Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Brabant.

791 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Brabant:

vrijdag 10 juli 2020

Stucen 145 m2 wanden en plafonds

We hebben een huis uit 1974 met op sommige muren granol. We willen graag de 3 gangen (BG, 1e, en 2e) en 2 slaapkamers (1e verdieping) laten stucen. Ik schat de wandoppervlaktes in totaal op 110 m2 en de plafonds in totaal op 35 m2. Graag alles in glad strak pleisterwerk en afspuiten met latex.
donderdag 9 juli 2020

Buitenmuur metselen van uitbouw

Ik zou graag de buitenmuur van een uitbouw willen laten opmetselen inclusief voegen. Er komen spouwhaken, isolatie, uitsparing deur en een raamkozijn. Het metsel- en voegwerk gaat om ongeveer 6 a 7 m2.
dinsdag 7 juli 2020

De wanden van garage kalkzandstenen

Ik zoek een specialist voor het kalkzandstenen van mijn buitengevel. Het betreft ongeveer 100 m2 met 240 cm als maximale werkhoogte.
dinsdag 7 juli 2020

Schouw stuken

Ik zou graag onze schouw willen laten stuken. Het stucwerk zal aangebracht moeten worden over een deel oud stucwerk en over het nieuwe deel wat dan bestaat uit gibo blokken. Het gaat om ongeveer 5 m2 en ik wil graag glad pleisterwerk.
maandag 6 juli 2020

Buitenmuur voorzien van stucwerk

Ik zoek een specialist die mijn buitenmuur kan voorzien van stucwerk om de wand (kalkzandsteen) waterdicht te maken. Het betreft ongeveer 30 m2 met 280 cm max werkhoogte.
vrijdag 3 juli 2020

Trappen gat opnieuw stucen

1 x een trappen gat en 1x een kast onder het trappengat opnieuw stucen wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)
vrijdag 3 juli 2020

Wanden en plafonds stucen nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouwwoning uit 2011 in uitstekende staat van onderhoud. Wanden schoon beton, Plafond als nieuwbouwplafond.
woensdag 1 juli 2020

Buitenstuc herstellen voor- en zijgevel en tuinmuur afsmeren

Stucwerk onderrand voorgevel en gedeelte zijgevel laat gedeeltelijk los en is aan vervanging toe. Zijn samen 4 gedeeltes van samen in totaal circa 10 meter breed bij 60 cm hoog. Ook nog een tuinmuur (1,50 meter hoog x 3,50 meter lang) opgebouwd uit betontegels graag afstucen. Woning dateert van rond 1890 (voormalige boerderij gesplitst in 3 woningen).
zondag 28 juni 2020

Waterschade muur en plafond herstellen

Ik heb na de hevige regenbuien veel waterschade aan de voorkant van mijn appartement ( 9 jaar oud). Schade zit aan de muren en het plafond, ook het plafond in de keuken is aangetast. Ik wil het graag laten herstellen door het te laten stucen, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 27 juni 2020

275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten

Graag zou ik mijn zojuist aangekochte flat glad willen laten stukadoren Glad pleisterwerk over het oude jaren 70 granol
woensdag 24 juni 2020

Stucen van 160m2

Ik ben opzoek naar een stucadoor voor 160m2 aan wanden die ik glad wil hebben afgewerkt.
maandag 22 juni 2020

Terrasmuurtje stucen

het muurtje rondom ons terras is wat versleten. het muurtje is 20cm breed 30cm hoog en 22 meter lang. we willen alleen de bovenkant en voorkant gedaan hebben ( de achterkant dus niet) buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk
maandag 22 juni 2020

Stucen tuinmuren

Ik wil in de tuin een aantal muren laten stucen. Cement/beton look met vegen. De tuinmuren zijn bij elkaar 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 21 juni 2020

Bestaande woning stucen

De wanden en muren moeten overgespoten worden in het wit en 2 muren in het grijs. Het gaat om 115 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 21 juni 2020

Stucen en isolatie

Onze voorwand heeft geen isolatie en geen spouwmuur. Daarom moeten we de voor- en zijgevel van buiten isoleren. Ik geef de voorkeur aan PIR-platen of isolerende folie. Totale oppervlakte is 53 m2 (exclusief ramen). Ik zal geen raam vervangen, maar de voordeur.
zaterdag 20 juni 2020

Wanden stuken

Wij willen graag een paar wanden laten stuken in ons huis. We willen graag schuurwerk als afwerking. Het gaat om ongeveer 40 m2 in totaal.
vrijdag 19 juni 2020

Stucen buitengevel

Wij hebben een oud dijkhuis gekocht van 1908 en willen de buitenkant op laten knappen. Totaal 160 m2. Oude laag verwijderen, en nieuwe lagen aanbrengen.
donderdag 18 juni 2020

Waterschade herstellen en stucen

Door water schade vanuit de badkamer leiding zijn de de plafonds en muren van begane verdieping en eerste verdieping beschadigd. Ik wil graag deze beschadigingen herstellen De oppervlakte is 80 m2. Werkzaamheden: - Stucen - Drogen - Verven
maandag 15 juni 2020

Nieuwbouwwoning stuken

Ik zou graag de wanden in mijn nieuwbouwwoning willen laten stuken. Enkel wc, badkamer en zolder hoeft niet. De huidige ondergrond is beton, en ik zou graag glad pleisterwerk willen. Het gaat om een oppervlakte van 175 m2.
vrijdag 12 juni 2020

buitengevel spachtelputzen/crepi

Het gaat om een achtergevel van een appartement (1e en 2e verdieping) met een rechte achtergevel met veel raamwerk. Circa 55 m2 wandoppervlakte. graag spachtelputz/crepi. Momenteel gedeeltelijk bekleed met kunststof schroten die ik zelf weghaal.
donderdag 11 juni 2020

Badkamer bestaande bouw

Graag willen we in de badkamer die gerenoveerd gaat worden Betoncire (in een kleur) aanbrengen. zowel op de wanden als op de vloer.
dinsdag 9 juni 2020

Nieuwbouwwoning laten stuken (filmlaag) en texspuiten

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een nette afwerking van de wanden en plafonds. Op de begane grond (90m2) moeten de wanden en plafonds worden afgewerkt met een dunne filmlaag en vervolgens in kleur worden gespoten. Daarnaast willen we bij het keukenblad een afwasbare coating aangebracht hebben. Op de eerste verdieping (85m2) hoeven alleen de muren gedaan te worden. Op de zolder willen wij de bruine platen over laten spuiten in het wit. Onze woning wordt rond oktober opgeleverd.
maandag 8 juni 2020

Stucen van circa 36 m2 wanden op BG

Op de BG moet de woonkamer (gedeeltelijk), de keuken en de hal gestuct worden. Ik wil glad pleisterwerk. Het gaat om circa 36 m2.
maandag 8 juni 2020

Tuinmuur stucen

Ik wil een tuinmuur van 20 m2 laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
zaterdag 6 juni 2020

Nieuwbouw woning stucen

Wij zijn aan het oriënteren wat het kost om de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning te laten stucen en verven. Is het mogelijk om een offerte te maken inclusief verven en exclusief verven? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius