Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Stein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Stein heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Stein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Stein of directe omgeving.

114 klanten uit Stein bevelen een bij Casius in Stein aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Stein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: alle wanden en plafonds stuken en spuiten, specialistisch stucwerk, wanden en plafonds stuken, buitenmuur isoleren, buitenwerk stuken en isoleren, nieuwbouwwoning stukadoren en spuiten, wanden voorzien van spachtelputz, gevel isoleren en afwerken, muren van gekliste kalkzandsteen pleisteren, woonhuis te Klimmen isoleren en stuken, nieuwbouw villa pleisteren, buitenmuur en binnenmuren stuken, nieuwbouwwoning pleisteren van buiten, nieuwbouw woning stuken, nieuwbouwwoning voorzien van stucwerk, buitenmuur stuken met spachtelputz en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Stein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Stein:

Wand stukadoren

Wand stucen van 6 meter x 2.60 meter. Momenteel schoon metselwerk en wit getext. Graag sausklaar maken.

Nieuwbouw glad pleisteren

Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning van leemstuc voorzien

Op dit moment wordt in Diest in België onze nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in april 2017 zal worden opgeleverd. Wij willen er op de benedenverdieping ongeveer 200 m² gemetselde wanden laten voorzien van leemstuc. We overwegen ook de bovenverdieping erbij te laten doen en dan zal het in totaal gaan om ongeveer 400 m². Wij zijn in Nederland op zoek naar bedrijven die hiervoor een offerte kunnen maken, omdat het werken met leemstuc in mijn regio in België nog nauwelijks wordt uitgevoerd door bedrijven en we daarvoor niemand kunnen vinden.

Woning laten spackspuiten

Wij gaan een oude boerderij opknappen en op de muren en plafonds komen nieuwe gipsplaten. Deze gipsplaten willen we graag laten spackspuiten. Het betreft de muren in de woonkamer 56m2, muren in de keuken a 55m2, plafond in de woonkamer van 45m2 en plafond in de keuken van 35m2. In totaal dus 111m2 aan wanden en 80m2 plafond. We willen alles in kleur laten spuiten. Er komt ook een nieuwe vloer in de woning dus deze hoeft niet afgeplakt te worden.

Pleisteren van de wanden en plafonds

Wanden Vierkante meter: 250 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Buitengevel van een stuclaag voorzien

Ca. 10mtr slecht metselwerk stucen Buitenwerk Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

stuccen van een muur in woonkamer tbv ...

stuccen van een muur in woonkamer tbv afwerken met behang. Muur is 400x270 en bestaat uit metselwerk (steenstrips) van gebroken poruso, oneffenheden van max 15mm. Begane vloer, goed bereikbaar.

- Juiste afwerking van gestucte 10 ramen ...

- Juiste afwerking van gestucte 10 ramen tbv vensterbanken en 3 deur tbv van posten - Reparatie van scheuren in stucwerk gang, slaapkamer - Opnieuw stuccen toilet en klein gangportaal. - Rechtmaken van plafondhoekverbindingen slaapkamer, gang

Relatief jonge woning (1985), gemetseld ...

Relatief jonge woning (1985), gemetseld in schoon metsel werk, in de gehele binnenbouw. Gedeeltelijk schoon metselwerk met baksteen waalformaat en gedeeltelijk met betonklinkers grove structuur. Wij willen een moderne strakke witte indeling. Muren in fijn schuurwerk en plafonds moeten worden vervangen door waarschijnlijk gipsplaten, daar er ook spotjes moeten worden ingebouwd.

Stucadoren van binnenmuur waartegen een ...

Stucadoren van binnenmuur waartegen een nieuwe keuken geplaatst moet worden. Stucadoren van keukenplafond.