Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor begane grond nieuwbouw stuken en spuiten:

Begane grond nieuwbouw stuken en spuiten

De wanden van de nieuwbouw woning zijn behangklaar. Wij zouden graag willen dat de wanden netjes afgewerkt worden. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
Onze klant uit Lage Zwaluwe (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor begane grond nieuwbouw stuken en spuiten uit heel Nederland:

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en de wanden zijn behangklaar opgeleverd de verwachting is dat deze voor de bouwvak wordt opgeleverd. Ik zou graag de wanden vannde begane grond en de 1ste verdieping incl trapgaten sausklaar willen laten stucen. Ook zou ik gtaag apart de kosten voor het evt laten spuiten willen weten. Ik hoor graag van u wanden Vierkante meter: 300 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spuiten woonkamer en plafond

Meneer/mevrouw, Eind volgende maand krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis, en het lijkt mij handig als we de woonkamer en plafond laten spuiten voordat de meubels erin staan (voor 10 juli) De exacte maten weet ik niet, vandaar de funda foto van de begane grond. De muren zijn van spachtelputz en het plafond is strak. Kunt u mij een offerte maken daarbij twee keuzes. 1ste. Spachtelputz muren en plafond witten en 1 muur (bovenaan) met een grijstint. 2de. De spachtelputz muren strak maken, muren en plafond witten en 1 muur (bovenaan) met een grijstint. En of het nog mogelijk binnen de datum van 10 juli. Alvast dank, Met vriendelijke groet, Ferry ter Weer wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Houten vloerbalken vervangen (voorkeur door schuimbeton)

Ik heb een huisje uit ca. 1915, 16 jaar geleden gekocht. Recentelijk is de vloer van de woonkamer (de enige vloer op de begane grond die van hout is) gaan piepen op bepaalde plekken als je erop stapt. En hij buigt hier en daar wat door als je erop stapt. Vermoedelijk is hij een beetje op zijn eind en moeten er of balken vervangen worden, of de hele vloer eruit en vervangen worden door schuimbeton. Ik denk dat dat laatste mijn voorkeur heeft boven nieuwe houten balken, ivm isolatie en vocht (ik woon aan een dijk), maar e.e.a. is natuurlijk ook afhankelijk van de kosten. De woonkamer is denk ik ca. 35-40 m2. Of er een kruipruimte onder is weet ik niet, maar ik vermoed van wel. De klus mag ook niet al te lang duren, want ik kan niet 2 weken het huis uit of zo. De huiskamer een paar dagen niet gebruiken is wel een optie. Graag eerst reactie via mail.

Renoveren appartement begane grond

Ik heb onlangs een woning aangeschaft en wil graag hulp bij een aantal te verbouwen zaken zoals: Badkamer, keuken, achterpui, vloerverwarming, vloer, en nog een aantal zaken. Kunnen jullie bij al dit soort werk meedenken en realiseren? Hoe gaat zoiets in zijn werk?

Houten vloerbalken repareren + wand herstellen + kelder isoleren

Klus: • Herstellen van 6 houten vloerbalken • Isoleren kruipkelder • Herstellen wanden / stucen Omschrijving: Door een langdurige lekkage vanuit het huis van de buren zijn op de begane grond ca. 6 houten vloerbalken (geplaatst 2002) op de koppen aangetast. Ook is het vocht de muren ingekropen, waardoor het stucwerk is losgekomen. Dit zal ook moeten worden hersteld (ca. 15 m2). De oorzaak van de lekkage is gevonden en wij hebben de ruimte gedroogd m.b.v. een luchtontvochtiger. Nu kan herstel plaatsvinden. Daarbij willen wij ook van de mogelijkheid gebruikmaken om de kruipkelder (ca. 45 m2) te isoleren met steenwol- of glaswolplaten.

Renovliesbehang aanbrengen nieuwbouwwoning incl. Wanden schuren, afkitten en latexen

Eind november 2018 zal onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden. Wij willen graag op de begane grond en de 1e verdieping renovliesbehang laten aanbrengen, incl. Schuren wanden, afkitten en latexen in een of meerdere door ons gekozen kleuren. Het gaat over 190 m2. Ook zoeken wij nog een oplossing voor de bruine plafondplaten op zolder. Graag zouden wij offertes ontvangen

Laminaat leggen

Klik laminaat leggen in appartement op begane grond. ( Wolfshoek in Goes) zal rond 70 m2 zijn hal slaap en woonkamer en stukje keuken.

Houtwerk buiten schilderen

Schilderwerk buiten van een jaren '30 onder- en bovenwoning, 4 woonlagen inclusief begane grond, steiger of hoogwerker benodigd: - 2 buitendeuren binnen- en buitenkant beitsen + deurkozijnen met witte verf - 8 raamkozijnen, ramen > 1,5 m2, met witte verf - 24 raamkozijnen, ramen < 0,5 m,) met witte verf - 1 dakplint boven 3e etage over breedte van huis (breedte huis ca. 6 meter) met witte verf - overhangende houten dakgoot inclusief 5 stalen dragers tussen 2e en 3e etage, witte verf

Plafond witten na een lekkage

Na lekkage van de CV ketel is er een grote bruine plek zichtbaar gebleven in de woonkamer. De kamer is ca 45 m2. Betreft plafond begane grond. Het hele plafond moet gewit worden. Het plafond is 3 meter hoog.

Aarde installeren

Ik wil graag een aardpen laten installeren/slaan in mijn woning. Dit moet plaatsvinden op de begane grond. De woning is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius