Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Spackspuiten woning

Wij willen graag de woonkamer, gang en trapopgang laten spackspuiten. Bovenstaande startdatum is niet toepassing (moet ingevuld worden voor de aanvraag). Wanden: 55 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spackspuiten in de woonkamer

Ik wil graag in mijn woonkamer de wanden en het plafond met spack gespoten hebben. De ondergronden moeten voorbehandeld worden. Het is al eens gestuct en gelatext. De woonkamer is circa 5 x 12 meter. Het plafond is op circa 2.30 meter hoogte. Graag op korte termijn.

Hal en deel van de woonkamer wit spacken

Spackspuiten (grove korrel) op gladgestucte muren/plafond. Deel woonkamer, deel hal, van begin tot eind + eventueel afplakwerk. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond: 5 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken: 10 m2

Woonkamerwanden laten spackspuiten

Op 15 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij gaan daar het behang in de woonkamer verwijderen en willen daarna de wanden laten spackspuiten. Het gaat om ongeveer 45 m². We willen dat graag in week 51 laten verzorgen, omdat we aan het eind van het jaar moeten verhuizen. We ontvangen graag uw offerte.

Spackspuiten van plafond in woonkamer

Het betreft ongeveer 55 m2 plafond in een gestripte woonkamer die ik wil laten spackspuiten. De woning is op de 8ste verdieping en er is een lift beschikbaar.

Latex- en spackspuiten van wanden en plafond

Ik ga half januari 2017 verhuizen en zou graag het plafond van de woonkamer ongeveer 60 m2 latex laten spuiten en enkele wanden ongeveer 40 m2 spack laten spuiten.

Woning laten stucen

Wij willen graag het plafond en de muren laten stucen van de woonkamer en de hal. Het betreft een woning uit 1997, postcode 1731 SP, 8. Dus u kunt het plafond beschouwen als het zelfde plafond in nieuwbouw woningen. Er zitten gleuven in het plafond en die willen wij weg hebben. Het plafond hoeft niet glad te zijn. Het totaal oppervlak van het plafond (hal en woonkamer) betreft een oppervlak van 60 vierkante meter. Dus wat is dan het goedkoopste? Spachtelputz of het glad laten stucen en het vervolgens te laten spackspuiten? De goedkoopste versie willen wij graag in de offerte hebben verwerkt. De muren in de hal en woonkamer willen wij graag glad gestuct hebben. Dit betreft ongeveer 50 vierkante meter. Er zit op dit moment spachtelputz op. Dan hebben wij in onze slaapkamer op de 1ste verdieping, één wand van 4,5 meter wat we willen laten glad stucen. Dit betreft ongeveer 10 vierkante meter. Wanneer : +/- 3 Januari Wanden Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Spackspuitwerk op wanden en plafond

In de woonkamer en de gang betreft het plafond 40 m2 en wanden 30 m2, alles graag spackspuiten, met een korrel. De ondergrond van de wanden is beton en gipsplaten. Het plafond is van gipsplaten.

Partners

Partners van Casius