Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Limburg.

177 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: nieuwbouwwoning stucen à 1285 m2, het strak maken van een nieuwbouw woning, buitenkant woning & tuin, gevels villa stucen, nieuwbouwwoning stucen, nieuwbouwwoning muren en plafonds stucen, bestaande leegstaande woning stucen, stucwerk in appartement, ytong woning stucen, buitenmuren van stal stucen, nieuwbouwwoning stucen, renovlies aanbrengen en sausen, nieuwbouwwoning laten stucen, wanden en plafonds strak opleveren, stucen wanden en plafond bestaande woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Limburg:

dinsdag 31 maart 2020

Buitenzwembad stucen

Ik wil een zwembad laten stucen. Afmetingen 3 meter bij 6 meter en hoogte 1,40 meter. Dient vlak gestuct te worden en wordt daarna afgewerkt met gewapende folie.
vrijdag 27 maart 2020

Wanden en plafonds strak opleveren

Wij willen advies in een zo strak mogelijk afwerking voor onze nieuwbouwwoning oplevering +/- juni 2020. Het gaat om 100 m2 aan wanden (die behangklaar zijn) en 60 m2 aan plafonds (volgens mij betonplaten). Ik zoek een vakman die de wanden en plafond zo netjes en strak mogelijk kan opleveren.
woensdag 25 maart 2020

Stucen wanden van bovenverdieping

Ik zou graag 3 slaapkamers, een klein halletje en het trapgat laten stucen. De plafonds hoeven niet. Momenteel zit er rauhfaser op de muren.
vrijdag 20 maart 2020

Plafond en wanden stucen

Plafond (100 m2) bestaat uit platen die we willen laten glad stucen. Daarnaast een aantal (korte) wanden (30 m2) die we graag gedaan willen hebben met structuur stuc.
zaterdag 22 februari 2020

Stucen wanden woning 85m2

In onze woning hebben we nog behang. Dit verwijderen we en de wanden dienen glad gestuct te worden. De ondergrond zal gewoon beton zijn. Het gaat om ongeveer 85m2.
donderdag 20 februari 2020

Atelier stucadoren

Ik wil graag een garage en een atelier laten stucadoren. Alleen de muren, ongeveer 100 m2, nieuwbouw met betonblokken.
woensdag 19 februari 2020

Keuken stucen

Wij willen onze wanden gestuct hebben in de keuken van ongeveer 40 m2.
donderdag 13 februari 2020

Stucen van wanden toilet met pandomo

Ik wil op het toilet de hele achterwand inclusief nis en 3 muren met pandomo stucwerk laten stuken. AFM. 67x125, 155x125, 102x 125 en de achterwand 102x215. Nis 40 x 60 cm.
maandag 10 februari 2020

Nieuwbouw wanden stucen en texen

Het gaat om een penthouse met 150 m2 aan wanden, deze willen wij met glad pleisterwerk afwerken en laten afspuiten met latex. Het zal eventueel 8 panden betreffen zodra ik akkoord heb met toekomstige buren.
dinsdag 4 februari 2020

Slaapkamer spackspuiten

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn slaapkamer van 34 m2 kan spackspuiten.
maandag 3 februari 2020

Woning wanden afwerken met glad pleisterwerk

Ik ben op zoek naar een vakman die de wanden van mijn woning kan afwerken met glad pleisterwerk. Het gaat om 65 m2
woensdag 22 januari 2020

Nieuwbouwwoning stucen

graag ontvang ik een offerte, de m2 is erg ruim genomen en de ramen zijn er niet uit berekend. Het gaat om ongeveer 250m2. Daarnaast wil ik over 110m2 aan plafonds de Vnaden laten dichtmaken. Graag beide klussen opgesplitst in de offerte. Ook graag opsplitsen voor stucen en stucen + afspuiten latex.
vrijdag 17 januari 2020

Woning stucen

We willen de wanden van onze woning laten stucen. Het gaat om 135 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Vochtproblemen kelder oplossen

Mijn woning uit 1910 heeft een vochtige kelder. Er is in het verleden kalk tegen de wanden gesmeerd, maar dat valt er inmiddels weer vanaf. Graag de kelder vochtvrij maken en nieuwe stuc op de wanden smeren. De kelder heeft 3 x 4 als oppervlakte, ongeveer 2 meter hoog.
maandag 13 januari 2020

Isoleren van buitenmuren met beschermingslaag

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht met gestucde buitenmuren. De muren zien er nog heel netjes uit, echter merken we dat we warmteverlies hebben. Graag willen wij weten wat de kosten zouden zijn om de buitenmuren te isoleren met een nieuwe afwerkingslaag. Het aantal m2 heb ik geschat op 90, echter weet ik niet of dit helemaal correct is.
vrijdag 10 januari 2020

Gevel stucen en mogelijk isoleren

Ik wil graag mijn gevel stucen. De situatie zou waarschijnlijk eerst bekeken moeten worden, er zitten namelijk wat onregelmatigheden/ gaten in de gevel, hoe dit opgelost kan worden. Het gaat om 128 m2. Mogelijk ook aan de buitenkant laten isoleren. We denken aan spouwmuurisolatie, maar als iets anders beters is, graag advies. We hebben een deel geïsoleerd jaren geleden met de Duitse methode. Het gaat om een uitgebouwde drive-in woning. We hebben 1 volledige verdieping en 2 dak punten en 1 schuine zijkant. Steiger zal nodig zijn, mogelijk dat voor het vullen van de spouw een hoogwerker nodig is, wat deze is op een helling. Een deel van het huis is 6 meter hoog.
donderdag 9 januari 2020

Latex spuiten van plafond van 80 m2

Wij hebben een hotel gekocht en ik wil graag de muren en het plafond van de trap laten spuiten. het gaat om 2 smalle verdiepingen.
donderdag 9 januari 2020

Nieuwbouw woning stucen van 150 m2

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht. De wanden zijn behangklaar. Deze graag schilderklaar maken. De plafonds zijn breedplaat met V groef. deze v groef dichtsmeren en plafond schilder klaar maken.
woensdag 18 december 2019

Stucen bestaande woning

Graag laat ik de wanden (105 m2) en het plafond stucen (20 m2). De bedoeling is dat dit met glad pleisterwerk wordt afgewerkt.
maandag 16 december 2019

Nieuwbouwwoning sausklaar stucen

Ik heb een nieuwbouwwoning waarvan de wanden behangklaar worden opgeleverd. Ik wil uiteindelijk gladde gestucte wanden hebben die daarna gesausd moeten worden in kleur. s1005-y10r (75m2) Ook de bovenverdieping moet gestuct worden maar blijft onbehandeld. Hoofdkleur is s2020-b10g (40 m2) voor één wand per ruimte en voor de overige wanden.
maandag 16 december 2019

Nieuwbouwwoning stucen en latex spuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht . We willen de gibo wanden glad stucen en laten schilderen (latex spuiten). De oplevering zal ongeveer 1/07/2020 plaats vinden. We hebben de oppervlakte van de wanden uitgerekend. Deze zijn ongeveer 255m2. Foto's met plattegrond en doorsnede kunnen we naar jullie opsturen.
woensdag 11 december 2019

Isoleren en stucen buitenzijde woning

Wij hebben een bungalow die we aan de buitenzijde willen laten isoleren, plakken van isolatieplaten en daarna stucen met spachtelputz. Het gaat om 1 verdieping, het totaaloppervlakte zal ongeveer 240m2 zijn.
maandag 9 december 2019

Nieuwbouwwoning glad stucen en afspuiten met latex 200m2

Wij hebben een nieuwbouwoning gekocht die behangklaar is gemaakt en op de wc, badkamer en een enkele muur na nog gestuct en getexed moeten worden. De oppervlakte is een snelle berekening zonde rekening te houden met ramen en klein stukjes muur zoals in een kozijn van een raam. Totaal oppervlakte is ongeveer 200m2.
zaterdag 30 november 2019

Wanden stucen

Ons huis wordt verbouwd waarbij de dakopbouw iets hoger komt te liggen. Houtenskeletbouw met platen aan buitenzijde die gestuct moeten worden samen met de rest van het huis. Het gaat om 180 m2.
dinsdag 26 november 2019

200 m2 buitengevels van boerderij isoleren met isolatieplaten en bepleisteren

Het betreft een boerderij van ruim 100 jaar dat vroeger wit was geschilderd. Ik wil in het voorjaar van 2020 de buitengevels van ruim 200 m2 laten isoleren met isolatieplaten en dit daarna laten bepleisteren.