Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Noord-Brabant.

776 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister, gevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, behangklare muren glad stucen en wit spuiten, nieuwbouw wanden en plafond stucen, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen, nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten, zijgevel isolatie en afwerking, nieuwbouwwoning stucen en afspuiten met latex, nieuwbouwwoning stucwerk wanden en plafond, renovatie gevelstucwerk, gVS 3 Souterrain waterdicht stucen, nieuwbouw woning stucen en verven, nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Noord-Brabant:

woensdag 13 november 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwbouwwoning (in eigen beheer) en willen graag glad pleisterwerk op alle wanden en plafonds. Het gaat om 280 m2 wanden en 130 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 11 november 2019

Slaapkamer stucen

Slaapkamer stucen, zodat de wand weer egaal is en gesaust kan worden. Er zit nu een redelijk fijne granol op de wand. Het totaal is ongeveer 30 m2. Vanwege een onverwachte verhuizing binnen 2 weken uit te voeren.
maandag 11 november 2019

Badkamer stucen, inloopdouche vergroten, badmeubel verwerken met beton circe

Goedemiddag, Graag zou ik een offerte willen opvragen voor het volgende: We hebben reeds een appartement gekocht, waar wij graag de badkamer van willen verbouwen/renoveren. Ik heb op internet het een en ander opgezocht en kwam op het idee dat we de badkamer graag willen laten stucen. Van Beton Circe bijvoorbeeld las ik dat dit een goede optie is. De badkamer is 2,93 m x 2,49 m en 2,95 m hoog. We willen graag het bad verwijderen, een ietwat grotere inloop douche maken (dus het huidige muurtje doortrekken, afmetingen weten wij nog niet) en het badmeubel/kastjes ‘vast’ verwerken met ook de beton circe. Ik heb eventueel foto's van de huidige badkamer en voorbeeld foto's van wat we voor ogen hebben. Het bad voeren wij zelf af. Graag zouden wij een prijsindicatie hiervoor ontvangen en de mogelijke ‘ levertijd’ , beschikbaarheid om dit project te gaan doen. We krijgen de sleutel 25 november, dus dan zouden eventuele exacte metingen etc. gedaan kunnen worden. Ik hoor het graag.
maandag 11 november 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden (50 m2) van mijn nieuwbouwwoning laten stucen en ik ben benieuwd wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 11 november 2019

Bestaande woning netjes maken

Wij hebben een huis gekocht uit de jaren '60 en gaan deze vanaf 2 januari verbouwen. We zouden graag de plafonds weet netjes laten maken, omdat hier we hier een aantal ornamenten vanaf zullen halen. Enkele muren verplaatsen we en ook deze zouden we graag netjes zien. Het gaat om 35 m2 wanden en 80 m2 plafond.
maandag 11 november 2019

Woning stucen

We hebben huis gekocht die moet gestuct worden. Het gaat om 125 m2 wanden en 105 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 8 november 2019

Betonrot aanpakken

Het plat dak van de keuken loopt ongeveer 25 cm door voorbij de muur. Onder deze rand is betonrot geconstateerd, bij het verwijderen van wat losse stukken beton blijkt dat ten minste 2 van de 3 randen betonrot te vinden is over nagenoeg de hele lengte (per lengte +/- 3 meter bij 30 cm) Graag laten we dit herstellen.
donderdag 7 november 2019

Bedrijfshal wande glad stucen

Ik wil de wanden van kalkzandsteen blokken in een bedrijfshal stucen met glad pleisterwerk. Het gaat om ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 4 november 2019

Nieuwbouw stucen

Graag zou ik een prijs ontvangen voor strak/glad stucen van plafond (incl wegwerken gleuven) en wanden in woonkamer/keuken. Daarnaast graag offerte voor het gladstucen van plafonds in badkamer en toilet en de wanden in Toilet en badkamer met waterbestendige stuc/betoncire. Het gaat om totaal 50 m2 wanden en 35 m2 plafond.
maandag 4 november 2019

Badkamer strak zetten voor tegelwerk

Wij hebben een badkamer waarvan de muren strak gezet moeten worden voor tegelwerk, de cementlaag gaat er vanaf. Het gaat om 25 m2.
vrijdag 1 november 2019

Schuurwerk badkamer

De muur van de badkamer is ontdaan van oude verflagen, maar her en der is een laagje kalk ermee afgekomen. Ik wil dit graag opnieuw laten stucen, maar omdat het een heeel dun laagje is, is het niet echt stucen maar schuurwerk. Het zijn ongeveer; 1 rechte muur 2,5x1,50, 1 rechte muur 2 x 1m en 1 muur met een paar hoeken 2,5x 1,50
zondag 27 oktober 2019

