Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor betonstuc aanbrengen in keuken:

Betonstuc aanbrengen in keuken

Onze keuken is momenteel strak gestuukt. Hier willen we graag een beton-stuc. Rondom keuken en 2 deuren, ongeveer 10 m2. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
Onze klant uit Venray (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonstuc aanbrengen in keuken uit heel Nederland:

Aanbrengen van betonstuc in badkamer

In een slaapkamer wordt een badkamer gebouwd, hier moet tegen de wanden waterdichte betonstuc (kleur wit of heel licht grijs) komen. Wanden: Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden steen en latex Gewenste afwerking: Waterdichte betonstuc wit of heel licht grijs

Vloer egaliseren en betonstuc aanbrengen

Wat kost het om via jullie een nieuwe en ruwe betonvloer te egaliseren en te voorzien van een coating of betonstuc? Het gaat om ongeveer 40 m2. Graag hoor ik van u.

Betonstuc aanbrengen in badkamer

Wanden: Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Eind oktober 2018.

Betonstuc aanbrengen in badkamer

De badkamer moet gerenoveerd. Wanden met betonstuc over bestaand tegelwerk. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Beton ciré in badkamers en WC aanbrengen

Wij hebben een nieuwbouwappartement en wensen graag de muren van de badkamers te stucen en de wc. De totale oppervlakte is ongeveer 70 m2. Er zijn in de badkamers inloopdouches die waterdicht moeten worden. Graag ontvangen wij een offerte om deze muren in betonstuc te laten stuken. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Betonstuc aanbrengen in de badkamer

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit 1961 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Er is daar een badkamer van 30 jaar oud, die wij volledig gaan renoveren. Er komt een dakkapel, zodat er meer ruimte in de badkamer komt en we gaan alle tegels verwijderen. Daarna willen we ongeveer 20 m² wanden laten voorzien van betonstuc. We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.

Nieuwbouwwoning voorzien van beton stuc

Wij zijn in eigen beheer een nieuwe woning aan het bouwen. De badkamerwanden zijn nu afgeraapt met specie en op de wanden in de toiletruimte zit spackspuitwerk. Wij overwegen op 45 m² wanden in die ruimtes betonstuc te laten aanbrengen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte. Er is de mogelijkheid om al over 2 weken te starten met de klus.

Betonstuc in de badkamer aanbrengen

Wij willen de badkamer met een betonstuc laten doen graag offerte hiervoor. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Badkamerrenovatie met betonstuc

Ik heb een zomerhuisje op een recreatiepark en wil daar de bestaande badkamer laten renoveren. Er is nu tegelwerk op de wanden en vloer en ik wil op de wanden graag 20 m² betonstuc laten aanbrengen. Het plafond van 5 m² oud stucwerk wil ik laten sauzen of latex spuiten. Er is een hangend toilet, een wasbak en een douchewand, die er eerst af moeten. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Betonstuc aanbrengen

Ik wil graag dat het aanbrengen van betonstuc in de douchecel van circa 5 m2 gerealiseerd wordt.

Partners

Partners van Casius