Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitenmuur onder overkapping stucen:

Buitenmuur onder overkapping stucen

Buitenmuur onder overkapping stucen zodat we kunnen verven, het gaat om ongeveer 20 m2
Onze klant uit Ittervoort (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenmuur onder overkapping stucen uit heel Nederland:

Buitenmuur schilderen

Ik wil graag 18 m² buitenmuur laten schilderen. Het moet onder het overkapping gedeelte gebeuren. Het is een spouwmuur en het grootste deel is enkel steens.

Buitenmuur isoleren

Het gaat om een halfsteens buitenmuur, ongeveer 36m2 , met genoeg overkapping en 1 raam.

Aluminium overkapping plaatsen

Het gaat om een herenhuis, 2 onder 1 kap. De buitenmuur/voorgevel is bepleisterd. Een overkapping bij het buiten hof, tussen 2 gebouwen. Het hog loopt uit: van 4 meter breed naar 9 meter breed. De overkapping willen we gebruiken om onder te zitten, soort veranda. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig Na de eerste week van september kan er gestart worden.

Extra groep voor buitenverlichting in overkapping

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een paar klusjes. Extra groep in de groepenkast. Buitenkabel door buitenmuur/kruipruimte en aansluiten op de extra groep. In de veranda 4 stopcontacten aansluiten op de kabel en 4 lampjes aansluiten in de Veranda (klik aan/uit).

Gevel van buitenaf isoleren

Bij de aanbouw heeft onze badkamer een enkelsteens muur. Deze zouden we graag van buiten willen laten isoleren. Op welke manier weten we nog niet, dit zou in overleg zijn. De buitenmuur bevindt zich in de tuin, deels in een overkapping waar fietsen onder geplaatst staan. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Ook willen wij de mogelijkheden weten voor het isoleren van het plat dak bij de aanbouw.

Buitenmuur stuken

Buitenmuur (gemetselde muur) bij overkapping stuken en schilderklaar opleveren. Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Buitenmuur verstevigen en verhogen

We hebben een buitenmuur waar eerder een slecht geplaatste overkapping tegenaan stond. We zijn deze aan het neerhalen en willen in verband met privacy en inbraak de muur verhogen en eventueel verstevigen. Hij lijkt te wiebelen. Staat op een fundering en moet ongeveer 80 cm omhoog. Het is ongeveer 6.50 meter breed. Het hoeft niet met dezelfde stenen of iets dergelijks te zijn, we gaan de boel toch schilderen. Als het maar omhoog gaat en stevig is.

Enkelwandige buitenmuur onder overkapping maken

Scheidingsmuur onder een overkapping aanbrengen 260 cm hoog 4 meter breed inclusief fundering. Er staat nu al een muurtje, deze verlengen of afbreken en een nieuwe bouwen. Hierin graag advies van de vakman. Graafwerk doe ik zelf. Locatie is bereikbaar.

Buitenkraan aanleggen

Ik wil onder een overkapping aan de achterzijde van mijn woning een buitenkraan laten plaatsen. Deze moet op de buitenmuur van de keuken komen en kan in de keuken op de waterleiding worden aangesloten. Het hoeft geen vorstvrije kraan te zijn. Ik ontvang graag uw offerte.

Poort in buitenmuur maken en schuur met overkapping bouwen

Wij willen een poort maken naar de brandgang. Er staat nu een gemetselde muur. De poort moet uitkomen in een nieuw te bouwen schuur. De 2 buitenmure n zijn van steen en de nieuw te bouwen muren mogen van hout. Inclusief deur naar de tuin. De schuur is 4 meter lang en 3 breed. Daaraan vast een overkapping van 8 meter breed en 3 lang. De achterkant komt tegen een stenen muur en de ene zijkant tegen een half steense muur met houten schot en de andere zijkant tegen de schuur. Muur moet evt wel opgeehoogd worden.