Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor tussenwoning buiten stucwerk:

Tussenwoning buiten stucwerk

Mijn tussenwoning moet voorzien worden van stucwerk over oud metselwerk. Die zal ongeveer 10 m2 zijn.
Onze klant uit Beugen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwoning buiten stucwerk uit heel Nederland:

Plat (beton)dak isoleren en met bitumen bedekken

Wij hebben een drive-in tussenwoning (1966) met een plat betonnen dak van 5,00 meter breed x 10,00 meter lang (huis is drie woonlagen hoog). Momenteel ligt er bitumen op. We willen het dak van buiten-af laten isoleren en weer met nieuwe bitumen bedekken. Er staat 1 split-unit op het dak.

Sauzen/Latexen 150 m2 (binnen/buiten)

Tussenwoning begane grond alle muren en plafond wit sauzen/latexen. Ook de trap opnieuw wit schilderen. De begane grond buitenzijde voorgevel opnieuw wit schilderen. De verf schaffen wij graag in overleg en op advies van de vakman aan. Totale te behandelen oppervlakte circa 140 a 150 m2.

Voorbereidende bouwwerkzaamheden (tbv een serre)

Er wordt door een serre-leverancier een serre geplaatst van 5,00 meter x 3,50 meter aan de achterzijde van onze tussenwoning. Hiervoor moeten er echter verschillende werkzaamheden van te voren door een aannemer worden uitgevoerd; Terrastegels verwijderen en afvoeren, Grondboren voor fundering( vermoedelijk zijn schroefpalen afdoende net zoals bij andere buren), Storten betonnen ondervloer, Aanbrengen vloerverwarming, Metselen van 2 spouw-zij-muurtjes (1 van circa 3 meter breed en 1 van circa 4 meter breed) (Die van 4 meter breed gaat dus dieper de tuin in en bovenin dit muurtje willen wij een soort (buiten)raam voor extra zon-doorval vanaf de tuin van de buren want dit raam komt hoog bovenin de tuinmuur. Tevens verleggen van regenwaterpijp en het aanleggen van een buitenkraan (in het nieuwe zijmuurtje van 4 meter breed).

Een dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een specialist die een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren op mijn tussenwoning. Dit moet ongeveer 450 cm breed zijn en bij voorkeur van buiten met kunststof bekleed.

Isoleren plat dak en dakkapel + groendak

Het gaat om een (koop)tussenwoning met plm 25 m2 platdak (middengedeelte) op het huis en plm 3 m2 plat dak op de dakkapel. Over de breedte van de voorkant en achterkant is het dak afgeschuind met dakpannen (achterkant minus de dakkapel). Bouwjaar huis is 1978 en dakkapel is geplaatst vóór 2005 (jaartal onbekend, maar raamkozijn bestaat uit kunststof en HR++ glas). Graag zou ik het platte dak laten isoleren, dit kan alleen vanaf buiten gebeuren, omdat de binnenzijde dusdanig is afgewerkt dat er niet bij de dakplaten gekomen kan worden. Ik zou er graag ook een groendak op laten plaatsen, vanwege de zonnepanelen die ik ga laten plaatsen. Over de situatie en het beste te gebruiken isolatiemateriaal zou ik graag advies willen ontvangen. Ik woon in een spikkelwijk, de 2 huizen naast mij zijn huurwoningen.

Op tussenwoning dubbele nokverhoging met dakkapel

Ik wil een dubbele nokverhoging op tussenwoning, ongeveer 5 meter breed, diepte nieuwe nok ongeveer 6 meter. Gaat om nu nog rommelzolder, dus ook plaatsen vaste open trap en verstevigen vloer indien mogelijk. Voorzijde graag dakkapel effect traditioneel met schuine kap, achterzijde liefst plat dak (dis vierkant blok) en zoveel mogelijk raampartijen in verband met uitzicht. Bestand bijlage betreft idee achterzijde. Het wordt een slaapkamer en een badkamer met bad. Graag casco oplevering. Vloer is van hout, dit moet verstevigd worden. Voorzijde worden dakpannen, achterzijde wordt een stuk met plat dak. Afwerking buiten wil ik rabbat delen, iets dat een natuurlijke uitstraling heeft. Achterzijde wil ik veel ramen. Paar huizen verderop hebben ze ook een nokverhoging, dus ik verwacht dat ik toestemming zal krijgen. Ik denk aan een houtskelet bouw.

Al het buiten schilderwerk huis

In het kader van onderhoud, wil ik mijn huis buiten vakkundig laten schilderen. Het gaat om een tussenwoning. Schilderen dus aan de voor- en achterkant. Verven moet in specifieke vooraf bepaalde kleur, oneffenheden hout herstellen, schuren, grondverf, verven, lakken in hoogglans (2 lagen). Het gaat om kozijnen en deuren. Aan de voorzijde gaat het om 4 kozijnen, aan de achterkant is de situatie iets anders, daar is een openslaande deur met een houtenkozijn eromheen waarboven 3 ramen zitten en aan de zijkanten vrij ouderwetse stijl. Daarnaast de voor- en de achterdeur schilderen. Offertes graag duidelijk gespecificeerd. Vaste prijs en totale tijd nodig voor klus. Voor meer info graag contact opnemen.

Buiten schilderwerk

Buitenschilder werk tussenwoning (kozijnen, deur en boeidelen). Foto voorgevel en achtergevel zijn bijgevoegd.

Uitbouw/ serre achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw/overkapping/serre realiseren aan de achterzijde van onze woning. We hebben 3 opties, afhankelijk van de kosten en mooiste optie: 1) uitbouw: 2,50 m diep x 6,30 m breed (BINNEN ERBIJ). Voorzijde voorzien van dubbel tuindeuren, of harmonicadeur 2) uitbouw: totaal afdak 3,00 m x 6,30 m breed, waarvan DEEL BINNEN erbij betrokken moet worden. Afmeting 3,00 m diep x 3,00 m breed. En DEEL BUITEN, 3,00 m diep x 3,30 m breed. (zie foto). Deel binnen voorzien van voorzijde harmonicadeur, en zijkant schuifpui/wand. 3) overkapping/serre 3,00 m diep x 6,30 m breed (GEHEEL BUITEN) En graag een prijs voor een erker: Erker voorzijde: 1,00 m diep x 4,00 m breed. Heeft u meer informatie nodig dan hoor ik dat graag. Voor een uitbouw van 2,50 m is geen vergunning nodig, daarna als het goed is wel, maar dat weet ik niet zeker. Als deze toch nodig blijkt te zijn kan ik de vergunning aanvragen. Graag zoveel mogelijk glas, graag kunststof kozijnen. Aan de zijkanten wel graag een muur. Wat voor dak ligt een beetje aan de prijs. Ik zit er aan te denken dat de ramen van de voorkant even breed zijn als de ramen van het dak. Als het stukje van binnen erbij komt is denk ik een fundering nodig. De vloer hoeft niet gelegd te worden en het stucwerk kunnen wij zelf, dus een redelijk casco oplevering. Wel graag elektra en leidingwerk.

Buiten schilderwerk tussenwoning schilderen

I would like to request a quote for painting all the windows of my house. The measurments I don't know yet, I don't live there yet. 7 windows need to be painted. As well as the wood of the dormer, and under the roof (on the exterior of the house), I think 4 meters, but I'm not sure. Basically all the wooden material that need painting in the exterior of the house. Attached are picture for reference. Would it be possible to do it by March? or is it better to wait until summer?