Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor een kamer voorzien van stucwerk:

Een kamer voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafond kan voorzien van schuurwerk, verwarming afhalen en opnieuw aansluiten, wastafel demonteren en afdoppen, geheel slopen, wanden pleisteren (glad) tex klaar. Het gaat ongeveer om 25 m2 aan wanden en het plafond is 10 m2.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kamer voorzien van stucwerk uit heel Nederland:

Renoveren badkamer

Bestaande badkamer (1,51 x 2,64 m = 3,98 m2) wordt volledig gestript door mijzelf (tegels, elektra, water). Nieuw sanitair + tegels zijn reeds aangeschaft. Ik wil nl. de DHZ klus uitbesteden wegens tijdgebrek. Werkzaamheden: Badkamer voorzien van nieuwe ingang (bestaande ingang (kozijn) verwijderen en dicht maken. Stuk doorbreken naar aanliggende kamer t.b.v. vergoten oppervlak naar 6.11 m2. Nieuwe ingang maken. De nieuwe ruimte voorzien van nieuwe waterleidingen, elektra, tegels en sanitair zetten.

Uitbouw zijkant huis, we denken aan 3 bij 4 meter

We willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis. Vanuit de woonkamer moet er ook een deur worden gemaakt. Eigenlijk is het een soort extra kamer. 3 bij 4 meter. Wij weten vrij weinig van het realiseren van uitbouwen. Wel willen wij een complete afwerking, een prefab of houten skelet beide meenemen. Graag gaan wij in gesprek met een aannemer die ons kan voorzien van advies en begeleiden met de uitvoering.

Verbouwing bovenverdieping

graag willen wij onze bovenverdieping verbouwen en hier meerdere kamers realiseren. De bijlage bevat het bouwbestek, de tekening en een foto vd huidige zolder. werkzaamheden: Vloer Huidige verdiepingsvloer is een houten vloer. Idee is om hier een cementdekvloer te leggen van 40mm dikte Vanuit deze cementdekvloer kan het houten regelwerk opgetrokken worden. Timmerwerk De houten regelwerk binnenmuren zijn aangeven in bruin/oranje. Er is uitgegaan van een dikte van 18mm met isolatie materiaal. Afwerking buitenzijde gips of gipsplaat? Dak + dakvensters Het dak dient geisoleerd te worden + betimmering. Dit geldt voor het oppervlak aangegeven met de buitenmaten. Deze zijn: 21,35m x 15,45m, opgetrokken tot dezelfde (standaard) hoogte als de kamerplafonds (2.60m?) Dakvensters 9 x standaard maten 114 x 78cm (graag stelpost opnemen of voorstel doen voor alternatief) 2x groot 120 x 100cm Knieschotten De ruimte dient te worden voorzien van knieschotten op standaard hoogte (1,50m?) Binnenkozijnen en deuren 9 binnendeuren incl kozijn (standaard maatvoering) + hang en sluitwerk Trap Graag stelpost opnemen voor stalen spiltrap of eventueel alternatief adviseren Plafond Plafond dient op standaard hoogte (2,60?) gezet te worden en beloopbaar te zijn. Zal later weer fungeren als bergzolder. Wordt begaanbaar middels trap via andere berging (niet in offerte opnemen!) Plafond maten: 16,37m x 15,45m Pagina 2 van 4 22-12-2019 Bouwbestek Toevoeging op tekening Verbouwing bovenverdieping Schuinpad 22 te Oldeberkoop WC Er is 1 WC gesitueerd op de verdieping. Graag hiervoor meenemen: 1 (standaard ) wc pot 1 x standaard fontein + leidingwerk Electra Graag opnemen: Per kamer 2 dubbele stroompunten Grote ruimte achterzijde (92,7m2) graag 4 dubbele stroompunten Verwarming Elke ruimte dient te worden voorzien van 1 standaard radiator. Incl. aansluiten en leidingwerk. Overige Onvoorziene kosten + sloop en stutwerk

Wanden van kamer gladstucen

Schuur is voorzien nieuwe voorzetwand en afgewerkt met gipsplaat. Wand is geïsoleerd met oa dampremmende folie. Wanden dienen glad gestuct te worden. Het gaat om 20 m2.

CV aanpassingen

Waterzijdig inregelen van de cv installatie + zonneregeling leveren/installeren ( 11 ruimtes , 16 stuks radiatoren waarvan 4 radiatoren zijn voorzien van een thermostaat knop Woonkamer 3 radiotoren + 1 convector put ( zonneregeling ) Gang 1 radiator Gaderobe 1 radiator 2e etage Slaapkamer ( 2 radiatoren ) ( zonneregeling ) badkamer 1 radiator tv kamer 1 radiator ( zonneregeling ) werkkamer 1 radiator 3e etage atelier 2 radiatoren slaapkamer 1 radiator ( zonneregeling) waskamer 1 radiator gang 1 radiator. Graag advies / vrijblijvende prijsopgave van bovengenoemd. doel , comfort en gas besparing.

Kamer isoleren

Ik wil graag een kamer van 3 bij 4 meter voorzien van gipskarton en isolatie.

