Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Maastricht of directe omgeving.

1289 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: complete woning stucen, 200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren, muren en plafonds afwerken nieuwbouwhuis, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouw buitengevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, behangklare muren glad stucen en wit spuiten, nieuwbouw appartement afwerken met spachtelputz, nieuwbouw appartement stucen, nieuwbouwwoning volledig stuccen, volledige nieuwbouwwoning, renovlies nieuwbouwwoning, nieuwbouw woning stucen, nieuwbouwwoning stucen en schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Maastricht:

nieuwbouwwoning volledig laten stucen

We willen graag een prijsopgave voor het stucen van de gehele woning (180 m2) en daarnaast het aanbrengen van betoncire of mortel op de badkamer (wanden en vloer) totaal 22 m2. De woning wordt niet behangklaar worden geleverd.

Het stucen van alle wanden van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een stukadoor voor het stucen en afspuiten met latex van alle wanden in mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 300 m2 met een maximale werkhoogte van 260 cm. Echter zullen de wanden op zolder iets hoger zijn. De ondergrond bestaat uit gibobolokken.

Een binnen- en buitengevel voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal muren van woning en garage kan voorzien van stucwerk. De ondergrond bestaat voornamelijk uit oud stuc- en metselwerk. Het gaat in totaal om 65 m2.

Nieuwbouwwoning stucen

Wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 150

Reparatie balkon en scheur van mijn kantooraanbouw muur

Bij de buren brokkelen stukjes van het balkon af en bij mij is een scheur in de veranda/kantoor aanbouw ontstaan. Wij zoeken iemand die beide klussen zou kunnen uitvoeren. Graag ontvangen we 2 aparte offertes.

Stucwerk in de badkamer aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Woonhuis te Klimmen isoleren en stuken

Buitengevel volgens duitse bouwmethode. 20 cm isolatie aanbrengen op kalkzandsteen binnenmuren daarna stucen buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Muur met designmortel stuken

Ik wil de buitenmuur van 7 m2 in designmortel betongrijs stucen.

Woning glad stuken

Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Monumentaal pand van stucwerk voorzien

Toilet helemaal, 1 wand in badkamer en misschien nog 1 wand in woonkamer. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Wanden glad stuken

Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Sierpleister met grove korrel opzetten

Het betreft hier het bijwerken van een keukenmuur waar de oorspronkelijke keukenkasten van zijn gedemonteerd. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Woning laten spackspuiten

Ik wil mijn woning laten spackspuiten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 100 m2. Het behang is er zoveel mogelijk afgehaald.

Schuurwerk in de keuken

We gaan een nieuwe keuken kopen. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)

Vrijstaande woning pleisteren met Crepi

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een bestaande bouw, foto's kunt u opvragen. Ik wil deze bepleisteren met crepi. Het gaat om een oppervlak van 80 m2.

Stuken en spuiten van wanden

Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning stucen

Nieuwbouwwoning, wanden behangklaar opgeleverd, wanden graag sausklaar stucen en daarna afspuiten met latex wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Wanden glad stuken

Betreft oude woning waar de wanden gespoten dienen te worden. Zou u ongeveer een prisindicatie kunnen geven. Daar er balken verwijderd zijn ivm verlagen vloer is ter hoogte vd eerst aanwezige balken verschil in diepte. Kan dit ook worden bijgespoten of moet dit eerst bij gestucadoord worden. Gaarne vrijblijvende offerte. Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stucwerk nieuwe aanbouw en bestaande bouw

We zitten momenteel in een renovatieproject. Hierbij is een aanbouw gerealiseerd en we willen daar de wanden en plafonds glad laten stuken. Verder willen wij enkele plekken op het plafond, een boekenkast gemaakt uit gipsplaten en een tv-wand/voorzetwand van gipsplaat mee laten stuken. Afhankelijk van het verloop van de dakisolatie op de zolder (hellend dak) willen wij daaar het plafond ook laten stuken tussen de draagbalken. Het gaat in totaal om ongeveer 90 m² wanden en 20 m² plafonds. We hadden een stukadoor voor de klus, maar die kan door omstandigheden niet komen. We zoeken nu op korte termijn een goede vakman. Vooraf ontvangen wij graag uw offerte.

Kantoor stucen of spachtelputzen

Ik wil eigenlijk 2 offertes hebben. 1 om het glad te stuccen en de ander om spachtelputz te plaatsen. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Achterzijde pand glad pleisteren

Wij renoveren een pand uit ongeveer 1925 met een uitbouw uit ongeveer 1960. Gezien de scheurvorming en de verschillende steensoorten willen wij deze gehele achterzijde graag glad zien. Buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Wanden glad stukadoren

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen op de benedenverdieping glad stucwerk hebben. In de woonkamer zitten 4 ramen en een dubbele tuindeur. Moet ik deze oppervlakte meetellen bij het aantal vierkante meters? Wanden: 120 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

1e verdieping stucen

Wanden: 90 m2 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Diverse wanden en plafonds stucen

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1957. Ik ben daar momenteel het behang aan het verwijderen. Daarna wil ik er ongeveer 200 m² laten glad stuken. Het gaat om de wanden in de woonkamer, twee wanden en het plafond in de keuken, de wanden en het plafond in de gang en de trapopgang. Ook op de 1e verdieping wil ik enkele wanden laten glad stuken. Ik maak graag een afspraak om de klus hier even te bespreken en alles goed in te laten meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. Deze klus kan op korte termijn worden uitgevoerd.

Badkamer met betonciré afwerken

Ik wil de muren en de vloer van mijn kleine badkamer met betonciré laten opknappen. De ondergrond is tegels. Het plafond is van hout, dus dat laat ik zo. Breedte van de badkamer is 1.75 meter en de lengte is 3.50 meter. Hoogte van de muren: 3 muren van 2.30 meter en 1 muur is een schuin dak van hout, dus dat blijft denkelijk zo, maar ik laat me graag adviseren.