Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, buitengevels woning + garage stucen, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, wanden en plafonds voorzien van stuc- en spuitwerk, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Eindhoven:

Stucen 145 m2 wanden en plafonds

We hebben een huis uit 1974 met op sommige muren granol. We willen graag de 3 gangen (BG, 1e, en 2e) en 2 slaapkamers (1e verdieping) laten stucen. Ik schat de wandoppervlaktes in totaal op 110 m2 en de plafonds in totaal op 35 m2. Graag alles in glad strak pleisterwerk en afspuiten met latex.

Bestaande woning stucen

De wanden en muren moeten overgespoten worden in het wit en 2 muren in het grijs. Het gaat om 115 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Stucen en isolatie

Onze voorwand heeft geen isolatie en geen spouwmuur. Daarom moeten we de voor- en zijgevel van buiten isoleren. Ik geef de voorkeur aan PIR-platen of isolerende folie. Totale oppervlakte is 53 m2 (exclusief ramen). Ik zal geen raam vervangen, maar de voordeur.

Waterschade herstellen en stucen

Door water schade vanuit de badkamer leiding zijn de de plafonds en muren van begane verdieping en eerste verdieping beschadigd. Ik wil graag deze beschadigingen herstellen De oppervlakte is 80 m2. Werkzaamheden: - Stucen - Drogen - Verven

Stucen van circa 36 m2 wanden op BG

Op de BG moet de woonkamer (gedeeltelijk), de keuken en de hal gestuct worden. Ik wil glad pleisterwerk. Het gaat om circa 36 m2.

Wanden nieuwbouwwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die alle wanden van een nieuwbouwwoning kan voorzien van stucwerk. Het betreft 135 m2 aan wanden. De ondergrond bestaat waarschijnlijk uit beton.

Wanden glad maken

Muren zijn nu voorzien van gespoten spachtelputz 3 mm en wij willen het graag glad afgewerkt hebben om het te kunnen behangen en/of texen.

Woonkamer stucen

De opdracht bestaat uit 1/2 deel gipsplaten afwerken en voor 1/2 deel over oude granol muren stucen. We willen al het voorwerk zoals vloeren afdekken en voorstrijk het liefst zelf doen. 45m2 in totaal

Het stucen en afspuiten met latex van wanden

Ik zoek een specialist die mijn wanden van een nieuwbouwappartement kan voorzien van stucwerk en kan afspuiten met latex. Het gaat om 125 m2.

Herstelwerk na waterschade aan plafond door lekkage

In de woonkamer is een waterschade aan het plafond ontstaan door een lekkage. Het lek is gevonden en verholpen. Nu moet wel het plafond hersteld worden. Het oppervlak is 20 m2. Gaat om een verzekeringskwestie.

Stucen muur van serre

Muur onder serre overkapping (deels open) bepleisteren. Zal gaan om ongeveer 5m2.

Nieuwbouw stucen

Beste Lezer, De vraag gaat om een eind 2020/begin Q1 2021 op te leveren nieuwbouw woning in sterksel. De vraag gaat uit over 215m2 behangklare muren die gestuced moeten worden. Daarnaast 32 m2 kale muren op de zolder die gestuced moeten worden. Plafons worden al voorzien van spuitwerk, maar wel interesse in kosten gladstucen. Gladstuc wens geldt ook voor de muren. Plafond is ongeveer 100 m2. wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Herstellen marmerpleister gang

In mijn jaren 30 woning is de onderste helft van de gang marmerpleister. Prachtig maar helaas met de nodige beschadigingen. Ik zoek een bedrijf om dit op te knappen. Het gaat om 15 m2.

Nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht waarvan de muren behangklaar worden opgeleverd en die wil ik graag laten stucen en in de latex hebben. Hetzelfde voor de plafonds maar deze worden kaal opgeleverd en hier moeten ook de v-naden dicht worden gezet.

Stucen woning eindhoven

Het laten afwerken met spachtelputz korrel van 205m2 aan wanden, daarnaast willen wij 115m2 aan plafonds aflaten werken met schuurwerkvlammen.

Plafond vervangen

Mijn plafond heeft waterschade gehad en moet vervangen worden. Huidige plafond moet eruit gesloopt worden er moet nieuwe plafond gemaakt worden. Het plafond moet opnieuw gestuct worden en opnieuw geschilderd worden. Het gaat om 5 m2. Wat gaat dit mij kosten?

Betonlook stucwerk badkamer

Graag wil ik de wanden van de inloop douche beton look (waterdicht). Ik heb het bad vervangen, boven het bad zitten tegels, eronder is vlak gestuct. Lange wand douche 177 cm, korte 80 cm, 247 hoog, het gaat om 5 m2 totaal.

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Spackspuiten plafonds

Wij hebben het dak van binnenuit geïsoleerd. Er zitten nu stucplaten van 60 tegenaan. De naden en schroefgaten zijn nog niet dichtgemaakt. Het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Het plafond loopt van deur hoogte naar ongeveer 4.20 'm hoog. Het gaat om ongeveer 80 m2, dit moet dus glad afgewerkt worden met pleisterwerk en vervolgens met latex afgespoten worden.

Het stucen van wanden in een pand

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een pand kan voorzien van stucwerk. Het gaat om maximaal 190 m2 met een max. werkhoogte van 266 cm. De ondergrond van de wanden bestaat uit spackspuitwerk. We hebben bij het opmeten van de de vierkante meter de ramen niet eruit gehaald. in de keuken is de zijn de maten van de muur van belang ivm al ingemeten keuken en stenen blad.

Wanden nieuwbouw Nuenen

Ik wil graag de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer stucen vanaf metselwerk

1 slaapkamer, 19m2, 1 deur en 1 raam aanwezig. oud stucwerk is verwijderd tot op het metselwerk. Moet dikke nieuwe laag op om oude laag te vervangen. wanden

Nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en wordt nog gebouwd (net begonnen). We willen graag weten wat het stucen van de woning kost. Het gaat om de wanden (380 m2) en het plafond (180 m2). Beiden willen we glad afgewerkt willen hebben en met latex. De wanden en het plafond worden behangklaar opgeleverd.

Appartement met behangklare wanden laten spackspuiten

Een appartement met behangklare wanden. Wil deze laten spackspuiten en 1 muur in een specifieke kleur en de rest gewoon wit. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)