Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor stucen van wanden toilet met pandomo:

Stucen van wanden toilet met pandomo

Ik wil op het toilet de hele achterwand inclusief nis en 3 muren met pandomo stucwerk laten stuken. AFM. 67x125, 155x125, 102x 125 en de achterwand 102x215. Nis 40 x 60 cm.
Onze klant uit Cadier en Keer (Limburg) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stucen van wanden toilet met pandomo uit heel Nederland:

60 m² muren stucen met een stukje raapwerk en 30 m² plafonds stucen

Wij willen onze woning laten stucen. Voor de bestaande wanden is ook raapwerk nodig, niet alle wanden zijn nu gestuct en bestaat uit metselwerk. Ongeveer 20M2 is dat. In totaal gaat het om 60 m² stucwerk op de muren met een gladde afwerking. Ook willen wij 30m² plafonds glad laten stucen.

Nieuwe woning stucen

Wij krijgen de sleutel van onze nieuwe woning rond 21 december. Er wordt eerst een uitbouw geplaatst daarna moet dan de plafonds en muren op de gehele benedenverdieping gestuct worden. wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Stucen Woonkamer

Wij zoeken een vakkundige stukadoor die nog een gaatje vrij heeft om op korte termijn onze woonkamer te stucen. Het gaat om een nieuwbouwhuis met prefab wanden, grotendeels van beton. Wij verwachten niet dat dit beton nog erg zal werken. Het gaat om een rechte lange wand van 10 en 4 meter. En 2 korte wanden waar raampartijen/schuifpui inzitten, dus qua stucwerk is dit een klein oppervlak.

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Ik ga een nieuwbouw appartement huren en wil de wanden in de woonkamer en gang glad afgewerkt hebben en met latex laten spuiten. wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Bestaande woning stucen

We hebben een bestaande woning gekocht en willen graag de muren van de woonkamer, de slaapkamer en het kantoor glad laten stucen wanden Vierkante meter: 145 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak).

Het stucen van 40m² gemetselde wanden

Wij willen 40m² wanden in ons huis laten stucen. Er zit nu metselwerk en dat moet glad pleisterwerk worden.

Woning stucen

Wij hebben een huis gekocht uit ''84. De muren zijn bewerkt met spackstucwerk en dit willen we graag glad hebben. wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak). Het gaat om het huis op de Buidelmees in Emmen.

Prijsindicatie bestaande muren stuken

Wij willen 120m² wanden in de woonkamer en twee slaapkamers van ons huis sausklaar laten stucen. Er zit nu oud stuckwerk en daar moet glad pleisterwerk komen. Het huidige stucwerk in de slaapkamers begint los te laten.

Gebouw buitenwanden stuken + schilderen

Wij willen de wanden aan de buitenzijde van ons gebouw laten stucen met cementmortel. Het gaat om in totaal 120m²; een gedeelte is metselwerk, een gedeelte oud stucwerk en een gedeelte is steen. Na het stucen willen wij het laten schilderen met siliconenverf.

Nieuwbouwwoning stucen en sauzen (alle wanden en plafonds)

Het stucwerk en sauzen van alle wanden in de gehele woning en het verlaagde plafond voorzien van stucwerk en sauzen wanden Vierkante meter: circa 245 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: circa 70 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius