e en 2e verdieping, 2 trappenhuizen. Bij goede kwaliteit aansluitend meerwerk. wanden. Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk

Gedateerde woning opknappen met nieuw stucwerk

We willen ons huis uit 1961 een goede opknapbeurt geven. Ik weet niet zeker of ik de juiste gegevens heb ingevuld aangezien ik er vrij weinig verstand van heb. Het gaat om het stucen van de de hal beneden en boven langs het trapgat. Op de muren zit oud stucwerk en ik denk dat ik daar granol op wil (ongeveer 40 m2). Het plafond zijn gipsplaten en de lijnen ertussen zie je nog zitten, deze willen ik dicht hebben en alles mooi egaal (ongeveer 10 m2).

Lekkage in de serre traceren

Ik heb een moeilijk te traceren lekkage in mijn serre. Al geruime tijd (ongeveer een jaar) heb ik vochtige muren, waardoor het stucwerk aangetast is aan een kant. Wat ik zie is dat er bij de staanders van de serre, die met bouten aan de muren zijn bevestigd bij de kitranden druppelsgewijs water naar beneden loopt. Het is ook hier waar er vochtplekken ontstaan. Het blijft maar komen en ik heb het gevoel dat iets ingeslepen moet worden, maar ik heb er geen verstand van. Het is op plekken dat ik vermoed waar de bouwen in de muur zitten. Graag laat ik iemand komen om het lekkage te traceren.

Een gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer van 3 m2 op de eerste verdieping kan renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden. 1. aanpassen water-, elektra- en afvoerleidingen 2. Installeren (afsluitbare) buitenkraan vanuit de badkamer (+/- 3m naar beneden) 3. nieuwe houten vloer met ontkoppelingsmat (of evt. andere oplossing) 4. stucplaat op houten rachels t.b.v. plafond met inbouwspots (2 stuks) incl. sausklaar stucwerk 5. leveren en plaatsen inbouwreservoir met ombouw incl. hangcloset 6. plaatsen douchebak (excl. levering) 7. lijmen, voegen en kitten, waterdicht maken wand- en vloertegels (excl. levering tegels) 8. installeren sanitair (douchewand, doucheset, wasmeubel en kraan) excl. levering 9. pas maken en afhangen toegangsdeur (excl. levering)

Partners

Partners van Casius