Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwbouwwoning gestucte plafonds latex spuiten:

Nieuwbouwwoning gestucte plafonds latex spuiten

Ik zoek een schilder die een plafond van 70 m2 kan voorzien van latex spuitwerk. De ondergrond bestaat uit stucwerk.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwbouwwoning gestucte plafonds latex spuiten uit heel Nederland:

Wanden en plafond spuiten

Het gaat om het spuiten van de gestucte wanden en plafonds in onze nieuwbouwwoning. Het gaat om de begane grond en de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer 400 m2 verspreid over 2 verdiepingen.

Keukenmuur stuken

Wij krijgen 5 juni de sleutel van onze nieuwbouwwoning en willen graag een vocht- en vuilbestendige keukenwand. We zitten te denken aan beton ciré of een lichtgrijs gestucte wand met coating. Omdat we er laat zijn is er nog, maar weinig ruimte in de planning. Eventueel zou er vanaf 6 juni gewerkt kunnen worden, dit is wel afhankelijk van de duur van de klus en de minimale droogtijd. We zouden graag horen wat jullie adviseren en een indicatie van de kosten. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Keukenwand stucen met waterdichte coating

Wij willen in onze nieuwbouwwoning achter het aanrecht gestucte lichtgrijze wand met een coating geschikt voor keukens, dus waterdicht en afneembaar in een lichte grijstint. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Slaapkamer en overloop behangen met vliesbehang

Ik heb een 'nieuwbouwwoning' uit 2009 en wil de scheuren die in de loop van de tijd in de muren van mijn slaapkamer en op de overloop zijn ontstaan graag laten repareren/wegwerken met glasvliesbehang. Eerder heb ik dit in mijn woonkamer laten doen en ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik zoek iemand die secuur en netjes werkt. Iemand die niet alleen het behang aanbrengt, maar ook de scheuren professioneel wegwerkt (sommige zullen eerst geschuurd moeten worden denk ik). Het resultaat in mijn woonkamer is niet van een gestucte muur te onderscheiden. Het behang kan in overleg ook worden geleverd. Het betreft een totale oppervlakte van ongeveer 40 m², uitsparingen voor ramen (1 groot, 1 smal) en deuren (3 stuks) niet meegerekend. Ik ontvang graag uw offerte. Ik stel uw bezoek op prijs

Sausen of latex spuiten in een grote nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd in het project Houthaven-Pier 2 in Amsterdam. Indicatief is de oplevering gepland rond half december. De woning wordt met glad gestucte wanden opgeleverd. Wij willen er eerst vloeren in leggen en daarna 600 tot 700 m² wanden en plafonds laten afwerken met latex. We willen daarvoor een offerte ontvangen voor traditioneel sausen en ook voor latex spuitwerk.

Tuinschuttingen met gestucte look maken

Ik wil aan twee zijdes van de tuin schuttingen laten plaatsen. De schutting moet de look krijgen van gestucte muren (maar Platoflex vinden we te kostbaar). We denken meer aan een beton schutting die met buitenstuc wordt afgesmeerd. Het gaat om 1 zijde van 9 meter en 1 zijde van 7.5 meter (beide kanten afgewerkt). Het betreft een nieuwbouwwoning die wij naar verwachting per januari gaan betrekken.

Gestucte tuinmuur met fundering maken

Ik ben bezig met een nieuwbouwwoning te bouwen. Hierbij wil ik graag een tuinmuur laten metselen met een fundering en wit stuukwerk. De muur zal 20 meter lang moeten worden en 2 meter hoog.