Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor granollen van een muur met kleur:

Granollen van een muur met kleur

Het granollen met een kleurtje van één rechte muur van 7.00 m.lang en 1.65 m hoog.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granollen van een muur met kleur uit heel Nederland:

Keuken stucen en betegelen

Een granollen muur, met daaronder verwijderde tegels dienen glad gestuct te worden. Als de nieuwe keuken geplaatst is, moet de muur opnieuw tot ongeveer 1.40 meter hoog betegeld (Wandtegels 60 x 30 cm) worden. Dit is ongeveer 11 m2. De vloer (vloertegels 60 x 60 cm ) moet ook worden betegeld. Dit is ongeveer 10 m2. Alles graag rondom afkitten en boven de tegels sparchelputz aanbrengen. Planning is om rond 3 mei de muur te stucen. En half mei betegelen.

Muur granollen

Wij willen een muur van ongeveer 25 vierkante meter in de kamer laten afwerken met granol. Op de muur zit op dit moment behang, dit kan ik eventueel zelf verwijderen of afhankelijk van de kosten kunt u dit doen. Onder het behang zit een betonnen muur. Onze vraag is dan ook wie dit kan doen en wat gaat dit kosten.

Granol wand egaliseren

Het egaliseren van een granollen keukenmuur. Deze muur 3,10m meter breed en 1 meter hoog. Ik wil het glad laten maken zodat ik het zelf later kan schilderen. Prijsopgave graag per mail.

Muur laten granollen

1 lange muur granollen. Met 3 of 4 mm korrel, even zien wat er op een andere muur zit. In totaal 26 m2. De ondergrond is nu nog behangen, dat haal ik zelf weg. Daaronder zit een bepleisterde muur.

Wand granollen

In mijn huiskamer willen wij graag een muur gegranold hebben. De muur heeft een oppervlak van ongeveer 25 m2.

Granol vernieuwen op de muur

Graag ontvang ik offerte i.v.m. prijs vergelijking. Granol muur van 2,40 meter hoog, 4,10 breed moet uitgehakt worden , na stuken weer granollen. Prijs incl. Histor verf gebroken wit. I.v.m. mijn werk ben ik niet tel. Bereikbaar. Niet bellen aub. Graag ontvang ik z.s. m een offerte. Vriendelijk groet Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Granol (boomschorseffect) Vloeren afplakken Vierkante meter: 15m2

Muur laten granollen

Het gaat om een rechte muur van 6 bij 2.5 meter die ik wil laten granollen. Het behang is er helemaal vanaf gehaald en de ruimte is leeg.

Muur in het trapgat stucen of granollen

De muur langs mijn zoldertrap ziet er niet uit nou willen we die graag laten stucwerk en of granollen. Hij is ongeveer 4 meter hoog en ongeveer 2 meter breed.

Muren granollen of spachtelputzen

Wij hebben een huiskamer van ongeveer 39 vierkante meter. Wij willen het in een zachte roomkleur gespachteld hebben of granol ik weet het niet precies. Het moet net als heel fijn schuurpapier zijn dus een fijne structuur. Het gaat om de woonkamer. 1 lange muur van 12 meter en een muur van 5 meter. Zitten ook wat deuren in. Graag komen kijken voor een offerte.

Granollen muur en eventueel schouw

Schoonmetselwerkmuur van MBI-betonstenen granollen. Oppervlak 8 m2. Eventueel ook schouw open haard (zelfde materiaal).