Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning laten spackspuiten

Gaan om onze nieuwbouw woning, die behangklaar wordt opgeleverd. We willen de begane grond dus de woonkamer, hal en trapgat naar boven in 2 verschillende lichte kleuren gedaan hebben en zijn benieuwd naar de prijs. Wanden: Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Woonkamer, gang en trappengat spackspuiten

Zou gaan om de volledige woonkamer gang en trappengat naar de eerste verdieping. In 2 verschillende kleuren. Zou wel gaan om lichte kleuren wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Woonkamer spackspuiten

Ik wil graag een muurtje in mijn woonkamer laten spackspuiten. De woonkamerwand van 2 meter breed heeft een lelijke plek in van 30 x 30 centimeter door de oude thermostaat. Ik heb dit zelf bijgewerkt, maar dit is niet mooi gelukt. Ik wil graag een renovatie van de lelijke plek of het hele wandje. Oude spack er af en opnieuw spacken aanbrengen. Verven in kleur kan ik zelf.

Plafond opnieuw spackspuiten

We hebben een bestaande woning gekocht en willen het plafond van de woonkamer/hal opnieuw laten spackspuiten. Plafond: 35 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spackspuiten

Spackspuiten van de woonkmer en bijkeuken

We hebben de wanden al laten stuken. Het spackspuiten kon echter geen doorgang vinden. Daarom zijn we op zoek naar een partij die de woonkamer, bijkeuken en hal kan voorzien van een spacklaag met fijne korrel. Andere ruimtes hebben dit al. De wanden zijn net gestuukt en gereed voor het spuitwerk. Aanvangsdatum in overleg. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 45

Spackspuiten woning

Wij willen graag de woonkamer, gang en trapopgang laten spackspuiten. Bovenstaande startdatum is niet toepassing (moet ingevuld worden voor de aanvraag). Wanden: 55 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)

Spackspuiten in de woonkamer

Ik wil graag in mijn woonkamer de wanden en het plafond met spack gespoten hebben. De ondergronden moeten voorbehandeld worden. Het is al eens gestuct en gelatext. De woonkamer is circa 5 x 12 meter. Het plafond is op circa 2.30 meter hoogte. Graag op korte termijn.

Hal en deel van de woonkamer wit spacken

Spackspuiten (grove korrel) op gladgestucte muren/plafond. Deel woonkamer, deel hal, van begin tot eind + eventueel afplakwerk. Wanden: 25 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond: 5 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken: 10 m2

Woonkamerwanden laten spackspuiten

Op 15 december krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. Wij gaan daar het behang in de woonkamer verwijderen en willen daarna de wanden laten spackspuiten. Het gaat om ongeveer 45 m². We willen dat graag in week 51 laten verzorgen, omdat we aan het eind van het jaar moeten verhuizen. We ontvangen graag uw offerte.

Spackspuiten van plafond in woonkamer

Het betreft ongeveer 55 m2 plafond in een gestripte woonkamer die ik wil laten spackspuiten. De woning is op de 8ste verdieping en er is een lift beschikbaar.

Partners

Partners van Casius