Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Limburg.

180 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: rustiekputz op alle binnenmuren nieuwbouw, nieuwbouw stucen en latex spuiten, wanden en plafonds nieuwbouw glad stuken, nieuwbouwwoning stucen, overspuiten bestaand spuitwerk, nieuwbouw glad stuken en latex spuiten, nieuwbouwwoning stucen, compleet oud fabriekspand opfrissen met latex spuitwerk, nieuwbouw woning stucen, appartement laten stucen met glad pleisterwerk, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, nieuwbouw 300m2 stuc en latex, bestaande woning stucen buiten, gerenoveerde woning spackspuiten, spachtelputz aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

maandag 16 september 2019

Stucwerk wand en plafond

Betreft woonkamer en keuken: 75 m2 wanden, ondergrond beton afwerken met Spachtelputz (korrel) 50 m2 plafond, ondergrond beton afwerken met glad pleisterwerk
woensdag 11 september 2019

Bestaande woning het plafond met latex spuiten

Graag zou ik mijn plafond laten spuiten met latex. Er zitten lijmresten op, maar ik heb begrepen dat deze niet verwijdert hoeven worden. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondergrond is van beton. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 september 2019

Plafond spuiten

Ik wil het plafond opnieuw laten latex spuiten met een oppervlakte van 35 m2.
donderdag 22 augustus 2019

Stucwerk laten afspuiten met latex

Stucwerk witten en plafond behang witten. Het gaat om 45 m2 aan wanden waarvan wij dit willen af laten werken in spuitwerk latex en 35 m2 aan plafonds dat wij met dezelfde afwerking willen.
maandag 19 augustus 2019

Nieuwbouwwoning spack spuitwerk op wanden

Op dit moment is de bouw gestart van onze patio woning. De wanden willen wij eventueel van spactspuitwerk laten voorzien. Het gaat om ongeveer 185 m2.
zondag 18 augustus 2019

Muur woonkamer

Woonkamer muur betonlook stucen wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: betonlook
donderdag 15 augustus 2019

Veranda stucen

Wij willen graag onze veranda laten stucen. Het betreft één hele muur en een muur met ramen en een deur. In totaal 25 m2.
donderdag 15 augustus 2019

Gehele woning stucen

Wij hebben een oude woning gekocht die we geheel aan het renoveren zijn. Daarbij willen we graag de wanden (210 m2) en plafond (100 m2) laten stucen. De vakman kan per direct aan de slag.
dinsdag 6 augustus 2019

Nieuwbouwwoning stucen

In de nieuwbouw moet 60 m2 plafond met spackspuitwerk afgewerkt worden. Alle plafonds op de begane vloer, exclusief badkamer en WC plafond.
maandag 5 augustus 2019

Het stucen van alle wanden van een nieuwbouwwoning

Ik zoek een stukadoor voor het stucen en afspuiten met latex van alle wanden in mijn nieuwbouwwoning. Het gaat om 300 m2 met een maximale werkhoogte van 260 cm. Echter zullen de wanden op zolder iets hoger zijn. De ondergrond bestaat uit gibobolokken.
zondag 14 juli 2019

Stucen wand woonkamer

We willen graag een betonwand glad laten stucen. Gaat om 15 m2.
zondag 14 juli 2019

Wanden stucen

We hebben sierpleister op de muren en willen het glad gestuct hebben. Het gaat om 50 m2.
dinsdag 9 juli 2019

Een binnen- en buitengevel voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die een aantal muren van woning en garage kan voorzien van stucwerk. De ondergrond bestaat voornamelijk uit oud stuc- en metselwerk. Het gaat in totaal om 65 m2.
maandag 8 juli 2019

Plafond stucen

2 maanden geleden hebben wij het plafond (30 m2) laten stucen door een bedrijf nu het geschilderd en is het niet strak. Het bedrijf zegt dat de garantie vervalt zodra het geschilderd is en dat het dus opnieuw op onze kosten moet, kan kloppen maar niet via hun dus. Er moet een dun laagje overheen. Wat gaat dat ongeveer kosten?
zondag 7 juli 2019

Muurtje metselen

Graag een offerte voor het metselen van een muurtje van 3 m lang , en 2.5 m hoog in tuin. Ik ben benieuwd naar wat dit kost.
zondag 30 juni 2019

Nieuwbouw stucen

Ben op zoek naar een bedrijf wat onze nieuwbouw woning van circa 250 m2 muren wilt voorzien van een dunne stuclaag. De muren worden behangklaar opgeleverd. En zou eind oktober moeten gebeuren volgens de planning. Hopende op een passende offerte.
dinsdag 25 juni 2019

Nieuwbouw woning filmen

We willen onze volledige nieuwbouwwoning laten stuken d.m.v spuitpleisterwerk in kleur. Deze kleur zal dezelfde kleur hebben als plafond. Afmeting is 265 m2.
maandag 17 juni 2019

Wanden/plafond woonkamer

Huidige wanden zijn 20j geleden gestuct, en vervolgens altijd behangen. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 40
woensdag 12 juni 2019

Casco woning stuken

Het betreft een casco woning. Het gaat om de plafonds spackspuiten en wanden glad stuken. Het gaat om 125 m2 wanden en 85 m2 plafond. Datum zal ergens in september oktober zijn.
maandag 20 mei 2019

Balkon stuken

Vervangen stuc buitenwerk Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Pleisterwerk Elmpt Duitsland, net over de grens met Swalmen
maandag 6 mei 2019

Spackspuiten

Graag een prijs indicatie om de woonkamer en eetkamer te spackspuiten. Het gaat om 100 m2.
maandag 6 mei 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil de wanden van een nieuwbouwwoning laten stucen met een oppervlakte van 165 m2. De woning word behangklaar opgeleverd dus de ondergrond is glad.
vrijdag 12 april 2019

Kelder lekkage verhelpen

Kelder lekkage verhelpen Door enkele putjes. In de muur komt bij periodes van nat weer water naar binnen gelopen. Ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan herstellen. Alvast bedankt.
woensdag 10 april 2019

Spackspuiten in de woning

ik wil graag het plafond in mijn keuken laten spack spuiten. Dit zijn circa 25 m2. Eventueel zou het plafond van de gang mee gespoten kunnen worden, maar dit is afhankelijk van de prijs. Dit betreft zo'n 12 m3. Ik hoor graag van u.
maandag 8 april 2019

Buitenmuur veranda stucen

Wij hebben onlangs een veranda laten plaatsen en willen nu de buitenmuren binnen deze veranda laten stucen. Buitenwerk Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Partners

Partners van Casius