Plaatsen 2 binnenmuren + afwerken binnenmuren

Het gaat hier om 2 klussen: A: Het plaatsen van 2 niet al te dikke wandjes van 60 cm breed bij 2.64 cm (bijv. metalstud?) in de slaapkamer, die uiteindelijk dezelfde afwerking gaan krijgen als de rest van de wanden (behang), dus graag behangklaar afwerken. Wandjes moeten dan ook naadloos aansluiten op bestaande wand. Zie foto (plattegrond). B: Behangklaar (stuc en hoeknaalden?) afwerken van alleen de kopse kanten van de muur bij de doorgang van kamer naar de gang. Hier was een deurkozijn voorzien die we laten vervallen, dit willen wij dus laten stucen. Deze is 2.64 hoog bij 10 cm dik. Zie foto. Geplande uitvoering is afhankelijk van oplevering woning, maar waarschijnlijk 1e week december. Momenteel kan ik nog niet in het huis.

Uitbouw serre met schuifpui

Uitbouw serre (warme kamer, dus incl fundering en isolatie, maar excl vloerverwarming. Serre wordt aan de woning geplaatst en is geen draagbalk of iets nodig. Bovenkant en voorkant minimaal dubbelglas, zijkanten gemetseld of ook van glas. In het midden van de serre naar tuin een schuifpui. Look zwart/antraciet, serre van kunststof. Stucen is vooralsnog niet nodig, vloer glad zodat we zelf pvc vloer kunnen leggen. Indien mogelijk stroomvoorziening (stopcontacten). Indien mogelijk nr 2.: waar het raam en de deur nu zit er uit halen (+/- 270Bx300H) en muurtje onder raam (70Hx170B) eruit + voorzien van kozijn/afgewerkt (weet niet hoe je dit noemt), zodat het open doorgang zonder deur of raam wordt naar serre. Alvast bedankt!!

Warmte pomp realiseren in een bungalow woning

Aanvraag voor een warmtepomp is ten behoeve van een nog te bouwen begane grond bungalow met plat dak. De leven- bestendige woning heeft een EPC waarde van maximaal 0,4. Deze woning gaat bestaan uit: slaapkamer 1,17 m2, badkamer 8 m2, kamer/keuken 42 m2, berging/techn. ruimte 15 m2, slaapkamer 2. 10 m2 en de hal met toillet 8 m2. Totale netto oppervlak 100 m2 bij een plafond hoogte van 2,65 meter. Beoogde bouw start medio eind 2019 begin 2020. Opgave inclusief het voorzien van de grondwater voorzieningen. Geschatte diepte circa 85 meter. En inclusief de zonnepanelen voor een energie neutrale woning. Het is voor twee personen. het geldt voor het verwarmen en voor sanitair water verwarmen. Persoonlijke berekening hebben we niet, maar we vermoeden dat het niet nodig is. Het huis heeft een kuub inhoud van 260.

Dakkapel en zolder verbouwing

Wij hebben net een nieuw huis gekocht in Hoorn en zijn bezig met een renovatievoorbereiding. Wij zoeken een aannemer voor de verbouwing/indeling van de zolder. Op het hellende achtergevelvlak van het zinken dak van onze nieuwe woning willen wij graag een kunststof dakkapel met een zinken afwerking van 2 meter breed laten aanbrengen. Wij willen een 2-lids dakkapel met rolluik of sunscreen en 1× draaikiepraam met inzet hor hebben. De dakkapel moet in het straatbeeld passen qua ontwerp en kleur. Het hoort daarom een zogenaamd kader dakkapel te zijn met plaat dak waarin de kozijnen verdiept zitten. Aan de buitenkant van de dakkapel moet een kleurvaste coating in of identiek aan kleur Sikkens C8.40.20 op de zinken bekleding aangebracht zijn en de kunststof kozijnen dienen in of identiek aan kleur Caparol 060-09 hoogglans te zijn uitgevoerd. De dakkapel moet ook aan de binnenkant door de vakman afgewerkt worden. De kleur aan de binnenkant van dakkapel en kozijnen moet volledig wit zijn. Wij willen de huidige zolderkamer, die nu volledig voorzien is van laminaatvloer, opsplitsen in twee slaapkamers. Er zal een scheidingswand moeten komen. Een van de twee ontstane kamers moet ongeveer 70cm verbreed worden aan de kant en ten koste van de CV- of wasruimte. In de andere kamer met de nieuwe dakkapel willen wij een radiator geplaatst hebben met radiatoraansluiting vanuit de vloer. Daarbij moeten de aan- en afvoer buizen naar en van de radiator aangelegd worden. Beide gecreëerde zolderslaapkamers moeten worden voorzien van elektriciteit inclusief lichtpunten en stopcontacten, laminaatvloeren en volledig afgewerkt met mooi stucwerk. De uitvoering zou tussen 18 december 2019 en eind januari 2020 kunnen plaatsvinden. Bij reactie graag een totaalprijs geven en voorbeelden van door u reeds gerealiseerde (met zink bekleedde) dakkapellen.

Partners

Partners van Casius