Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor nieuwe woning van gladde pleister voorzien:

Nieuwe woning van gladde pleister voorzien

Wanden Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe woning van gladde pleister voorzien uit heel Nederland:

Afwerking in de nieuwbouwwoning

Hallo, we zouden graag ons nieuwbouw woning willen voorzien met een gladde afwerking (Film) waarna eventueel met latex spuiten in kleur. Wanden: 170 m2. Huidige ondergrond: Behangklaar. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 45 m2. Huidige ondergrond: Spackspuitwerk. Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex. Graag een offerte voor bovenstaande inclusief en exclusief spuiten met latex. De oplevering staat gepland in januari 2018.

Verlaagde plafonds aanbrengen

Nieuwbouw woning, verlaagd plafond over de gehele begane grond. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m2. Mooie nette gladde afwerking gewenst. Trimless inbouwspots moeten tevens geïnstalleerd worden (wij verzorgen de spots).

Muren van nieuwbouw woning stuken

Ik krijg per 13 november sleutel van mijn nieuwbouwwoning en heb 0,0 ervaring met muren. Ik ben wat website\'s en forums aan het aflezen over wat is nou handig ? Stucen ? Spuiten in allerlei soorten ? Hoe zit het met scheuren in een nieuwbouw ? Wat is het beste ? Voor mij allemaal ruis en hoop hiermee helderheid te krijgen en voornamelijk; Wat kost het? Ik zie op internet dat bij nieuwbouw Stucen vaak goedkoper is en gladde muren trekken toch wel mijn voorkeur! Volgens woningbouw ( betreft een huurwoning ) word de woning behangklaar afgeleverd! Wanden Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Bestaande woning glad pleisteren

We hebben een nieuwe keuken ontvangen, na drie maanden gewacht te hebben ( de keukenfabriek ging failliet) en vinden de tegels niet passen bij de nieuwe keuken en onderzoeken of een gladde gestuukte wand een optie is. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Gaasweefselbehang plakken en sauswerk

Ik wil graag 175 m2 glasweefselbehang laten plakken verdeeld over 4 vertrekken en weerskanten van een trapopgangen. De ondergrond is nu deels behang en deels gladde muren. Het behang verwijderen we zelf. Alle wanden met muurverf sauzen, inclusief 90 m2 plafond. Het plafond is gestuct., in het plafond zitten wat gaatjes die gedicht moeten worden. De sleutel van de woning krijgen we 15 november.

Houten terras vervangen

Ons houten terras van 3.60 meter x 7.30 meter is deels verrot en moet vervangen worden door een niet gladde composiet variant. De ondergrond is vlak en het terras is ongeveer 30 cm verhoogd. De oude planken en liggers moeten vervangen worden. De woning ligt in Giethoorn, ongeveer 150 meter van de parkeerplaats.

Stucen nieuwe woning

Wij willen een nieuwe woning kopen en willen hiervoor graag een kosteninschatting voor stucwerk. Huidige stucwerk bestaat uit granol en sierpleister, wij willen gladde muren. Wanden Vierkante meter: 125 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Velux dakraam plaatsen

Merk en nummerr: GGL CK04 van 55 x 98 cm. Dakraam moet aan de voorkant van de woning komen. Parkeren kan kosteloos direct voor de deur. Pannendak loopt door over de gevel van de eerste verdieping. Zijn gladde zwarte pannen. Aftimmeren aan de binnenzijde. En de woning is in 2016 gebouwd. Plaatsen op een woensdag zo snel mogelijk geniet de voorkeur. Graag de offerte met all in prijzen inclusief garanties.

Kleine verwarmingen plaatsen

Aan de achterkant willen we graag 2 kleine verwarmingen laten plaatsen. Naast openslaande deuren, voor de kamerhoge ramen naast de deuren. Lage radiatoren, mogelijk een met een gladde voorzijde. Het is een jaren '30 woning. Dat wij het huis kochten, zaten er gaten van verwarmingsbuizen in de vloer. Nu weten we niet of er onder de vloer nog leidingen lopen.

Stucen van de woonkamer

Het betreft een oude woning waar een nieuw plafond in gezet is. De wanden hebben een erg gladde oneffen ondergrond. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius