Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucwerk huis:

Stucwerk huis

Oude woning met oud stucwerk dat al voorbehandeld is met primer, radiatoren en stopcontacten zijn verwijderd . Het pand is leeg. De wanden hebben een oppervlakte van 200 m2, het plafond is ongeveer 80 m2. De gewenste afwerking voor beide oppervlakten is glad pleisterwerk strak.
Onze klant uit Geulle (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucwerk huis uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen uitbouw realiseren 2 x 6 meter achter aan ons huis. Het moet casco opgeleverd worden (dus zonder elektra en stucwerk) met een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Voorkeur gaat uit naar steen. Graag ontvang ik een offerte.

Scheurvorming stucwerk

Stucwerk heeft scheurvorming op sommige plekken. Het zijn bepaalde plekken die scheuren hebben, ik denk dat het ongeveer 5 m2 in totaal is. De muren moeten mogelijk geïmpregneerd worden en eventueel met latex een nieuw kleurtje geven. Het hele huis is ongeveer 200 m2.

Uitbouw en garage bouwen

Onze uitbouw zal 3 meter moeten worden over een breedte van 5,5 meter aan de buitenzijde gemeten. De hoogte zal hetzelfde moeten worden als binnen en is zonder vloer +/- 2,6 mtr. Daarnaast zouden we een garage gebouwd willen hebben die 50 cm verder uitsteekt dan de uitbouw en 3,4 meter doorlopen langs ons huis. In totaal 6,9 meter bij 2,8 meter. Hierin willen we een washok realiseren en zal er dus een aansluiting voor water moeten komen. Alles willen we van steen (groen). Bij de uitbouw willen we veel glas en een grote deur of pui. Dan zou er meteen vloerverwarming gerealiseerd moeten worden in heel de woonkamer +/-40 m2, een muur doorbraak(rood) en stucwerk. Ik zal een tekening toevoegen ter illustratie.

Uitbouw woonkamer

Ik zou graag een uitbouw willen. Van 5,46 bij 1,20. Het is een nieuwbouw huis en net opgeleverd. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte hiervoor.

Uitbouw achterzijde woning

We hebben een huis in Rijsenhout gekocht. We willen een uitbouw realiseren van 4 bij 2 meter. Bij voorkeur met openslaande deuren. Daarnaast willen we het dak vervangen van het bijgebouw. Dit betreft ongeveer 20 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Aanbouw zijkant huis

7x10 mtr aanbouw, 1 laag, aan de zijkant van een bestaande woonhuis. Mag prefab zijn. Met een Voordeur, 3 tal ramen aan de zijkant. Binnen moeten er daarna een 3tal behandelruimte gecreëerd kunnen worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, een fundering en een stenen buitenkant. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterkant huis realiseren

Graag laten wij een uitbouw 1,5 m boven de grond realiseren, omdat het huis een souterrain heeft. Het huis op de begane grond moet dus uitgebouwd worden. Het balkon zit op 1,4 m hoogte vanaf de begane grond van de tuin. Dit kan uitgebouwd of vervangen worden. Dus op hoogte van balkon uitbouwen. Het gaat om 2,5 m uitbouwen bij 6 meter breed. Er is geen vergunning nodig. De constructie kan van hout. Ik weet niet goed welke fundering er nodig is. Er steken flinke balken uit van het balkon, wellicht dat het hier op kan. of misschien moeten er 3 heipalen geslagen worden. De oplevering graag compleet, behalve de vloer aanschaffen en leggen. Wel inclusief elektra en stucwerk en vloerverwarming. Alles is wel al voor verwerkt voor de aanbouw. We willen graag een zo groot mogelijke wand van openslaande deuren of schuifdeuren aan de achterkant van de uitbouw. Graag advies of ideeën. Verder willen we graag een steunbalk van 6 meter laten plaatsen. De huidige pui gaat eruit, deze heeft 2 gemetselde pilaren, deze gaan eruit en daar komt 1 flinke balk over de hele breedte. Graag direct afvoeren. Verder willen we eventueel een terras met trap in de tuin laten realiseren. We willen het terras door bouwen in de tuin. Dit willen we van composiet. Er moet een gedeelte trap en met hoogte verschillen. Hier willen we graag advies wat er mogelijk is en mooi is.

Kelder maken onder woonetage

Ik wil graag een kelder maken onder het huis van 10 meter bij 6 meter met een woonfunctie. Er hoeven in eerste instantie geen extra muren geplaatst te worden, maar gaat het om een ruimte. Het huis is pas 2 jaar oud, het huis zou daardoor aan bepaalde eisen moeten voldoen. Een kruipruimte is aanwezig. Ik wil graag een casco oplevering, maar wel dat er ventilatie en elektra aanwezig is. Mogelijk ook stucwerk, deze wel graag vermelden op de offerte. De vergunning moet nog geregeld worden en de bouwtekeningen ook. De bouwtekeningen laat ik graag regelen, de vergunning kan ik zelf ook aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Gevel isoleren en bekleden met potdeksels en stucwerk

Het huis is een boerderij waar ik de helft wil potdeksels en de andere helft stukwerk wil hebben op de gevels. Het gaat in totaal om grof geschat ongeveer 150 m2. Er zit nu niks op de gevels. Er is heel makkelijk bij te komen, rondom is alles verhard. De hoogste hoogte aan de zijkanten is ongeveer 3 meter en aan de voorkant iets hoger. Graag ontvang ik advies voor isolatie wat hier het geschiktst is.

Uitbouw aan de zijkant van het huis

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter en voorzien van een lichtkoepel, open haard, openslaande tuindeuren en en suite deuren naar de huidige woonkamer. Wij willen de aanbouw met de suite deur afscheiden van de woonkamer. De tuindeur moet aan de lange zijde van de aanbouw komen. We weten niet of een vergunning nodig is. Mocht dit wel zo zijn willen we graag overleggen wie dit gaat doen, dit is afhankelijk van de prijs. We denken dat er geheid moet worden. We willen een complete oplevering hebben met stucwerk en elektra. We willen het liefst metselwerk. De woning is in 2003 opnieuw opgetrokken, maar is zelf een oudere woning. De stijl van de woning willen we doortrekken in de uitbouw. Graag de kosten voor de tekeningen apart vermelden op de offerte.

Partners

Partners van Casius