Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor behangen en texen:

Behangen en texen

Ik wil mijn 196 m2 nieuwbouw appartement (gladgestuced) met glasvlies behangen en twee keer texen met kleur 9010 afwasbaar.
Onze klant uit Herten (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor behangen en texen uit heel Nederland:

Behangen en verven

Ik wil mijn gehele huis behangen met fijn glazvezelbehang. Daarna alles texen. In de badkamer moeten ook muren geverfd worden met speciaal verf bestemd voor badkamer daarnaast het leggen van een pvc vloer onder en boven. Het gaat om 66 m2.

Kale wanden behangen en texen

Behangen van 5 kale wanden, ongeveer 50 vierkante meter behangen met vliesbehang en deze daarna texen. Gipsblokken muren, zitten scheuren in en die moeten dus hersteld worden met het vliesbehang. Graag uiterlijk voor 1 april.

Renovliesbehang aanbrengen in de gehele woning

Medio maart-april 2018 wordt de nieuwbouwwoning opgeleverd. De wanden zijn dan behangklaar. We willen in ieder geval de wanden van de woonkamer, gang en trappengang laten behangen met renovlies. Eventueel kunnen we zelf texen indien we zeker weten dat we geen naden zien na afloop. Het betreft in dit geval een oppervlakte van ongeveer 150 m2. - Is het mogelijk om de wanden texklaar op te leveren? - Wat zijn de kosten met en wat zijn de kosten zonder verven? - Is het nodig om de oppervlakte "leeg" te laten behangen, of pas nadat de vloeren en keuken erin ziten? - Indien mogelijk is het fijn te weten wat de kosten zijn indien we ook de slaapkamers erbij nemen, dan zal het totale oppervlak ongeveer 260 m2 zijn. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groeten. (Opdrachtgever wil graag in contact met vakman komen om over de soort behang te overleggen).

Behangen en texen

Ik wil graag een globale prijsopgave, bijvoorbeeld 1 slaapkamer van 5 bij 4 meter en ik denk zo'n 2.70 meter hoog. Hier wil ik graag het behang eraf laten halen, opnieuw behangen en dan verven, plafond ook opnieuw verven. Er zitten op de lange kant 2 ramen van elk 80 bij 80 cm, op de korte kant een groot raam van 1.60 meter bij 1.40 meter en aan weerszijden ingebouwde kasten. Nogmaals een globale berekening want ben momenteel niet in desbetreffend pand. Wat is goedkoper, behang eraf halen en dan verven of, zoals ik bovenstaand voorstel, opnieuw behangen en dit behang verven?

Huiskamer behangen en texen

Huiskamer behangen en taxen.

Woning behangen en texen

Behangen en taxen

Wanden behangen

Ik wil graag 3 wanden laten behangen. Het gaat om ongeveer 14 m2. Er dienen 2 wanden met een effen papieren behang gedaan te worden en 1 wand met een patroon, dit is ook papieren behang. Daarnaast zou ik graag separaat willen weten wat de kosten zijn van 7 m2 texen.

Behangen en texen

Ik wil graag wat behang- en verfwerk laten uitvoeren. Op 40 m2 muur zal 1 laag behang verwijderd moeten worden, vervolgens de wanden met glasvezel behangen en deze daarna latex texen in diverse lichte kleuren. Ook wil ik graag 35 m2 plafond laten witten. Graag een offerte inclusief materiaal.

Scheur plafond repareren

In het plafond van de badkamer zit een scheur welke ik graag wil laten repareren. Het gaat om ongeveer 6 m2 plafond dat opnieuw glad gestuukt zal moeten worden. De ondergrond is mij niet bekend, maar ik vermoed dat het gipsplaten zijn. Na het repareren van de scheurvorming wil ik het laten texen of eventueel behangen met glasvezelbehang.

Woning behangen

Alle wanden in een appartement van 80 m2 vloeroppervlak behangen. Hoeveel m2 muren weet ik niet. Heb wel veel glas. Misschien ook plafond wit texen maar hoeft niet. De buitenwanden zijn voor een deel al behangen (isolatiebehang) en daar moet overheen worden behangen. De binnenwanden zijn zonder papier met een heel kleine structuur gegranold. Ik weet niet precies of dat granol is, zat er al op toen ik er kwam wonen. Er is meerdere keren een verflaag opgezet. Ik wil behang dat op beide ondergronden geplakt kan worden.