Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Wanden spackspuiten

Er zit nu behang op de muren, dit ga ik zelf verwijderen. Daarna zou ik de muren graag laten spackspuiten. Het gaat om een oppervlakte van ruim geschat 70 m2. Woonkamer, zijkamer en slaapkamer. Waarvan 1 muur van 4.8 m in kleur (grijs). Graag ontvang ik offertes met een totaalprijs. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Wanden spackspuiten in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en de overdracht staat gepland aan het eind van november. Wij willen daar dan graag ongeveer 90 m² betonnen wanden laten voorzien van spackspuitwerk. Het aantal m² is een globale schatting vanaf de tekening en kan afwijken. Het gaat om de wanden in de woonkamer, de hal en het gehele trapgat tot op de zolder. Voor dat laatste zal een steiger/ladder nodig kunnen zijn voor het bovenste deel tot aan de nok. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Muren spacken en plafond spuiten

In een nieuwbouw woning zouden we graag alle wanden van het huis (exclusief slaapkamers) voorzien willen hebben van spack. In de keuken en 1 muur woonkamer (ongeveer 19 m2) zouden we voorzien willen hebben van een blauwe kleur. De overige ongeveer 80 m2 mogen wit zijn. Daarnaast zouden we het plafond van de zolder graag wit gespoten willen hebben. Het plafond is nu voorzien van bruine platen. Wanden: 100 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuiten Plafond: 45 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 100

Woonkamer, hal en keuken laten spackspuiten + muur stucen

Ik wil graag de woonkamer, hal en keuken laten spackspuiten. Tevens moet er gestuukt worden omdat er een muur wordt uitgebroken.

Nieuwbouwappartement spackspuiten

Binnenkort gaan mijn vriend en ik samenwonen in een nieuwbouw appartement te Roosendaal. We zouden heel graag de muren laten afwerken dmv spackspuiten. We hebben een niet al te hoog budget en zijn benieuwd naar de mogelijkheden. Het betreft een muur oppervlakte van 70 m2, waarvan 1 woonkamer, 1 slaapkamer en 1 kleine hal. We horen heel graag of u iets voor ons kan betekenen. Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Woonkamer en hal spackspuiten

We willen graag de wanden van de hal en van de woonkamer laten stuken of spuiten met een fijne korrel. Alle grote gaten zijn gedicht. Wanden: 65 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken: 50 m2 In de week van 8 mei ben ik in de woning. Kunt u dinsdag 9 mei in de ochtend langs komen om een offerte te maken? Graag mailen of in de middag bellen om de afspraak te plannen. Ik zit momenteel in het buitenland. De uitvoering zou begin juni zijn.

Plafond in de woonkamer spackspuiten

Ik wil het plafond in mijn woning laten voorzien van spackspuitwerk en daarvoor een offerte ontvangen. Het betreft circa 45 m².

Spackspuiten van de woonkamer en keuken

Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuiten van bestaande muren

Een aantal jaar terug heb ik de muren in de woonkamer zelf met structuurverf geverfd. Omdat ik toen niet tevreden was over het resultaat, en de muren op een aantal plaatsen ook plekken bevat, wil ik de muren in de woonkamer laten spackspuiten (wit, met korrel, eventueel 1 kleine wand in kleur). Muur loopt ook door naar de keuken, en in de keuken (boven fornuis) zit ook een stukje muur met structuurverf. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucwerk in een huurwoning aanbrengen

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van een huurwoning waar door een oude mevrouw flink is gerookt, waardoor er veel nicotine-aanslag is. Ik wil de hele woning laten opfrissen. Ik wil de wanden en plafonds op de bovenverdieping laten spackspuiten. Ook beneden wil ik spackspuitwerk op de wanden en plafonds, behalve op de wanden in de woonkamer. Daarop wil ik spachtelputz in 2 kleuren. Ik laat de woning graag even bekijken en het werk inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik wil de klus als het mogelijk is voor mei laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius