Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor een kamer voorzien van stucwerk:

Een kamer voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafond kan voorzien van schuurwerk, verwarming afhalen en opnieuw aansluiten, wastafel demonteren en afdoppen, geheel slopen, wanden pleisteren (glad) tex klaar. Het gaat ongeveer om 25 m2 aan wanden en het plafond is 10 m2.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een kamer voorzien van stucwerk uit heel Nederland:

Uitbouw badkamer bovenop bestaande keuken met plat dak

Wij willen een uitbouw realiseren op de 1e verdieping grenzend aan de badkamer. Bovenop de huidige keuken die een plat dak heeft. De afmetingen zijn ongeveer 2.6x2.2m. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een stijle schuin dak. Ramen aan voorzijde. De uitbouw zal zich bevinden aan de voorzijde. Graag wil ik het volgende zien: Mogelijkheid voor een casco of prefab aanbouw. Gebruikte materialen. Meerprijs dakkapel in de kamer ernaast. Meerprijs 'indien mogelijk' plaatsen douche warmte terug winning Meerprijs 'indien mogelijk' HR ketel. Regelt de aannemer de vergunningen? Meerprijs dak aanbouw voorbereiden voor dakterras. Duur verbouwing, eventueel bij meerprijzen vermelden hoe veel langer de verbouwing gaat duren. Wij hebben recent de woning gekocht en kunnen die per 1 oktober betreden. Het zal wel eerder mogelijk kunnen zijn voor de aannemer om de woning van binnen te bekijken.

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Cementdekvloer leggen woonkamer

In de woonkamer heb ik een nieuwe constructievloer storten. Hier komt isolatie op en vloerverwarming en daarna wil ik er een cementdekvloer op. Na drogen gaat een ander bedrijf de vloer egaliseren met Egaline en voorzien van een PVC-vloer. De dikte van de cementdekvloer bedraagt zo'n 5 cm. In een klein deel van de kamer loopt de vloer iets op, waardoor de vloer daar dunner zal worden (ca. 3-5 cm. Totale oppervlakte is 37m2. Ik hoor graag van u wat het zou kosten om op zeer korte termijn een cementdekvloer aan te brengen.

De keuken en woonkamer voorzien van nieuw stucwerk

We verbouwen de keuken: nieuwe (gips) wanden + verlaagd plafond en in de kamer wordt een houten Plafond koof (waar gordijn rails aan gemonteerd waren) weggehaald waardoor het gestucte plafond moet worden hersteld (geheel: 30m2 of gedeeltelijk: 10m2). Foto plafond koof woonkamer als voorbeeld bijgevoegd. Het betreft 20 m2 aan wanden en 55 m2 aan plafond die gestuct moeten worden.

Korte muurtjes opnieuw stucen

We hebben in de woonkamer 2 korte muurtjes van 10 en 15 m2. Die ik voorzien wil hebben van een dunne laag stucwerk omdat we de stopcontacten naar beneden hebben gebracht. Het stucwerk is goed te doen kamer is bijna leeg.

Opbouw garage samen met de buren realiseren

Wij willen boven op de garage en entree een opbouw plaatsen van 20 m2. Daarvoor moet de vloer boven de garage verlengt worden naar de entree (6 m2). Momenteel zit boven de garage een schuin dak met opslag, deze is al voorzien van een betonnen vloer. De entree moet nog beton krijgen. (zie rode markering in bijlage) We hebben nu een schuin dak, wij willen een plat dak op de opbouw hebben. Via Google maps street view is dit te zien. We hebben nu een lichtkoepel, deze komt te vervallen, maar in de opbouw zouden we er weer een willen. Het voorste deel van het dak zal waarschijnlijk wel schuin moeten blijven. Dit willen we samen met de buren laten uitvoeren. Vergunning moet nog aangevraagd worden, wie dit doet graag in overleg (kosten aanvragen graag wel op de offerte vermelden als het mogelijk is). Wij zijn de eerste in de buurt die een opbouw willen, dus we moeten kijken wat er mag vanuit de gemeente. De gevels moeten worden gemetseld. We willen een groot kozijn met 3 ramen erin voor de kamer boven de garage en bij de entree weer zo een raampartij. We willen of houten kozijnen, of kunststof. Wij willen een casco oplevering en de buren waarschijnlijk compleet. Buren willen vrijwel hetzelfde qua afmetingen, alleen wordt dit gespiegeld. Welk materiaal en hoeveel ramen enzovoort het wordt ligt uiteindelijk ook aan de gemeente.

Kamer geluiddicht laten maken

Graag wil ik een kamer laten voorzien van geluids isolatie. Geluidsdicht zal moeilijk worden gok ik. Het gaat met name over geluidsoverlast van de bovenburen in de woning van mijn Moeder. De kamer bevind zich in een appartementen complex en is grofweg 3mx3,5m met een raam voorzien van dubbel glas. Een "muur" is slechts een gipswand. De andere muren stellen ook niet heel veel voor. In het gebouw mag i.v.m. leidingwerk eigenlijk niet in de plafonds geboord worden. Graag ontvang ik een offerte voor een degelijke oplossing om de geluidsoverlast flink terug te brengen.

Dakopbouw achterzijde huis

Wij willen graag een extra kamer creëren met behulp van een dakopbouw. Deze graag helemaal afgewerkt. De dakopbouw moet komen op de achterzijde van ons platte dak van de keuken. De dakopbouw wordt dus gebouwd op de eerste etage. De gewenste oppervlakte van de dakopbouw is 18 m2. Graag ook voorzien van isolatie. Er is een vergunning nodig, maar daarvoor moeten we eerst een concreet plan aanleveren. Graag zouden we dus met een bouwkundige eerst een tekening maken.

Elektrische verwarming plaatsen

Wegens het geheel afsluiten van de blokverwarming wegens ouderdom installatie (1974) ben ik op zoek naar een electrisch alternatief. Het betreft hier een drie kamer maisionette appartement.Indeling:Tweede verdieping: Hal,toilet en kantoorruimte.Eerste verdieping:Woonkamer/keuken,badkamer en slaapkamer.Totaal vloeroppervlak 90 m². Werkzaamheden:Plaatsen en installeren van elektrische verwarming en/of een infrarood paneel,vervangen groepenkast welke is voorzien van 'slimme meter'.

Vloer leggen in nieuw appartement

Ik heb de plattegrond van de woning bijgevoegd. Ik zou graag het hele appartement van laminaat willen voorzien. Het gaat hierbij om 2 kamers van ongeveer het gaat hier om per kamer 11m2 en het tussenstuk van de keuken 3 m2 . Inclusief ondervloer mag de dikte niet hoger zijn dan 12mm.

Partners

Partners van Casius