Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Geulle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Geulle heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Geulle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Geulle of directe omgeving.

40 klanten uit Geulle bevelen een bij Casius in Geulle aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Geulle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: wanden en plafond groot pand stucen en afspuiten met latex, buitenzijde nieuwbouwwoning in Bergeijk stucen in 2021, nieuwbouwwoning binnen compleet Stucen en daarna Latex spuiten (circa 690 m2), woning stucen (250 m2), stucen buitenmuur, nieuwbouwwoning stucen, isoleren en stucen van de buitengevel, woning buitenkant voorzien van nieuw stucwerk, stucen buitenmuur, stucen op neopor isolatie, het stucen van een nog te bouwen woning, behangen plafonds met renovlies, gerenoveerde woning stucen, nieuwbouwwoning voorzien van latex spuitwerk, buitengevels voorzien van stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Geulle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Geulle:

Stucwerk huis

Oude woning met oud stucwerk dat al voorbehandeld is met primer, radiatoren en stopcontacten zijn verwijderd . Het pand is leeg. De wanden hebben een oppervlakte van 200 m2, het plafond is ongeveer 80 m2. De gewenste afwerking voor beide oppervlakten is glad pleisterwerk strak.

Stucwerk in slaapkamers

Stukwerk op wanden van 2 slaapkamers van ca. 3.10 x 3.50 en 3.10 x 2.50 meter aanbrengen. De muren zijn op dit moment bedekt met een laagje sierpleister met daaronder oud (kruimelend, los) stucwerk. Deze lagen wil ik zelf verwijderen, lijkt me beter. Daaronder zit een gladde cementlaag of bakstenen. Uitvoerdatum in overleg, heeft zeker geen haast.

Isoleren en stucen van zolder

Isolatie dient opnieuw gedaan te worden en wellicht ook het herbekleden van muren/stucen en plafond. Dit betreft de zolder. Het gaat voornamelijk om het plafond en één muur. Het dakoppervlak is ongeveer 40 m2 totaal. Het betreft een schuin dak met pannen. Ik wil dit graag van binnenuit geïsoleerd hebben.

Plafonds spackspuiten

Ik wil graag twee plafonds laten spackspuiten, ik had graag een offerte voor 2 slaapkamers. Het gaat om plafonds ter grootte van 16 en 10 m2.

Binnenmetselwerk stucen

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Stuc- en sauswerk aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 1005 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 400 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stuken van een buitenmuur

18 m2 stuken buitenmuur waarvan 6 m2 onder het maaiveld dat waterdicht dient te zijn.