Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor voor- en zijgevel stucen:

Voor- en zijgevel stucen

Wij zouden graag de voorgevel en de zijkant willen laten stucen. Voorgevel en achterkant van het huis zijn van baksteen en de zijkant is oude stuc. In totaal gaat het om zo'n 100 m2.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor- en zijgevel stucen uit heel Nederland:

Gevel isoleren en stucen

Het gaat om de zijgevel en de voorgevel op de begane grond. Wel moet er rekening gehouden worden met de elektriciteit en de radiator. En ook zijgevel 1e verdieping. Alles bij elkaar ong. 50 m². Dan nog op rest van bestaande muren een stuclaag. ongeveer 40 m².

Gevelplint stucen en gedeelte voorgevel stucen

Stucen van een gevelplint van vrijstaande woning. Makkelijk bereikbaar, alle obstakels en straatwerk worden naar wens verwijderd. Betreft 2 zijgevels en voorgevel, ca. 13m per zijgevel en 5.5m voorgevel. Stuchoogte ca. 50cm en gedeelte voorgevel van ca. 11.5 m2. Er zit oud stucwerk op, dit ben ik aan het verwijderen. Poreuze bakstenen komen eronder te verschijn. Is het mogelijk hier overheen te stucen? Ik kan eventueel een latwerk aanbrengen, zodat jullie direct kunnen starten met stucen. Dan wil ik het gedeelte van de voorgevel van de 1e verdieping laten stucen, dit gaat om een stuc van 11 m2. Goothoogte is niet hoog. Dit zijn bakstenen die geverfd zijn. Graag aangeven wat het beste is te gebruiken qua materiaal, dan kan ik het zelf regelen, zoals de mortel en dergelijke.

Het stucen van een geïsoleerde zijgevel

Ik zoek een gevelspecialist of stukadoor die een reeds geïsoleerde zijgevel kan voorzien van een waterdichte laag stucwerk. Het gaat om 72 m2. In de nabije toekomst wordt praktisch tegen deze gevel een andere woning gebouwd. Het betreft de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Buitenmuur afwerken met pleisterwerk

Oude buitenmuur stucen wat hier de mogelijkheden in zijn om te stucen. Het gaat om ongeveer 40 m2. 1 zijgevel van 13 x 3, vanuit de grond. Het is een metselmuur die niet helemaal recht staat, wij willen dit met pleisterwerk afwerken.

Het opnieuw stucen van oude gevels

Ik zoek een stukadoor die de voor- en zijgevel van mijn woning van nieuw stucwerk kan voorzien. Het gaat om ongeveer 40 m2 met een werkhoogte van maximaal 7 meter. Het oude stucwerk zou eventueel kunnen blijven zitten.

Achtergevel stucen en advies over zijgevel

Ik wil graag de achtergevel (15 m2) van mijn huis opnieuw laten stucen. De bedoeling is dat het gewoon weer wit wordt. Ik heb een foto ter beschikking. Graag ontvang ik hier een offerte voor. Ook wens ik vrijblijvend advies over een zijgevel. Ook deze gevel wil ik laten aanpakken, maar mogelijk moet dit eerst geïmpregneerd worden

Gevel isoleren en stucen

Ik wil graag de buitenmuur (zijgevel + voorgevel) isoleren en stucen, in totaal 40 m2 .

Gevel renoveren

Mijn zijgevel van ongeveer 30 m2 is poreus en er knappen bij vorst allemaal stukken steen uit dus ik zou graag een passende oplossing voor mijn probleem ontvangen of stucen , of steenstrips. Graag in overleg met een vakman. Ik kan foto's sturen van de gevel zodat het probleem duidelijk te zien is.

Gevel isoleren

Zijgevel buitenkant isoleren en stucen i.v.m. vochtplekken in binnenkant gevel, muurdikte 60 cm zonder spouw, buitenkant is nu veldbrandsteen. Gaat ongeveer om 80 m² gevel.

Zijgevel stucen

Ik wil graag de zijgevel (35 m2) laten stucen. De klus is uit te voeren via het platte dak van de garage met een steiger. Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Partners

Partners van Casius