Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Bosschenhoofd te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Bosschenhoofd heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Bosschenhoofd u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Bosschenhoofd of directe omgeving.

17 klanten uit Bosschenhoofd bevelen een bij Casius in Bosschenhoofd aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Bosschenhoofd bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, buitengevels voorzien van stucwerk, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen en latex spuiten, slaapkamers stucen, wanden en plafond stucen van bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Bosschenhoofd staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Bosschenhoofd:

Nieuw stucwerk

Wij hebben in de toilet, hal en trappen gat nieuw stucwerk aan laten brengen wat met latex gespoten moet worden. Graag in de kleur wit. Bevindt zich op de begane grond en eerste verdieping. Wanden Vierkante meter: 30 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Stucen + spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 10 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Stucen + spuitwerk latex

Badkamer glad stuken

Badkamer in wording er komt een inloopdouche en een los bad en gaat met speciale verf waterdicht gemaakt worden daarom alleen glad gestuct. Wanden: 15 m2

Herstellen lekkage plafond badkamer

Lekkage in badkamer gehad, hierdoor moet het plafond opnieuw gestuct worden. Het gaat om 10 m2.

Nieuwbouwwoning stucen

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucken van de hal

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment is onze woning in aanbouw. De verwachte opleverdatum is eind maart. De wanden en plafonds dienen gestuct en met latex gespoten te worden. Het aantal m² is berekend met inbegrip van ramen en duren. Het te stucen oppervlak zal dus minder zijn. Op de begane grond is het binnenblad opgemetseld met Porustuc stenen en de binnenmuren met Ytong blokken. Op de 1e verdieping zijn de wanden van Porustuc steen. De oppervlakte van de wanden is 315 m² en van de betonnen plafonds 140 m². Ik kan een bouwtekening sturen met alle maten. Ik ontvang daarna graag uw offerte.

Nieuwbouwwoning glad laten stucen

Wanden: 250 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muren, schouw en plafond strak stuken

Stucwerk op de muren en eventueel plafond van de kamer, en daarbij een schouw strak zetten. In een moderne look. De wanden en het plafond zijn samen ongeveer 120 m2. Glad pleisterwerk of granol. Kunt u voor

Scheur van spachtelputz repareren

Ik wil graag een verticale scheur in de spachtelputz muur laten repareren. Het gaat om een scheur van ongeveer 1.5 meter.

Wand- en plafondafwerking aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitenmuur overpleisteren

Buitenmuur op enkele plaatsen herstellen en geheel opnieuw pleisteren/overpleisteren. buitenwerk Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk Vloeren afplakken Vierkante meter: 20 m2

spackspuiten

het gaat om 48 m2 meter spackwerk van schuinewanden en dakkapellen die worden met gipsplaten bekleed en die noeten worden spackwerk gedaan worden

Over ongeveer 1,5 jr (als de bouw op ...

Over ongeveer 1,5 jr (als de bouw op tijd start en tijdig af is) moeten de binnen muren van ons nieuwbouwhuis (glad) gestuct gaan worden, het gaat om ongeveer 310m2. Wij willen graag een indicatie van de kosten (voor de financiering).