Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Susteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Susteren heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Susteren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Susteren of directe omgeving.

83 klanten uit Susteren bevelen een bij Casius in Susteren aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Susteren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: volledige woning binnen en buiten stucen, gevel afwerking plaatsen, winkelpand, jaren 30 huis isloren en stucen, buitengevel stucen, nieuwbouwwoning laten stucen, groot stucwerk woning, nieuwbouwwoning orientatie, divers stucwerk, stucwerk aan de buitenkant, bestaande woning stucen, spackspuiten nieuw woning Amsterdam zuidoost, nieuwbouwhuis stucen en spuiten, nieuwbouwwoning stucen, latex spuiten van de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Susteren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Susteren:

Waterschade wand herstellen

Door een lekkende badkamer is er vocht in de muur terechtgekomen waardoor deze licht beschadigd is. Voor mijn verzekeraar wil ik een offerte aanvragen om daarna te beslissen om de schade te laten repareren. Het gaat om 3 m2 wat opnieuw moet worden gestuced. Daarnaast wil ik dat deze wand opnieuw geschilderd word.

Huis stuken

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz

Stucen van plafond in de woonkamer

We hebben op een plafon balkjes weggehaald en die dicht gesmeerd met een dun stuc laagje echter je blijft het zien dus we vroegen ons af wat het kost om het hele plafon te stuken. Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Glad stucwerk aanbrengen

Het maken van stucwerk (glad, schilderklaar) op de wanden. De totale oppervlakte bedraagt 115 m2. De ondergrond is deels metselwerk en deels beton.

Volledige benedenverdieping stucen

Ik wil graag weten wat het ongeveer kost om de gehele benedenverdieping van ons nieuwe woning te laten stuken. Graag zou ik ook weten wat het prijsverschil is tussen het spachtelputz en het glad pleisterwerk + afspuiten latex voor de muren. Ik heb een schatting gemaakt van de afmetingen, maar daar zal ik niet gek veel langs zitten. Ik hoor graag van u. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond stucwerk

Het plafond moet gladgemaakt worden, het is 28 vierkante meter, gaat om een dunne laag. Hoeft er waarschijnlijk niet dik opgezet te worden.

Plafond maken ongeveer 60m2.

Plafond maken ongeveer 60m2.