Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor plafond en wanden stucen:

Plafond en wanden stucen

Plafond (100 m2) bestaat uit platen die we willen laten glad stucen. Daarnaast een aantal (korte) wanden (30 m2) die we graag gedaan willen hebben met structuur stuc.
Onze klant uit Lottum (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond en wanden stucen uit heel Nederland:

Wanden in woonkamer laten stuken, doortrekken stucwerk tussen twee kamers

We willen in ons nieuwe appartement graag de wanden in de woonkamer/ keuken laten stuken. Het oude stukwerk is deels met het verwijderen van het behang los gekomen. Daarnaast willen we het plafond tussen keuken en eetkamer glad laten maken, er is hier door het verwijderen van de muur een gat ontstaan. Oppervlak is 50m2 muur, plafond is 17 m2 met wat onzekerheid mbt ramen en deuren. Er kan in principe komende week begonnen worden, dat heeft onze voorkeur. Fotos zijn beschikbaar.

latex spuiten

Graag willen we de wanden en plafond opfrissen. Daarnaast willen wij twee opdekdeuren inclusief de kozijnen laten afspuiten. Dit zijn 75m2 aan wanden en 35m2 aaan plafonds. De bedoeling is dat alles met latex wordt afgespoten, wij willen twee kleuren realiseren.

Bestaande woning

Wij hebben een woning gekocht waarvan we de wanden en plafond willen laten witten. Wanden in korrel en plafond latex spuiten. Waarvan 1 muur(15m2) in taupe. Het gaat om de wanden van 35 m2 en om het plafond van 30 m2.

Nieuwbouw benedenverdieping stucen

ik ben opzoek naar een stukadoor die de wanden van de benedenverdieping van mijn nog op te leveren nieuwbouwwoning kan gladstucen. De woning zal behangklaar worden opgeleverd. Het gaat om ongeveer 80 m2. Het huis is ongeveer 5,5 m breed, ongeveer 10 m lang en plafond hoogte is ongeveer 2.80 m.

Woning stucen

Nieuwbouw huis stucen/spuiten gaat om wanden en plafond. Huis word oktober november opgeleverd. Gaat om 178 m2

Oud trappenhuis renoveren: wanden en plafond stucen

Wij willen graag het trappenhuis laten stucen. Alle scheuren en gaten zijn uitgebeiteld. Er zijn verschillende ondergronden van wisselende kwaliteit. Het plafond is hoog en is ongeveer 10 m2. De huidige ondergrond is Spackspuitwerk en dit moet strak worden gestuct. Daarnaast moeten de wanden glad gestuct worden. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Bestaande woning stucen, plafond en muren en afwerken met latex

Wij hebben een nieuwe woning gekocht, waar we graag de wanden (ongeveer 100 m2) in de woonkamer, hal en overloop willen stucen en eventueel willen laten afwerken met latex. De plafonds (ongeveer 100 m2) willen wij wit laten spuiten met latex. De m2 zijn een schatting. momenteel zit er iets van spackspuitwerk of spachtelputz, wij weten niet 100% zeker wat het is, maar wij gaan er binnenkort heen om het te checken. Op het plafond zit waarschijnlijk spackspuitwerk. Vanaf 2 juni zouden wij willen starten.

Stucen van het plafond en de muren van de woonkamer

Wij hebben een huis van 1993, wanden zijn toentertijd met vermoedelijk spackspuitwerk afgewerkt. Nu zou ik de wanden en het plafond van de woonkamer graag glad gestuct willen hebben en gespoten met latex. Het plafond is ongeveer 75 m2 en de wanden ongeveer 85 m2.

Een woning voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal wanden en plafonds kan voorzien van stucwerk. Het gaat om de wanden tegelklaar maken, dus niets bijzonders. Plafond is kanaalplaatvloer. Later nog ongeveer 50 m2 glad pleisterwerk dan wanden. Het gaat om 150 m2 aan wanden (onder grond: metselwerk) en 140 m2 aan plafonds (ondergrond: beton).

Woning schilderen na lekkage

Ik zoek een schilder die een aantal wanden en plafond kan voorzien van een nieuwe verfbeurt. Na een lekkage op de 1e verdieping moet de beneden verdieping gewit/geschilderd word. Het gaat om twee muren van 10 m bij 3 m en het plafond er tussen. Het plafond is 10 bij 4,4 m.

Partners

Partners van Casius