Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor metal stud wanden naden stucen:

Metal stud wanden naden stucen

Ik ben op zoek naar een stukadoor. Het gaat om 500 meter overgangsnaden in een kantoorgebouw die gestuct moeten worden.
Onze klant uit Herten (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor metal stud wanden naden stucen uit heel Nederland:

Scheidingswand kozijn en deur plaatsen

Ik wil graag op de zolder in de nieuwe woning een scheidingswand laten plaatsen, zodat er een aparte kamer wordt gecreëerd. In de wand zal een kozijn met deur moeten worden geplaatst. Tevens zal 1 kant bij de trap moeten worden dichtgemaakt. Materialen metal stud of hout met gipsplaten. Afmeting van de wand is 3m x 3. 5 met een nokhoogte van ongeveer 3. 50m. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen wat ongeveer de kosten zijn.

Stopcontacten installeren en meterkast aanpassen

De bedrading van de huidig woning dienen te worden veranderd en ingebouwd naar plaatsing van metal stud wanden. De draden in de meterkast moeten worden aangepast en aangesloten en er zal een elektra groep bij geplaatst moeten worden voor een wasmachine volgens de NEN normen. via de kruipruimte dient de bedrading voor de keuken te worden aangelegd.

Plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen

Voor een kinderdagverblijf moet er circa 185 m2 metalstud met minerale wol geplaatst worden. Deels brandwerend. Ook circa 180 m2 plafond. Uiteraard komen er verschillende deuren in het gebouw. Tekeningen zijn beschikbaar.

Tussenwand plaatsen op zolder

Op de zolderverdieping 2 slaapkamers maken d.m.v. een scheidingswand van 350 cm lang (hoogte ±250cm) en deurwand van ±600 cm met 2 deuren en zijwand bij het trapgat van ongeveer 240 cm. Materiaal: gyproc totaalplaat op metal stud. Op 250cm hoog zit al een 2e zoldervloer. In de zijwand naast het trapgat moet nog een raamkozijn komen voor de lichtinval naar de overloop. Ik ben inmiddels zelf al begonnen met deze klus omdat ik niemand kon vinden op korte termijn. Mocht een goede vakman kunnen helpen met het afmaken van de klus dan graag.

Metal Stud scheidingswanden plaatsen

Ik wil graag vier Metal Stud scheidingswanden laten aanbrengen, aan weerszijden beplaat met een gipsplaat. Het gaat in totaal om vier muren, 26 meter x 2.50 meter totaal (65 vierkante meter). De gipsplaten wil ik behangklaar laten stucen en daarna voorzien van glasvezelbehang (afwerking latex RAL). Graag de totaalprijs mét materiaal en prijs met alleen arbeid zonder materiaal. En hoelang het (ongeveer) gaat duren.

Tussenwand plaatsen

4 meter tussenwand plaatsen metal stud. 2,5 meter hoog. Stopcontact verplaatsen.

Voorzetwand vervangen

In mijn slaapkamer - aan één kant - zou ik graag een geluidswerende wand geplaatst hebben. De huidige voorzetwand voldoet niet. Mijn voorkeur gaat uit naar een METAL STUD wand, omdat houten richels (die er nu staan) geluid geleiden. De wand is 2. 40 cm hoog en ongeveer 3 meter breed.

Kamer spachtelputzen

Ik heb een extra kamer gebouwd, met metal stud en gipsplaten AK 2600x600 de wanden en het plafond wil ik met korrel laten spuiten zoals de rest wat reeds in de woning aanwezig is. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Winkelruimte verbouwen

Ik wil graag mijn winkelruimte verbouwen. Het gaat om: Het plaatsen van een metalstud scheidingswanden met deuren ter creatie van winkelruimte en werkruimte Opbouw als volgt: (totaal 10,5 m lang en 3,5 m hoog) - Plaatsen metalstud constructie (75 mm) - Plaatsen steenwol isolatie (75 mm) - Wanden worden voorzien van 1x laags 12,5mm gipskartonplaat en 1x laags 9mm OSB Het plaatsen van metalstuds plafonds Opbouw als volgt: (4 x 2 m x 2m) - Plaatsen metal stud constructie 75mm - Plafonds worden voorzien van 1x laags 12,55 mm gipskartonplaat Stucwerk - Gehele ruimte wordt gestuct - Betonnen dwarsbalken in zicht plafond worden voorzien van beton cire 15m2 - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton cire Vloer 40 m2 - Vloer winkelruimte wordt voorzien van betonlook d.m.v. een laag beton cire - Vensterbank wordt opgedikt en voorzien van beton ciré Schilderwerk - Wanden en plafonds winkelruimte worden geschilderd opgeleverd Extra - Een toonbank met een beton ciré look

Wastafel-onderkast monteren

Ik krijg woensdag 12 juli de sleutel van mijn nieuwe woning. Er is daar in de badkamer een vrij hangende wastafel. Ik heb een wastafel onderkast van het type Marny besteld en deze wordt over 2 weken geleverd. Ik wil die onderkast graag laten monteren aan een Metal Stud wand. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.