Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor spackspuiten woonkamer:

Spackspuiten woonkamer

We willen de woonkamer laten spackspuiten, het gaat om het plafond en de wanden, de woonkamer is ongeveer 8 bij 4 meter, dit is ruim gemeten.
Onze klant uit Munstergeleen (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor spackspuiten woonkamer uit heel Nederland:

Woonkamer en hal spackspuiten

We willen graag de wanden van de hal en van de woonkamer laten stuken of spuiten met een fijne korrel. Alle grote gaten zijn gedicht. Wanden: 65 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) Vloeren afplakken: 50 m2 In de week van 8 mei ben ik in de woning. Kunt u dinsdag 9 mei in de ochtend langs komen om een offerte te maken? Graag mailen of in de middag bellen om de afspraak te plannen. Ik zit momenteel in het buitenland. De uitvoering zou begin juni zijn.

Plafond in de woonkamer spackspuiten

Ik wil het plafond in mijn woning laten voorzien van spackspuitwerk en daarvoor een offerte ontvangen. Het betreft circa 45 m².

Spackspuiten van de woonkamer en keuken

Wanden: 80 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel) plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex

Spackspuiten van bestaande muren

Een aantal jaar terug heb ik de muren in de woonkamer zelf met structuurverf geverfd. Omdat ik toen niet tevreden was over het resultaat, en de muren op een aantal plaatsen ook plekken bevat, wil ik de muren in de woonkamer laten spackspuiten (wit, met korrel, eventueel 1 kleine wand in kleur). Muur loopt ook door naar de keuken, en in de keuken (boven fornuis) zit ook een stukje muur met structuurverf. Wanden: 40 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Stucwerk in een huurwoning aanbrengen

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van een huurwoning waar door een oude mevrouw flink is gerookt, waardoor er veel nicotine-aanslag is. Ik wil de hele woning laten opfrissen. Ik wil de wanden en plafonds op de bovenverdieping laten spackspuiten. Ook beneden wil ik spackspuitwerk op de wanden en plafonds, behalve op de wanden in de woonkamer. Daarop wil ik spachtelputz in 2 kleuren. Ik laat de woning graag even bekijken en het werk inmeten. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Ik wil de klus als het mogelijk is voor mei laten verzorgen.

Bestaande woning stucen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht. Op 12 april 2017 krijgen wij de sleutel. Op 1 mei moeten wij uit onze huidige woning. Wij willen het graag voor die tijd laten stucen of laten spackspuiten. Graag een offerte voor beide opties. Reacties bij voorkeur via e-mail, inclusief BTW en zo veel mogelijk inclusief alle kosten (dus voorrijdkosten, materiaal etc.). Mocht u mij toch willen bellen, kunt u een voicemail achterlaten. Overdag ben ik niet bereikbaar i.v.m. mijn werk. Let op: de woonkamer is 3,6 m hoog. De rest van de vertrekken meten 2,4 m. Dank u vriendelijk! wanden Vierkante meter: 330 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Woning compleet voorzien van spackspuitwerk

Wij willen graag onze nieuwe woning laten spackspuiten met een fijne witte korrel. Het gaat om een grote woning: ongeveer 158 m² plafond en 334 m² muren. Er is geen waterschade of nicotineaanslag. De muren zijn overal 2,4 m hoog, maar in de woonkamer 3,6 meter. Er zit nu iets van spackwerk of structuurverf o.i.d. op. Wij willen graag een prijsindicatie inclusief BTW, voorrijkosten, materiaalkosten, repareren van kleine beschadigingen vanwege schilderijen etc. Het afplakken kunnen wij eventueel zelf, maar wij zouden graag de meerprijs hiervan willen weten. Wij krijgen op 12 april de sleutel en op 1 mei 2017 moeten wij uit onze huidige woning weg. Wij zoeken een betrouwbaar bedrijf dat in die periode de werkzaamheden kan uitvoeren.

Nieuwbouwwoning afwerken

Wij hebben krijgen op 31 maart de sleutel van onze nieuwbouwwoning. Graag willen wij het hele huis laten spackspuiten, behalve het zolderplafond van 30 m², dat willen wij graag met latex laten spuiten. Het spackspuitwerk gaat om 115 m² wanden, alles wit behalve 1 muur in de woonkamer, die willen we graag in kleur. Verder willen wij 1 kleine muur in de keuken vlak laten stuken. Wij laten de klus bij voorkeur starten rond 4 april. Genoemde keukenwand moet daarbij beslist op 7 april worden gestuukt, omdat op 11 april de keuken wordt geplaatst. Van 3 t/m 6 april word beneden de vloer geplaatst, dus de rest beneden laten we bij voorkeur uitvoeren nadat de vloer is geplaatst. Met de 1e verdieping en zolder kan al eerder begonnen worden. Er moet 50 m² vloeren worden afgeplakt. We ontvangen graag uw offerte.

Stucwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt mijn nieuwbouwwoning gebouwd, die naar verwachting in september zal worden opgeleverd. Ik wil daar in de woonkamer ongeveer 90 m² wanden laten glad stuken en daarna in kleur met latex laten afspuiten. Verder wil ik ongeveer 110 m² wanden laten spackspuiten. Daarbij zit ook het hele trappenhuis. De opgemeten zijn globale maten vanaf de bouwtekening berekend. Ik ontvang graag uw gedetaileerde offerte met daarin afzonderlijke posten voor de diverse onderdelen van de klus.

Kamer spack- of latexspuiten

Wij hebben een huis gekocht en willen graag een offerte ontvangen voor het laten spackspuiten van de muren. Er is een grove schatting gemaakt van het aantal m² van de muren. In de woonkamer en de 2 kinderkamers willen we 1 gekleurde muur. Wanden: 190 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex/Spackspuiten Vloeren afplakken: 120 m2

Partners

Partners van Casius