Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor buitenkant bungalow stucen:

Buitenkant bungalow stucen

Dit gaat om een vrijblijvende offerte. Het liefs had ik iemand aan huis om te kijken en advies te krijgen welke mogelijkheden het beste bij ons zouden passen. We hebben een wit geschilderde bungalow van ongeveer 140 m2 en zitten er over te denken om 'm te laten strak te laten stuken.
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenkant bungalow stucen uit heel Nederland:

Dakopbouw platdak 50m2

Wij hebben een bungalow en willen een opbouw daarop. Ik heb een aantal van onze wensen/ ideeën hieronder neergezet. Ik ben benieuwd wat jullie hierin kunnen betekenen en welke vragen dan nog meer beantwoord moeten worden. - Ergens in 2019 (in overleg bekijken) - Ongeveer 50 m2 - Slaapkamer (12 m2), badkamer (8 m2) (douche, bad, wastafel), inloopkast (8 m2), hal (5 m2), hobbykamer (12 m2), wc (3 m2). - Plat dak (goed geïsoleerd), rechte gevel - Aanleg elektra, cv en badkamer apart (wel interessant om te zien wat de meerprijs is als jullie dat ook doen) - Afwerking buitenkant: Onze huidige geven is gemetseld, wit geverfd. We willen de zelfde look krijgen. We denken aan steensprits en die wit verven. Dat is wellicht veel voordeliger dan alles metselen. - Trap van hal beneden naar hal boven. - Draai kiepramen met horren en vaste ramen met ventilatieroosters - Houten kozijnen, afgelakt. - Binnenmuren niet afgewerkt. Nog stukadoren.

Isolatie en crépi aanbrengen

Wij zijn opzoek naar een gevelspecialist die onze bungalow onder handen kan nemen. Het gaat om de gehele buitenkant van de bungalow, bij elkaar ongeveer 100 m2. Isolatieplaten aanbrengen en afwerken met Crépi.

Nieuw plat dak

Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? EPDM, roofing (bitumen). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Betreft renovatie van bestaande dak van een bungalow. Het zijn platte daken onder een lichte helling (20 gr schat ik). Bestaande bitumen is aan vervanging toe en de isolatiewaarde is vrij laag. Het betreft een bungalow uit jaren 70. Via deze site lijkt me een nieuwe isolatie aan de buitenkant in combinatie met een nieuwe waterdichte laag de beste optie. Totale oppervlakte is circa 160 m2, betreft 1 bouwlaag.

Buitenkant van de bungalow stucen

We denken er over om de buitenkant van ons huis te laten stucen. Nu is het (geverfd) steen. Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Plat dak isoleren van de buitenkant

Plat dak aan de buitenkant isoleren. Semi bungalow. Enige lekkage geweest. Huis is circa 40 jaar oud. Graag goed advies na bezichtiging.

Achterzijde woning vergroten

Wij zijn bezig met een jaren '60 bungalow te moderniseren. Hierbij willen we aan de achterzijde een aanbouw creëren van 6 x 3 meter. De aanbouw moet geheid gefundeerd en verder helemaal casco gebouwd worden met een bitumen plat dak met een lichtstraat. Verder moet er een schuifpui in. Wij krijgen volgende week officiële tekeningen van de architect binnen. Verder is het een vrijstaande woning en willen we de werkzaamheden zo snel mogelijk laten beginnen. Het moet een prefab aanbouw worden want de buitenkant zal gestuct worden door iemand anders.

Verdieping op bungalow stuken aan de buitenkant

Huidige en bovenverdieping muren moeten worden gestuct. Voorbeeld zie foto.. buitenwerk Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenkant van het huis stucen

Buitenkant huis stuken. Max 3 meter hoog omdat het een semi-bungalow is. Buitenwerk Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Plat dak van een bungalow isoleren en afwerken

Wij hebben een geschakelde bungalow gekocht uit bouwjaar 1970 en krijgen daarvan op 24 mei de sleutel. De woning heeft een plat dak met bitumen dakbedekking van ongeveer 135 m² dat in prima staat is, maar het is niet geïsoleerd. Ik ga graag met aannemers in gesprek over de beste methode om dit dak te laten isoleren. Ik denk zelf dat isolatiemateriaal aan de buitenkant misschien een goede optie is, vanwege de beperkte ruimte binnen. Ik krijg daarover graag uw advies en ontvang daarna uw gedetailleerde prijsopgave.

Vocht- en ventilatieprobleem oplossen

Er is schimmelvorming geconstateerd (waar een kast tegen de muur staat of gordijnen hangen) in mijn woning en de muren zijn koud. Ik zou graag deskundig advies willen en een oplossing van het probleem. Het is een patio bungalow (1972) welke geheel gerenoveerd en afgestuct aan de buitenkant.