Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Brabant.

784 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Brabant:

zondag 29 maart 2020

Nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht waarvan de muren behangklaar worden opgeleverd en die wil ik graag laten stucen en in de latex hebben. Hetzelfde voor de plafonds maar deze worden kaal opgeleverd en hier moeten ook de v-naden dicht worden gezet.
dinsdag 24 maart 2020

Plafond schuren

Het gaat om het plafond, gaatje restaureren en alles even opnieuw schuren, het is al een schuur plafond 30 m2, graag schuren van plafond (vlammen)
zondag 22 maart 2020

Granollen van een muur met kleur

Het granollen met een kleurtje van één rechte muur van 7.00 m.lang en 1.65 m hoog.
zaterdag 21 maart 2020

nieuwbouw wanden stucen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn wanden kan afwerken met glad pleisterwerk, het gaat om ongeveer 90 m2
donderdag 19 maart 2020

Buitengevel stucen en spachtelen

Ik wil de buitengevel laten spachtelen. Het is een gemetselde buitenmuur, en het gaat om 35 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 maart 2020

Buitenmuren van stal stucen

Stal gebouwd met betonblokjes moet van buiten glad gestuct worden. Stucwerk moet watervast zijn (UP310). Het gaat om ongeveer 100 m2. Ergens eind april wil ik ongeveer beginnen.
dinsdag 17 maart 2020

Muur stucen met granol

Ik wil graag grof stucwerk of granol voor één rechte muur van 7 meter bij ongeveer 2,65 meter. Er zit nu verf met korrels op de muur.
zondag 15 maart 2020

Latex spuiten van wanden

Stukadoor is klaar. Wij willen weten wat het kost om de muren te laten spuiten ipv zelf verven. De wanden zijn 120 m2.
zaterdag 14 maart 2020

Deel van voorgevel moet opnieuw gestuct worden (sierpleister)

mijn voorgevel van vrijstaande woning (bouwjaar 1965) heeft over de breedte van de woning 2 banden van ongeveer 0,5 meter hoogte met sierpleister bezet.Graag deze verwijderen (optie is mogelijk zelf doen) en opnieuw bezetten.
maandag 9 maart 2020

Buitenkant woning & tuin

Wij hebben een jaren 60 woning, waarvan we de buitenkant graag willen laten stucen (strakke afwerking). Ook de tuinomheining (metselwerk) nemen we graag mee. Kan in etappes (dan liefst benedenverdieping achterkant & tuin eerst). Dit gedeelte is ongeveer 36m2, en een stukje van nog ongeveer 10m2. In totaal dus tussen de 40 en 50m2.
zondag 8 maart 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Het betreft een nieuwbouwwoning. Gewenst is het glad stucen van muren + plafonds. Muren worden behangklaar opgeleverd en de plafonds als onafgewerkte betonnen kanaalplaten. Het gaat om begane grond en 1e verdieping. 2 toiletten, 1 badkamer (alleen plafond) en 3 slaapkamers. Totaal muren ca 220 m2 en plafonds circa 100 m2. Start voor of na de bouwvak. Hoe lang bent u in totaal bezig vanaf start? Groet, Koen Lunenburg
woensdag 4 maart 2020

Badkamer opfrissen

Het gaat om een badkamer die nu metsel wanden hebben. Deze wil ik afwerken met een soort van betonlook of leemstuc. Het gaat om ongeveer 25m2.
maandag 2 maart 2020

Muren spackspuiten en plafond spuiten met latex

Ik wil graag mijn muren laten spackspuiten (285 m2), en mijn plafond laten spuiten met latex (145 m2). Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 27 februari 2020

Water in the basement

The water appeared on the floor of our basement. We drained six full buckets of water yesterday. Today the water appeared again. We would like to identify the exact root cause of this problem and fix it if possible. The basement is 2 x 2 meter.
maandag 24 februari 2020

plafond en muur texen

30 vierkante meter aan plafond texen en 1 muur van 6 vierkante meter texen plus behandelen krimpscheuren.
dinsdag 18 februari 2020

Muren spuiten

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn zolder en trapgat kan afwerken met latex spuitwerk
dinsdag 18 februari 2020

Stucen woning eindhoven

Het laten afwerken met spachtelputz korrel van 205m2 aan wanden, daarnaast willen wij 115m2 aan plafonds aflaten werken met schuurwerkvlammen.
maandag 17 februari 2020

Waterschade herstellen

Wij hebben waterschade in 2 ruimtes het gaat om de plafonds. Betreft totaal 18 m2. Indien mogelijk ook oude gipsplaten vervangen voor nieuwe. We willen dit graag af laten werken met glad pleisterwerk.
donderdag 13 februari 2020

Een kamer voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafond kan voorzien van schuurwerk, verwarming afhalen en opnieuw aansluiten, wastafel demonteren en afdoppen, geheel slopen, wanden pleisteren (glad) tex klaar. Het gaat ongeveer om 25 m2 aan wanden en het plafond is 10 m2.
donderdag 13 februari 2020

Betonlook stucen badkamer

Badkamer stucen afgewerkt met betonlook muren wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
dinsdag 11 februari 2020

Plafond spackspuiten en wanden glad stucen

Ik wil de wanden opnieuw laten stucen en afwerken met latexspuitwerk. Het plafond moet opnieuw bewerkt worden met spackspuitwerk. De wanden zijn 55 m2 en het plafond 35 m2.
zaterdag 8 februari 2020

Binnenzijde zwembad stucen

Graag ontvang ik een offerte voor het stucen van de binnen muren van een buirenzwembad (8m x 4 m ×1,5 m )
donderdag 6 februari 2020

Stucwerk reparatie oud huis

Plafonds op riet vertoont scheurvorming. 2 slaapkamers en hal 1ste VD. Aanbrengen stucgaas en overstucen/finish. 2 muren slaapkamer en trapopgang afsteken ivm loszittend stucwerk, nieuw vorstrijk en afstucen sausklaar. Pand nalopen op kleine oneffenheden dmv plaatselijk schuren en bijvullen/bijwerken. Het gaat om ongeveer 25m2 aan plafonds en 25m2 aan wanden.
woensdag 5 februari 2020

Muur metselen

Wij hebben graag een offerte willen voor het metselen van een muur die als afscheiding van de tuin zal dienen. Dit zal een hoogte van 1.80m, waarbij de langste zijde ca. 24.5m zou zijn en de korte zijde ca. 7.30m. Er zit dus een hoek in. Fundering is niet aanwezig. Inclusief materiaal graag.
woensdag 5 februari 2020

Wanden nieuwbouw latex spuiten

Graag zou ik mijn wanden willen af laten werken met latex spuitwerk. Het gaat om 70 m2.