Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Limburg.

180 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: buitenmuren isolatie en afwerken met kunsthars crepi pleister, gevel stucen, buitenkant bestaande woning stucen, behangklare muren glad stucen en wit spuiten, nieuwbouw wanden en plafond stucen, nieuwbouwwoning stucen, bestaande woning stucen, nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten, zijgevel isolatie en afwerking, nieuwbouwwoning stucen en afspuiten met latex, nieuwbouwwoning stucwerk wanden en plafond, renovatie gevelstucwerk, gVS 3 Souterrain waterdicht stucen, nieuwbouw woning stucen en verven, nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

vrijdag 15 november 2019

Buitenkant bestaande woning stucen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn gevel kan stucen en ik ben benieuwd wat dit kost. Het gaat om 150 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 14 november 2019

Nieuwbouw appartement van 200 m2 stucen en afwerken

Onze nieuwbouwwoning wordt in mei opgeleverd. Dan wil ik graag de wanden laten stucen en alles netjes afwerken.
dinsdag 5 november 2019

Zwembad stucen aan de binnenzijde

Ik wil graag zwembadwanden laten stucen (waterdicht). Zwembad heeft een afmeting van 5x3 meter bij circa 1.60 diep. Muren zijn betonblokken. Buitenzwembad, afhankelijk van de vochtigheid van de periode kan dit worden uitgevoerd
maandag 4 november 2019

nieuwbouwwoning volledig laten stucen

We willen graag een prijsopgave voor het stucen van de gehele woning (180 m2) en daarnaast het aanbrengen van betoncire of mortel op de badkamer (wanden en vloer) totaal 22 m2. De woning wordt niet behangklaar worden geleverd.
maandag 4 november 2019

Nieuwbouw plafond en wanden

Heb een nieuwbouwhuis water- en winddicht. De wanden en plafond moeten worden gedaan. Totaal 175 m2 wanden en 175 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 30 oktober 2019

Stucen woning

De hele woning moet worden gestuct. Op diverse plaatsen zijn door de verbouwing wanden en schouwen verwijderd en die moeten worden bijgewerkt. Aanvang werkzaamheden in overleg. Het gaat om ongeveer 125m2 aan stucplaten wanden en plafonds die met glad pleisterwerk moet worden afgewerkt. Daarnaast willen wij 125m2 aan vloeren afplakken.
zondag 27 oktober 2019

Nieuwbouwappartement de wanden laten stucen en afspuiten

Volgend jaar juli aug willen wij ons nieuwbouw laten afwerken. Dit bestaat in totaal uit ongeveer 40m2 aan behangklare wanden die wij glad pleisterwerk + latex willen laten afspuiten wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
donderdag 24 oktober 2019

Nieuwbouw plafond spack spuitwerk 300m2

Wij willen graag slagwerk op de plafonds, op dit moment zitten er nog betonplaten. Wij willen dit laten afspuiten met spackspuitwerk. Het gaat om ongeveer 300m2.
vrijdag 18 oktober 2019

Gevel stucen

We zijn op zoek naar een partij die onze woning kan voorzien van een dunne laag isolatie (naast de aangebrachte spouwmuurisolatie) inclusief spachtelputz. Het gaat om 190 m2.
donderdag 17 oktober 2019

Lekkage kelder oplossen en waterdicht stucen

Ik heb een lekkage in de kelder, het is de bedoeling dat een vakman de kelder waterdicht gaat maken. Het is een kelder van circa 10 vierkante meter waarin gestaan kan worden.
dinsdag 15 oktober 2019

Stucen buitengevel

Ik wil de buitengevel laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 155 m2. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 13 oktober 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil zowel de wanden als het plafond van een nieuwbouwwoning laten stucen. De wanden zijn 60 m2 en het plafond is 55 m2.
vrijdag 11 oktober 2019

Spatrand buiten stucen

Spatrand buiten stucen. Voorkant gevel 7 meter lang en 60 cm hoog.
maandag 7 oktober 2019

Voor- en zijgevel stucen

Wij zouden graag de voorgevel en de zijkant willen laten stucen. Voorgevel en achterkant van het huis zijn van baksteen en de zijkant is oude stuc. In totaal gaat het om zo'n 100 m2.
vrijdag 4 oktober 2019

Stucwerk huis

Oude woning met oud stucwerk dat al voorbehandeld is met primer, radiatoren en stopcontacten zijn verwijderd . Het pand is leeg. De wanden hebben een oppervlakte van 200 m2, het plafond is ongeveer 80 m2. De gewenste afwerking voor beide oppervlakten is glad pleisterwerk strak.
maandag 30 september 2019

Stucwerk binnenkant nieuwbouwhuis

Betreft nieuwbouw voor de wanden. Het gaat om het hele huis, behalve het plafond. Het gaat ongeveer 320 m2. De muren zijn kaal.
zondag 29 september 2019

stucen woning

Voormalige huurwoning uit 1992 met behang. Deze halen we zelf eraf. Daarna graag stucen. Ik snap de verschillende methodes niet goed, maar het moet goed gedaan worden en niet helemaal egaal. Daarom keuze voor korrel. Het zou gaan om ongeveer 80 m2 aan wanden die met korrellaag moeten worden afgewerkt.
vrijdag 27 september 2019

Betegelen badkamer

Betegelen van badkamer, muur en vloer. Verwijderen van oude tegels. Ongeveer 14 m2 totaal
maandag 16 september 2019

Stucwerk wand en plafond

Betreft woonkamer en keuken: 75 m2 wanden, ondergrond beton afwerken met Spachtelputz (korrel) 50 m2 plafond, ondergrond beton afwerken met glad pleisterwerk
woensdag 11 september 2019

Bestaande woning het plafond met latex spuiten

Graag zou ik mijn plafond laten spuiten met latex. Er zitten lijmresten op, maar ik heb begrepen dat deze niet verwijdert hoeven worden. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondergrond is van beton. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 september 2019

Plafond spuiten

Ik wil het plafond opnieuw laten latex spuiten met een oppervlakte van 35 m2.
donderdag 22 augustus 2019

Stucwerk laten afspuiten met latex

Stucwerk witten en plafond behang witten. Het gaat om 45 m2 aan wanden waarvan wij dit willen af laten werken in spuitwerk latex en 35 m2 aan plafonds dat wij met dezelfde afwerking willen.
maandag 19 augustus 2019

Nieuwbouwwoning spack spuitwerk op wanden

Op dit moment is de bouw gestart van onze patio woning. De wanden willen wij eventueel van spactspuitwerk laten voorzien. Het gaat om ongeveer 185 m2.
zondag 18 augustus 2019

Muur woonkamer

Woonkamer muur betonlook stucen wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: betonlook
donderdag 15 augustus 2019

Veranda stucen

Wij willen graag onze veranda laten stucen. Het betreft één hele muur en een muur met ramen en een deur. In totaal 25 m2.

Partners

Partners van Casius