Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Grave te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Grave heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Grave u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Grave of directe omgeving.

111 klanten uit Grave bevelen een bij Casius in Grave aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Grave bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenkant stuk aanbouw + bestaand deel stuken, alle wanden en plafonds laten stucen van een nieuwbouw in Lekermeer, nieuwbouwwoning stucen, bestaande bouw stucen, nieuwbouwwoning aan de buitenkant stucen, nieuwbouwwoning stucen, buitengevels stucen, garage stucen, stucwerk wanden, plafonds en mogelijk ook buiten, woning stucen, buitenschilderwerk gestucte gevel, nieuwbouwwoning stucen, stucen van woonkamer, slaapkamers, wanden en plafonds voorzien van stuc- en latexspuitwerk, stucen en latex en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Grave staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Grave:

Wanden spachtelputzen

Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Pleister- en schuurwerk aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Klein stukje stucwerk

Wij hebben in onze woning een inbouwkast verwijderd en de opening dichtgemetseld. Wij willen dit stukje muur van ongeveer 5 m² nu graag glad laten pleisteren. Er moet een laagdikte van ongeveer 1 cm op. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Spachtelputz aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Oud stucwerk vervangen door strak pleisterwerk

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk aanbrengen in huis

Ik ontvang graag een offerte voor het glad stuken van de wanden. Het zal gaan om een oppervlakte tussen de 100 en 150 m2.

Stucen van verbouwde woning

Oud huis, helemaal verbouwd. Sleuven in de muren gemaakt voor de elektra etc. Meeste muren zijn al vlak, op de sleuven na. Sleuven zijn al dichtgesmeerd. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk uitvoeren na verbouwing

Aangezien wij in het laatste stuk van onze verbouwing zitten zoeken wij een stucador die voor ons het plafond en de wanden van de beneden verdieping kan voorzien van een spuitspack laag. Tevens zal er nog een klein stukje moeten worden geëgaliseerd waar voorheen een deur zat. Graag zouden wij een prijsopgave hiervan willen. Plafondoppervlakte van 40 m2 en een wandoppervlakte van 50 m2 met daarbij dus nog het stukje wat geëgaliseerd moet worden ter grote van een deur. Hoewel ik mijn telefoonnumer erbij heb gezet, verzoek ik u uw reactie per mail te sturen gezien ik zeer slecht telefonisch bereikbaar ben.

Stuckwerk wanden en plafond

We willen ongeveer 170 m2 wanden laten stucen en 35m2 plafond laten stucen. Op deze wanden zit nu granol.

Pleisteren plafond

Het aanbrengen van een dunne laag pleister op een nieuw gipsplafond. Het geschatte oppervlakte is 48 m2. Het gaat om een uitbouw. Uitvoering het liefst zo snel mogelijk.

muren en plafond zijn stucadoor ...

muren en plafond zijn stucadoor klaar. prijs opgave strakke muren en strak plafond prijs opgave strakke muren geschuurd plafond.

In onze kelder moeten zowel de ...

In onze kelder moeten zowel de binnenmuren als het plafon geheel gestucadoort worden. De oppevlakte is in totaal ongeveer 8 m²