Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Eindhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Eindhoven heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Eindhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Eindhoven of directe omgeving.

3286 klanten uit Eindhoven bevelen een bij Casius in Eindhoven aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Eindhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning, stucen woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Eindhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Eindhoven:

Nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht waarvan de muren behangklaar worden opgeleverd en die wil ik graag laten stucen en in de latex hebben. Hetzelfde voor de plafonds maar deze worden kaal opgeleverd en hier moeten ook de v-naden dicht worden gezet.

Stucen woning eindhoven

Het laten afwerken met spachtelputz korrel van 205m2 aan wanden, daarnaast willen wij 115m2 aan plafonds aflaten werken met schuurwerkvlammen.

Plafond vervangen

Mijn plafond heeft waterschade gehad en moet vervangen worden. Huidige plafond moet eruit gesloopt worden er moet nieuwe plafond gemaakt worden. Het plafond moet opnieuw gestuct worden en opnieuw geschilderd worden. Het gaat om 5 m2. Wat gaat dit mij kosten?

Betonlook stucwerk badkamer

Graag wil ik de wanden van de inloop douche beton look (waterdicht). Ik heb het bad vervangen, boven het bad zitten tegels, eronder is vlak gestuct. Lange wand douche 177 cm, korte 80 cm, 247 hoog, het gaat om 5 m2 totaal.

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Spackspuiten plafonds

Wij hebben het dak van binnenuit geïsoleerd. Er zitten nu stucplaten van 60 tegenaan. De naden en schroefgaten zijn nog niet dichtgemaakt. Het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Het plafond loopt van deur hoogte naar ongeveer 4.20 'm hoog. Het gaat om ongeveer 80 m2, dit moet dus glad afgewerkt worden met pleisterwerk en vervolgens met latex afgespoten worden.

Het stucen van wanden in een pand

Ik zoek een stukadoor die alle wanden in een pand kan voorzien van stucwerk. Het gaat om maximaal 190 m2 met een max. werkhoogte van 266 cm. De ondergrond van de wanden bestaat uit spackspuitwerk. We hebben bij het opmeten van de de vierkante meter de ramen niet eruit gehaald. in de keuken is de zijn de maten van de muur van belang ivm al ingemeten keuken en stenen blad.

Wanden nieuwbouw Nuenen

Ik wil graag de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Slaapkamer stucen vanaf metselwerk

1 slaapkamer, 19m2, 1 deur en 1 raam aanwezig. oud stucwerk is verwijderd tot op het metselwerk. Moet dikke nieuwe laag op om oude laag te vervangen. wanden

Nieuwbouwwoning stucen + latex afspuiten

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en wordt nog gebouwd (net begonnen). We willen graag weten wat het stucen van de woning kost. Het gaat om de wanden (380 m2) en het plafond (180 m2). Beiden willen we glad afgewerkt willen hebben en met latex. De wanden en het plafond worden behangklaar opgeleverd.

Appartement met behangklare wanden laten spackspuiten

Een appartement met behangklare wanden. Wil deze laten spackspuiten en 1 muur in een specifieke kleur en de rest gewoon wit. wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spuitwerk wanden woonkamer glad maken

Huis uit 2005. Gaat om de wanden van de woonkamer en keuken Ongeveer 55m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouw woning stucen

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht en ben geïnteresseerd in het glad maken van de wanden (210 m2) en het sausen met latex verf. Deze klus kan rond juni plaatsvinden

Buitenmuren van serre stucen

Ik wil graag de buitenmuren van een serre die in het verleden is opgebouwd met metselwerk laten stucen. Dit in verband met een aankomende aanbouw die in het voorjaar van 2020 wordt geplaatst. De oppervlakte is mij helaas nu niet bekend.

Buitenmuren van 150 m2 pleisteren

Bestaand huis uit 1967, met bakstenen metselwerk. Willen het een modernere look geven. het gaat om ongeveer 150 m2.

Plastering new house

In March of 2020 I will get my new house. I would like to apply some new stucco in the wall of the bedrooms and on the living room. The old material, I believe is also stucco, but is not smooth. I have some pictures that I can provide. You would like to have a budget for these works and a more or less time of conclusion. Please contact me if you need more information.

Nieuwbouwwoning wanden stucen

Ik wil de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen. Gaat om ca. 135 m2.

Nieuwbouwwoning stucen

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwbouwwoning (in eigen beheer) en willen graag glad pleisterwerk op alle wanden en plafonds. Het gaat om 280 m2 wanden en 130 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.

Nieuwbouwwoning stucen + latex schilderen

We have a new building to be delivered by 3rd quarter of 2020. The walls will be delivered ready for wallpaper, but not ready to be painted directly. We would like to have all the walls plastered + latex painted white (the grand floor is about 16 m2, the 1st floor 200 m) by you where the kitchen equipment, all floors laminaat and interior doors will already be installed by our constructor company. How flexible are you about determination of exact date? For now, we can only estimate the delivery date of our new building to be in quarter 3 of 2020.

Slaapkamermuren stucen

Mijn appartement is nu zo'n 12 jaar oud en toen hij werd opgeleverd zijn de muren (20 m2) van de slaapkamer behangklaar opgeleverd. Althans, dat was de bedoeling. Zij zijn naar mijn inziens in slechte staat opgeleverd. Ik heb zelf toen de muren met voorstrijk en daarna gewoon latex geschilderd om in een later stadium te laten stucen. Wat ik nu dus wil laten gebeuren. Horizontaal hebben vrijwel alle binnenmuren bovenaan scheurvorming door werking. De buiten/binnenmuur niet. Ik zou graag glad pleisterwerk willen in een zelfde kleur (of iets soortgelijks) die er nu op zit. Het plafond hoeft niet.

Stucwerk rondom nieuwe kozijnen

Na het plaatsen van 3 kozijnen (90 x 60 cm) in een blinde muur, zoeken we een vakman die de afwerking stucen kan verzorgen. Graag zien we in de offerte welke materialen worden voorzien (gipsplaten, hoekprofielen, of enkel opvullen met stuc), wat de prijs is incl. het stucen van de muur is waarin de ramen zitten (4,7 m x 2,5 m), wat de meerprijs is voor ook erbij het stucen van het plafond 32 m2.

Nieuwbouw appartement stucen

Eind oktober begin november verwacht ik de oplevering van mijn nieuwe huurappartement. Muren worden behangklaar opgeleverd. Ik weet niet of filmwerk nodig is maar alstublieft wel opnemen in offerte. Het gaat om 150 m2 dat ik graag gespoten wil hebben met latex en er zou glad pleisterwerk aangebracht moeten worden. Het is exclusief plafonds (reeds gespoten) en exclusief badkamer en toilet. Graag ontvang ik een offerte.

Stucwerk wanden

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan stucen. Het gaat om 200 m2.

Wanden van de keuken glad pleisteren

Wij hebben een huis gekocht en wij willen de keuken wanden laten stucen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 10 m2.