Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor latex spuiten van wanden:

Latex spuiten van wanden

Stukadoor is klaar. Wij willen weten wat het kost om de muren te laten spuiten ipv zelf verven. De wanden zijn 120 m2.
Onze klant uit Nuenen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor latex spuiten van wanden uit heel Nederland:

Huis laten afspuiten met latex

Ons huis is net helemaal gestuct en wij willen het laten spuiten. Op dit moment droogt het nog, het gaat om 75m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds.

nieuwbouwwoning stucen

graag een prijsopgave met en zonder latex spuiten. Het gaat om de wanden 350 m2 en om het plafond 80 m2

Spuitwerk van wanden en plafonds

Wanden in 2 verschillende kleuren (licht, donker) en plafond wit spuiten wanden Het gaat om het afspuiten met latex van 70m2 aan wanden en 50m2 aan plafonds. Op het plafond zit nu oud stucwerk en op de wanden spackspuitwerk. Daarnaast graag 50m2 aan vloeren afplakken.

Wanden en plafonds stucen en latex spuiten

De binnenmuren hebben heel hard onderhoud nodig: De plafonds moeten allemaal gewit worden, spuiten lijkt me het beste. De wand tussen de keuken en de woonkamer moet aan beide kanten gestuct worden (voor behang), een wand in de keuken ook (i.v.m. een scheur). De overige wanden vind ik zo ongeveer goed genoeg met spachtelputz gedaan, maar wil ik in een andere kleur hebben. Wordt dat mooier als het met spackspuiten behandeld wordt, omdat oneffenheden dan wegvallen, of is latex beter? En is het mogelijk om spackspuiten in een donkere kleur te doen, zoals de kleur van histor Cowboy (PPG1156-7)? Er moet 18 m2 gestuct worden, 86 m2 wit gespoten (waarvan 67 m2 plafond en 19m2 wand), en 88m2 met spackspuiten. Ik wil wel 3 kleuren in de woonkamer en 3 in de slaapkamer hebben (dezelfde in de woonkamer en slaapkamer, ik twijfel nog tussen blauw en groen): https://www.dropbox.com/sh/gm1fze4zqppkref/AADq6kTs9FeugCgLBxDd848fa?dl=0 Wat zou het kosten om dit door jullie te laten doen? De kozijnen zal ik zelf schilderen, en de wand zelf behangen.

Kwartsverf overspuiten

Wij hebben korrels op de muur , waar we latex over willen laten spuiten. Het zou gaan om ongeveer 35m2, waar nog wel wat ramen van af gaan.

Plafond en wanden woonkamer latex spuiten

Gaarne glad plafond latex spuiten in 9010. En tevens de muren vd woonkamer welke een korrel van 2.5 mm heeft ook in 9010 spuiten. wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk

Glad stucen en opleveren met latex in kleur hal en kamer

Wil graag de woonkamerwand en hal (30 m2) glad hebben en indien mogelijk in kleur opgeleverd. Momenteel zit er oud stucwerk op de muren. Als afwerking graag stuc en afwerken met latex (spuiten).

Appartement latex spuiten

Het betreft een leegstaand appartement in de afbouw van een bestaande woning. Ik zoek een latexspuiter om de wanden en plafond te spuiten. Schatting van de oppervlakte: Zowel wanden als plafonds ieder 180 m2. Het betreft deels steigerwerk.

Latex spuiten

Ons huis is van 2004 en de wanden (45 m2) en plafond (40 m2) zijn met spac gespoten. Ik zoek een vakman die de wanden en plafond kan latex spuiten.

Wanden van woning latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouwhuis en willen zo graag onze muren laten latex spuiten. Op de muren zit spachtelputz. Het gaat om de wanden 50 m2. Als het goed bevalt heb ik nog meer latex spuitwerk. latex spuiten df bij voor kui d

Partners

Partners van Casius