Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond schuren:

Plafond schuren

Het gaat om het plafond, gaatje restaureren en alles even opnieuw schuren, het is al een schuur plafond 30 m2, graag schuren van plafond (vlammen)
Onze klant uit Sint Michielsgestel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond schuren uit heel Nederland:

Slaapkamer opnieuw behangen/verven en laminaatvloer leggen

Slaapkamer behang verwijderen, opnieuw behangen danwel saucen, inclusief plafond. Deur/raamkozijn schuren en schilderen. Vloerbedekking verwijderen en afvoeren, laminaat leggen. Ong. 20m2. Graag nodig ik een vakbedrijf uit om de situatie in te schatten en een offerte op te stellen.

Verven en behangen in huis

Het gaat om het behangen en witten van de volgende oppervlaktes. plafond beneden 2 bij 3 meter plafond 2e etage schuren en witten 4 bij 2 meter

Het betreft reparatie nieuwbouw woning

Woning is 3 weken gelden gestuckt echter zijn er al schuren ontstaan op het plafond. Deze zou hersteld worden door onze stucker echter is dit niet goed uitgevoerd. Het gaat om ongeveer 60m2 aan plafond, deze wil ik natuurlijk glad afgewerkt zien en hersteld.

Spuitwerk van twee schrootjes plafonds

Het gaat om een huis wat wij hebben aangekocht en in juli kunnen gaan betrekken. Het grootjes plafond kitten wij zelf helemaal af en zullen we schuren en ontvetten. Het gaat om ca. 2x 75 m2 welke wit dienen te worden opgeleverd.

Binnen schilderwerk: muren, plafond, kozijnen en deuren

Graag laat ik mijn woning binnen verven. Het gaat om: - Het plafond. Ik ga ervan uit dat deze rond de 50 m2 is. - De muren. De oppervlakte zit ongeveer tussen de 60 en 70 m2 - De binnendeuren. Minimaal 4 maximaal 8 - De kozijnen. Dit gaat om 4 tot 6. Het behang haal ik zelf van de muren, graag wel eerst lichtjes schuren.

Huis van 600 m2 laten spuiten

Het betreft het schilderen van de binnenmuren en plafond van mijn huis. Graag laat ik de wanden en plafond spuiten. Daarbij moet er ook opnieuw gestuct worden (dus ook schuren en voorstrijken). Verwacht v. 600 m2.

Plafond, deuren en kozijnen schuren/ schilderen

Schilderen van 2 deuren, 2 kozijnen, 2 cv radiatoren en plafond van ongeveer 24m2. Kozijnen zullen geschuurd moeten worden daarna geschilderd. Vanwege waterlekkage in de woonkamer moeten deze werkzaamheden verricht worden. Het gaat hier met name om het binnen schilderwerk.

Binnendeuren schilderen

Ik wil 4 deuren laten schuren binnen en daarna lakken plus posten. Het zijn 4 houten binnendeuren en ouderwetse modellen, niet tot aan het plafond. Ze zijn ongeveer 2.20 m bij 90 cm. Het zijn opdekdeuren Graag een aparte prijs voor de materialen.

Schilderen binnen- en buitenwerk

Ik zoek iemand om een plafond te egaliseren en te witten en evt vloertje schuren en lakken. Het plafond is 6 m2. Boeideel repareren/vervangen en geschilderd worden. Glaslatjes buitenkant schilderen.

Schuren herstellen/plafonds en muren schilderen

Er zijn een aantal muren die geschilderd moeten worden en een paar scheuren die hersteld moeten worden. Muren van zolder, van ongeveer 4- 5 meter hoog x 7 meter. De gang naar beneden schilderen (ongeveer 3 x 6 meter) en scheuren opvullen. Hier en daar zijn er wat krimp scheuren. Het gaat om een vrij nieuwe woning van 2012. Dan 3 slaapkamers schilderen, twee van 2,5 x 3 meter en een van 2 x 4 meter ongeveer en scheuren vullen. Ook 2 trappen en bomen schilderen. Trappen hebben beide 15 treden en twee keer een draai. De muren zijn ongeveer 3 x 6 meter. Huiskamer/gang/keuken plafond schilderen moeten ook gedaan worden, ik durf echt niet te zeggen wat daar de oppervlakte van is. Er zit nu wit spuitwerk op de muren. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekering.

Partners

Partners van Casius