Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Limburg.

175 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, bedrijfspand van binnen spackspuiten, glasvezelbehang op de wanden en de plafonds stucen, stuken en pleisteren van schuur, inbouwkast eruit slopen en daarna muur stuken, 125 m2 Buitengevel stucen, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

dinsdag 7 juli 2020

Stucen in tuinhuis

gaat om een tuinhuis van 4x4x2.20 1 raam en 1x dubbele deur vloer is nog gewoon zand niks af te plakken. Het gaat dus om het sausklaar maken van de wanden.
woensdag 1 juli 2020

Nieuwbouw woning stucen en latex spuiten

Ik zoek een stukadoor die alle plafonds van mijn woning kan stucen en spuiten met latex. Dit betreft 110 m2. In het plafond dienen de V naden weggewerkt te worden. De ondergrond van de plafonds bestaat uit betonplaten. In overleg zou ik de wanden van de woning (280 m2, behangklaar) ook laten stucen en spuiten met latex.
zondag 28 juni 2020

Beton emaille aanbrengen

Ik wil graag 2 koven van 20 x 20 cm voorzien van beton emaille. Het gaat om een klein stukje van 2 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 28 juni 2020

Plafond stuken

Ik zou graag mijn plafond in de badkamer willen laten stuken. De huidige ondergrond is oud stucwerk. Ik wil graag schuurwerk (vlammen). Het oppervlakte is 15 m2.
zondag 28 juni 2020

Badkamer stucen en gedeelte in betoncire

Badkamerwanden stucen (glad pleisterwerk) en gedeeltelijk betoncire. In totaal circa 15 a 16 m2. Huidige ondergrond van de wanden bestaat uit giboblokken en gedeeltelijk stucplaten.
dinsdag 23 juni 2020

Spack-spuitwerk aanbrengen

Op 10 juli 2020 is de sleuteloverdracht van onze nieuwe woning (1985). Na het aanbrengen van eerst de vloerverwarming en de nieuwe cementdekvloer willen wij de wanden van de benedenverdieping door een stukadoor laten voorzien van spack-spuitwerk. Het behang verwijderen wij zelf. Het gaat om een wand-oppervlakte van circa 55 m2.
dinsdag 9 juni 2020

Isolatie aanbrengen en stuken van buitenmuren

Wij willen de buitenzijde van onze nieuwe woning aan de buitenzijde strak laten stuken. Het gaat om ongeveer 170 m2 in totaal. De huidige ondergrond is metselwerk. We zouden hierover graag isolatie willen en vervolgens de muren laten stuken.
maandag 8 juni 2020

Stucwerk gevel tuinhuis

In een nieuw te bouwen tuinhuis moet ca. 110 m² gevelpleister worden aangebracht (28 m² daarvan tegen plafond bestaande uit Wediplaten).
zondag 7 juni 2020

stucwerk binnen

Alvorens een wand te kunnen behangen blijkt er stucwerk nodig te zijn. Bij voorkeur zo spoedig mogelijk, gaat om 5 m2
maandag 1 juni 2020

Buitengevels stucen (circa 100 m2)

Wegens een door mijzelf nog te realiseren bijbouw willen we onze gevels van het huis (2-onder-1 kapwoning) gedeeltelijk laten stucen en een gedeelte met moderne strakke steenstrips laten uitvoeren. E.e.a. volgens tekening architect. De vergunning hiervoor is reeds weken geleden aangevraagd. Het gaat om circa 100 m2. buitenstuc. Uitvoering liefst nog in 2020 indien planning Stukadoor dit toelaat. Omdat de woning 6 jaar geleden is geisoleerd in de spouwmuur hoeft er niet geisoleerd te worden.
maandag 25 mei 2020

Spuitwerk ipv behang

Wij hebben 1 jaar geleden deze woning gekocht en willen de hal en de overloop laten spuiten in een soort spachtelputz. Gaat om circa 65 m2
maandag 18 mei 2020

Buitenmuur onder overkapping stucen

Buitenmuur onder overkapping stucen zodat we kunnen verven, het gaat om ongeveer 20 m2
woensdag 6 mei 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht. De wanden moeten gestuct worden. Het is totaal 250 m2. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 5 mei 2020

Wanden en plafond stucen

1 kamer, 14 m2 plafond (60cm gipsplaten/latex) en 32 m2 wand waarvan 9 m2 nu erg grof pleisterwerk is en de rest redelijk glad oud stucwerk, alleen vlak maken. Willen later alles sausen.
vrijdag 1 mei 2020

Stucen wanden woonkamer en keuken

Momenteel zit er granol op de muren. Deze wil ik graag glad gestuct hebben en eventueel afspuiten met latex. Het gaat om ongeveer 30m2.
donderdag 30 april 2020

Nieuwbouw stucen

Ik wil graag mijn wanden laten stucen. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het gaat om een totaal oppervlakte van 120 m2. De wanden zijn 2,64 m hoog. De huidige ondergrond is behangklaar. De gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) graag.
woensdag 29 april 2020

Gevels stucen 160 m2

Buiten muren stukadoren (gevels) stucen, ik wil het graag zo strak mogelijk wit hebben. Ik zat zelf te denken aan pleisterwerk, maar ik wil graag iets zonder korrels, graag advies hierop
dinsdag 28 april 2020

De zolder voorzien van stucwerk

Ik zoek een stukadoor die mijn zolder kan voorzien van stucwerk. Het gaat ongeveer om 45 m2 met als ondergrond beton.
woensdag 8 april 2020

Reparatie beton onderzijde balkon

Ons balkon aan de voorzijde van het huis (1e verdieping) heeft last van loslatend beton. De wapening is ook zichtbaar op 3 plekken. Graag laat ik een expert de situatie bekijken om het op te lossen en een goede offerte op te stellen.
woensdag 8 april 2020

Stucen wanden woonkamer / keuken en wc

Wij willen onze wanden in de woonkamer keuken en wc glad laten afwerken met stucwerk. Op dit moment is dat oud stucwerk, zou in totaal 125m2 zijn.
maandag 6 april 2020

Tuinmuren stucen

Ga de tuin vernieuwen. Wil hierbij ook de muren in de tuin gedaan hebben. Het gaat om het afwerken met spachtelputz van de eerste verdieping. Het is ongeveer 30m2, hierbij graag ook de tegels van het terras afplakken.
dinsdag 31 maart 2020

Buitenzwembad stucen

Ik wil een zwembad laten stucen. Afmetingen 3 meter bij 6 meter en hoogte 1,40 meter. Dient vlak gestuct te worden en wordt daarna afgewerkt met gewapende folie.
vrijdag 27 maart 2020

Wanden en plafonds strak opleveren

Wij willen advies in een zo strak mogelijk afwerking voor onze nieuwbouwwoning oplevering +/- juni 2020. Het gaat om 100 m2 aan wanden (die behangklaar zijn) en 60 m2 aan plafonds (volgens mij betonplaten). Ik zoek een vakman die de wanden en plafond zo netjes en strak mogelijk kan opleveren.
woensdag 25 maart 2020

Stucen wanden van bovenverdieping

Ik zou graag 3 slaapkamers, een klein halletje en het trapgat laten stucen. De plafonds hoeven niet. Momenteel zit er rauhfaser op de muren.
vrijdag 20 maart 2020

Plafond en wanden stucen

Plafond (100 m2) bestaat uit platen die we willen laten glad stucen. Daarnaast een aantal (korte) wanden (30 m2) die we graag gedaan willen hebben met structuur stuc.

Partners

Partners van Casius