Nieuwbouw woning stucen en verven

Wij krijgen een nieuwbouwwoning waarvan de wanden behangklaar worden opgeleverd en het plafond zijn systeemplaten. Wij willen 100 m2 aan wanden laten glad pleisteren en afspuiten met latex en 100 m2 aan plafonds laten afspuiten nadat deze gepleisterd zijn.
vrijdag 25 oktober 2019

Woonkamer/keuken plafond spacken & latexspuiten

Graag laat ik mijn plafond opnieuw gladstrijken en latexspuiten en graag ook een klein gedeelte van de keukenmuur latexspuiten. Het gaat om: - 27 m2 bestaand plafond gladwerken / spacken. - 49 m2 (totale plafond) op bestaand + nieuw gipsplaten plafond latex spuiten op plafond met granol structuuruit jaren '90. - 3 m2 spuitwerk op muur (gipswand) keuken aanbrengen. Een keukenwand 3 m2 spuitwerk dat keukenwand. Geheel dezelfde structuur spuiten
vrijdag 25 oktober 2019

Wanden van een hal stukadoren

Wij willen onze hal laten stucen, de wanden bestaan nu uit grove betonklinkers die geschilderd zijn. Het is circa 45 m2 waarvan de hoogte 2.50 meter lang zijn. Dit willen wij glad pleisterwerk laten afwerken.
donderdag 24 oktober 2019

Gevel stucen

De spachtelputz op onze gevel moet vernieuwd worden. Het is 20 jaar geleden gedaan en laat los op sommige plekken. Isolatie zit er al op. De oppervlakte is ca. 200 m2 minus de ramen.
dinsdag 22 oktober 2019

Herstellen lekkage plafond badkamer

Lekkage in badkamer gehad, hierdoor moet het plafond opnieuw gestuct worden. Het gaat om 10 m2.
maandag 21 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Ik ben opzoek naar iemand om de wanden van mijn nieuwbouwwoning glad te stucen en latex spuiten (spuiten graag in 3 kleuren). het gaat om 335 m2.
maandag 21 oktober 2019

Buitengevel historisch pand stucen

Het gaat om het stucen van de buitengevel (voor en zijkant) van ons woonhuis gebouwd in 1865. Het huidig stucwerk hebben wij inmiddels laten verwijderen omdat het op diverse plaatsen los liet. Ook zijn de scheuren gerepareerd. Het gaat om 75 m2.
maandag 21 oktober 2019

Aanbouw stucen

Wij willen een aanbouw zetten en de vraag is wat dit ongeveer gaat kosten, een wand (12 m1) is nu een huidige buitenmuur, aanbouw is 12 meter bij 3,70 meter, en zal 2,5 meter hoog worden. Als bepaalde ondergronden goedkoper zijn graag laten weten want wij hebben nog geen materiaalkeuze gemaakt.
maandag 21 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucwerk

Betreft een nieuwbouwwoning die glad gestuct moet worden en eventueel geverfd (graag als meerprijs meegeven). Gaat om begane grond én eerste verdieping. De wanden zijn 200 m2 en de plafonds 100 m2.
maandag 21 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucen + latex schilderen

We have a new building to be delivered by 3rd quarter of 2020. The walls will be delivered ready for wallpaper, but not ready to be painted directly. We would like to have all the walls plastered + latex painted white (the grand floor is about 16 m2, the 1st floor 200 m) by you where the kitchen equipment, all floors laminaat and interior doors will already be installed by our constructor company. How flexible are you about determination of exact date? For now, we can only estimate the delivery date of our new building to be in quarter 3 of 2020.
zaterdag 19 oktober 2019

Plaatsen en stucen van gipsplaten

Goedemiddag, we willen een totaal oppervlak van 175 m2 met gipsplaten laten aanbrengen en stucen, isolatie niet nodig. Wat zou de prijs zijn?
dinsdag 15 oktober 2019

Betonlook stucwerk keuken

Wij willen graag betonlook stucwerk op onze keuken muren. Dit moet waterdicht zijn zodat we het kunnen afnemen. Het gaat om 10 m2 (alles wat op de foto grijs/blauw is geschilderd). Graag ontvangen wij eerst voorbeeldfoto's van uw voorgaande werk.
maandag 14 oktober 2019

Pleisterwerk

Pleisteren van: plafond +-52 m2, Woonkamer +- 43 m2, WC +-5 m2 Gang trap 1e overloop 1e trap 2e +-45 M2
maandag 14 oktober 2019

Zeven buitenplafonds realiseren voor luxe villa's

Het betreft een nieuwbouwproject met 22 luxe villa's waarvan er bij 7 de buitenplafonds gerealiseerd dienen te worden. De klus moet in 2 fasen gedaan worden. De 1e fase zal mogelijk eind november starten.

Partners

Partners van Casius